Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ha ha, a za kim one tak wyrwały:cool3: :cool3:

Co Wy z tym różem się tak uparliście:hmmmm: :hmmmm:

jeden uciekał z patyczkiem, a drugi go gonił:evil_lol:

różowy jest ladny:p, walentyka przecież różowa jest, z misiem:p:diabloti:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Kobiety są nieobliczalne - najpierw pitu-pitu, a potem na całe gardło o różowym kolorze. Koniec latania :cool1:

A spałaś jak zarżnięta, więc pomimo prób, daliśmy spokój :evil_lol:

Posted

e tam nic się nie postaraliście:cool3:

a pitu-pitu to ty zacząłeś z różowym, trza było mi nie przypominać, znowu w nocy bede mieć różowo:cool3::evil_lol::diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Kasia, aż tak jestem charakterystyczna?:cool3::evil_lol:

:p taką fotograficzną pamięć do twarzy mam...i głosów...
Jakiś miesiąc temu przyszła do mnie babka do biura... Ogląda katalogi, ogląda... A ja do niej po chwili: Czy Pani była w zeszłym roku na wakacjach w Tunezji... Babka lekko zszokowana nie wie co powiedzieć... Ja na to:Chyba to Pani była...w maju w Tunezji... Na co Ona po cichu:no byłam. A skąd Pani to może wiedzieć, przeciez nie jechałam od Was z biura...
A ja ją poprostu kojarzyłam bo bawiłyśmy się na tym samym wieczorze tunezyjskim...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:p taką fotograficzną pamięć do twarzy mam...i głosów...
Jakiś miesiąc temu przyszła do mnie babka do biura... Ogląda katalogi, ogląda... A ja do niej po chwili: Czy Pani była w zeszłym roku na wakacjach w Tunezji... Babka lekko zszokowana nie wie co powiedzieć... Ja na to:Chyba to Pani była...w maju w Tunezji... Na co Ona po cichu:no byłam. A skąd Pani to może wiedzieć, przeciez nie jechałam od Was z biura...
A ja ją poprostu kojarzyłam bo bawiłyśmy się na tym samym wieczorze tunezyjskim...

Ojj siora, chciałabym chociaż trochę z Twojej zdolności zapamiętywania:roll: :roll:

Posted

ja to naogół mam tak, że twarz poznaję ale nie mogę jej skojarzyć z nazwiskiem albo miejscem i później strasznie się męczę zeby dopasować te dwie rzeczy do siebie:cool3::evil_lol:

Justyna, jak ty sobie robisz wolne od dogo to się nie dziw, ze póżniej musisz nadrabiać:evil_lol:

Posted

Wiesz co Julcia, juz dawno miałam to napisać, jak pokazałam mojemu TZ-towi Imbirka z czasów jego nieszczęścia, to nie chciał za żadne skarby uwierzyć, że to ten sam pies. Tak jakoś sobie to przypomniałam, zerkając na Imbirkową walentynkę....

Posted

Imbir1 napisał(a):
a 12 lutego mija rok jak jesteśmy razem, rety jak ten czas szybko leci, a Imbir jak się w tym czasie zmienił:cool3::evil_lol:

Nam 4 dni temu minął miesiąc - i nie tylko Sylwa sie zmieniła. Wszystko się zmieniło

Posted

no ja wierzę:cool3::evil_lol:

jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol:
w życiu bym nie przypuszczała, że to bedzie chodzić o fafluna i o ludzi z gogomanii:diabloti::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no ja wierzę:cool3::evil_lol:

jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol:
w życiu bym nie przypuszczała, że to bedzie chodzić o fafluna i o ludzi z gogomanii:diabloti::evil_lol:

hehe
chyba sobie horoskop na ten rok poczytam

Posted

[quote name='Imbir1']jak czytałam sobie horoskop na zeszły rok i wyczytałam, ze poznam bardzo dużo nowych ludzi i że nowy członek rodziny wszystko zmieni, to wierz mi, że raczej inne skojarzenia miałam:p:evil_lol:
Ty się kobito chyba w życiu nie spodziewałaś, że tak Ci się rodzinka rozrośnie.... siostry, ciotki, babcie :D

PS.
Już kumam, że Danusia to czasem Menrzuś... ale nie kumam czemu pisze, że Gdańsk,a jeśli dobrze rozumiem, to Wy się spotykacie w Łodzi... U Was coś bardzo wszystko skomplikowane jest :roll: :roll: :roll:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To Ty jesteś ztych wierzących w horoskopy?? Myślałem, że twardo stąpasz na ziemi :p

Danusia, to T6 mężczyzną jesteś hmmm....:evil_lol:

Swoja droga ładny avatar- patrz mój hehehe

Posted

Danusia12 napisał(a):
To Ty jesteś ztych wierzących w horoskopy?? Myślałem, że twardo stąpasz na ziemi :p

Posted

czasami trzeba od ziemi się odbić, bo człowiek by zwariował:cool3::evil_lol:

a teraz portreciki Imbirkowe, w tygodniu może mi się znowu nie chcieć wstawić foteczek:evil_lol::cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ty się kobito chyba w życiu nie spodziewałaś, że tak Ci się rodzinka rozrośnie.... siostry, ciotki, babcie :D

PS.
Już kumam, że Danusia to czasem Menrzuś... ale nie kumam czemu pisze, że Gdańsk,a jeśli dobrze rozumiem, to Wy się spotykacie w Łodzi... U Was coś bardzo wszystko skomplikowane jest :roll: :roll: :roll:

Imbirkaaaaaa :Help_2:

Posted

majoka napisał(a):

Nasz Argon uwielbia sznurki. Pluszaki wytrzymują 10 minut :evil_lol:

Menrzuś - żeby nie było....:razz: