Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='evaxon']ooo 2 pupcie dupcie:loveu:
[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/8573/pic0484si8.jpg[/IMG][/quote]
I za kimż to one tak gnają? Czyżby za....... przepysznym, jakże świeżutkim i zachęcająco wyglądającym kurczakiem?:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Oficjalnie zamykam temat kurczaków:angryy:, bleeeeee:cool3:
[/quote]
dobrze, kurczakowi chętni są zaproszeni do nas - czujcie się jak u siebie i gadajcie o kurczakach ile wlezie:D

No i buziaczki dla niekurczakowatego Imbirka:*

Posted

[COLOR=Teal][I][B]Tak Julcio mosz recht ;-) wygon te czikeny kaj pieprz rosnie heheeh;-)
U nas znowu lejeeeee...... szok......jo kcaaaa sniezek ....;-)
Nie masz czasem układow tam na gorze kochaniutka ??? coby tak troszku sypnelo ????eheheh
Buziolki
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Imbir1']Oj to faktycznie Łukasz ma przechlapane:cool3: :shake:

a ja chce żeby byl czwartek, piątk ma wolny:evil_lol:[/QUOTE]

To może jakiś przedświąteczny psi spacerek :cool3: ???
Możemy zrobić nalot [B]evaxon[/B], bo mam dużą ochotę na wycieczkę do lasu pod Pabianicami :lol: .

Posted

ja się zgadzam na piątkowy spacerek w pabianickich lasach:multi::multi::multi::multi::multi:

dziewczyny padam dziś na ryj:cool3:, przed swiętami muszę ponaliczać jeszcze dodatkowe wypłaty dla pracowników, i jeszcze wszystko praktycznie trzeba zakończyć przed świętami, bo po świętach zostają tylko 3 dni, a dotego jeszcze zrobić deklaracje podatkowe na 20 i 25 grudnia, wrrrrr, nie wyrabiam na zakrętach:razz:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
dziewczyny zaskakujecie mnie:evil_lol:
to mi powiedzcie do jakiego lasu chcecie isc:cool3: haha zeby to łatwo bylo dojechac:eviltong:
no i godzina tez wazna :razz: bo od rana czeka mnie wigilia w szkole:roll:

Posted

[quote name='Imbir1']to wy się dogadajcie, bo ja tylko wiem gdzie jest Bugaj:cool3::evil_lol:[/quote]
no ja wlasnie na Bugaju mieszkam :evil_lol:
do stacji kolejowej moge spokojnie dojechac :) wiec jak cos to z tamtad :) teraz pozostaje tylko godzinka:razz:

Posted

[quote name='Imbir1']ja mam cały piątek wolny więc się dostosuję:lol:

dogadajcie się, a mnie dajcie cynk co i jak, ja dziś już spadam, papa, dobrej nocki życzę:lol:[/quote]

ja pewnie nie wczesniej niz o 13 bede mogla:shake: qr... glupia wigilia :angryy:

Posted

[quote name='Kate I Luka']zaraz tam głupia... może jakieś prezenty będą, to tylko trzeba się cieszyć :p[/quote]
hahaha prezenty w postaci kawalka ciasta qtore sama bede musiala przyniesc hahaha