Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha, a za kim one tak wyrwały:cool3: :cool3: Co Wy z tym różem się tak uparliście:hmmmm: :hmmmm: jeden uciekał z patyczkiem, a drugi go gonił:evil_lol: różowy jest ladny:p, walentyka przecież różowa jest, z misiem:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nooooo, z MISIEM, i w różu, taka walentynkowa :oops: :oops: ;) Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Menrzuś, ty się już tak nie wstydz, latasz z Asiorem i teraz się wstydzisz:shake: a mnie nawet nie mogliście dobudzić, takto bym się wstydziła razem z tobą:p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kobiety są nieobliczalne - najpierw pitu-pitu, a potem na całe gardło o różowym kolorze. Koniec latania :cool1: A spałaś jak zarżnięta, więc pomimo prób, daliśmy spokój :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 e tam nic się nie postaraliście:cool3: a pitu-pitu to ty zacząłeś z różowym, trza było mi nie przypominać, znowu w nocy bede mieć różowo:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hehehe - dobra, kończę :multi: :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wtanko Bimbry :) ale zdjecioszkow :) tyle stron musialam sie cofnac znow :) i nadrobic Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a): Kasia, aż tak jestem charakterystyczna?:cool3::evil_lol: :p taką fotograficzną pamięć do twarzy mam...i głosów... Jakiś miesiąc temu przyszła do mnie babka do biura... Ogląda katalogi, ogląda... A ja do niej po chwili: Czy Pani była w zeszłym roku na wakacjach w Tunezji... Babka lekko zszokowana nie wie co powiedzieć... Ja na to:Chyba to Pani była...w maju w Tunezji... Na co Ona po cichu:no byłam. A skąd Pani to może wiedzieć, przeciez nie jechałam od Was z biura... A ja ją poprostu kojarzyłam bo bawiłyśmy się na tym samym wieczorze tunezyjskim... Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kate I Luka napisał(a)::p taką fotograficzną pamięć do twarzy mam...i głosów... Jakiś miesiąc temu przyszła do mnie babka do biura... Ogląda katalogi, ogląda... A ja do niej po chwili: Czy Pani była w zeszłym roku na wakacjach w Tunezji... Babka lekko zszokowana nie wie co powiedzieć... Ja na to:Chyba to Pani była...w maju w Tunezji... Na co Ona po cichu:no byłam. A skąd Pani to może wiedzieć, przeciez nie jechałam od Was z biura... A ja ją poprostu kojarzyłam bo bawiłyśmy się na tym samym wieczorze tunezyjskim... Ojj siora, chciałabym chociaż trochę z Twojej zdolności zapamiętywania:roll: :roll: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja to naogół mam tak, że twarz poznaję ale nie mogę jej skojarzyć z nazwiskiem albo miejscem i później strasznie się męczę zeby dopasować te dwie rzeczy do siebie:cool3::evil_lol: Justyna, jak ty sobie robisz wolne od dogo to się nie dziw, ze póżniej musisz nadrabiać:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :loveu:[SIZE=5]Walentynka z Boksiem - KUPUJEMY dla ukochanych!!!!!! :loveu: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wiesz co Julcia, juz dawno miałam to napisać, jak pokazałam mojemu TZ-towi Imbirka z czasów jego nieszczęścia, to nie chciał za żadne skarby uwierzyć, że to ten sam pies. Tak jakoś sobie to przypomniałam, zerkając na Imbirkową walentynkę.... Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a 12 lutego mija rok jak jesteśmy razem, rety jak ten czas szybko leci, a Imbir jak się w tym czasie zmienił:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):a 12 lutego mija rok jak jesteśmy razem, rety jak ten czas szybko leci, a Imbir jak się w tym czasie zmienił:cool3::evil_lol: Nam 4 dni temu minął miesiąc - i nie tylko Sylwa sie zmieniła. Wszystko się zmieniło Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no ja wierzę:cool3::evil_lol: jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol: w życiu bym nie przypuszczała, że to bedzie chodzić o fafluna i o ludzi z gogomanii:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To Ty jesteś ztych wierzących w horoskopy?? Myślałem, że twardo stąpasz na ziemi :p Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):no ja wierzę:cool3::evil_lol: jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol: w życiu bym nie przypuszczała, że to bedzie chodzić o fafluna i o ludzi z gogomanii:diabloti::evil_lol: hehe chyba sobie horoskop na ten rok poczytam Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol: w życiu bym nie przypuszczała, że to bedzie chodzić o fafluna i o ludzi z gogomanii:diabloti::evil_lol: Ty się kobito chyba w życiu nie spodziewałaś, że tak Ci się rodzinka rozrośnie.... siostry, ciotki, babcie :D PS. Już kumam, że Danusia to czasem Menrzuś... ale nie kumam czemu pisze, że Gdańsk,a jeśli dobrze rozumiem, to Wy się spotykacie w Łodzi... U Was coś bardzo wszystko skomplikowane jest :roll: :roll: :roll: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):To Ty jesteś ztych wierzących w horoskopy?? Myślałem, że twardo stąpasz na ziemi :p Danusia, to T6 mężczyzną jesteś hmmm....:evil_lol: Swoja droga ładny avatar- patrz mój hehehe Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):To Ty jesteś ztych wierzących w horoskopy?? Myślałem, że twardo stąpasz na ziemi :p Danusia, to T6 mężczyzną jesteś hmmm....:evil_lol: Swoja droga ładny avatar- patrz mój hehehe Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czasami trzeba od ziemi się odbić, bo człowiek by zwariował:cool3::evil_lol: a teraz portreciki Imbirkowe, w tygodniu może mi się znowu nie chcieć wstawić foteczek:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ty się kobito chyba w życiu nie spodziewałaś, że tak Ci się rodzinka rozrośnie.... siostry, ciotki, babcie :D PS. Już kumam, że Danusia to czasem Menrzuś... ale nie kumam czemu pisze, że Gdańsk,a jeśli dobrze rozumiem, to Wy się spotykacie w Łodzi... U Was coś bardzo wszystko skomplikowane jest :roll: :roll: :roll: Imbirkaaaaaa :Help_2: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 majoka napisał(a):Danusia, to T6 mężczyzną jesteś hmmm....:evil_lol: Swoja droga ładny avatar- patrz mój hehehe Nasz Argon uwielbia sznurki. Pluszaki wytrzymują 10 minut :evil_lol: Menrzuś - żeby nie było....:razz: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia lub Danus zaatakowany pytaniam hehe, tak to jest jak sie płeć zmienia:mad: Imbirek jak zwykle miodzio Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Bokserki mają takie fotogeniczne mordki :p Quote
Recommended Posts