Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Madzia decyduj się jak najszybciej, bo później bedzie już za późno i bedziesz tak jak ja:evil_lol: :cool3: Dzień-do-bry Wszystkim:multi::multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witanko ;-).ooooo jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie samemu w slepej niedoli heeh;-).... u mnie kontakciki ,bez nich bida do łazienki trafic heeh;-) Mizianko dla sliniaczka ;-) Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ewcia gdzie ty byłaś jak cię nie było????:cool3::evil_lol: Quote
leemonca Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dzieńdoberek!!! po omacku ale trafiłam :razz: !!! Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 leemonca, no chyba nie jest tak źle z twoimi oczkami?:evil_lol::lol::cool3: Quote
leemonca Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 tak źle to nie, ale ogólnie to tak :shake:... ale inteligentna odpowiedź :razz: Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe, my idziemy na siq, a po spacerku wkleję foteczki:lol: Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewcia gdzie ty byłaś jak cię nie było????:cool3::evil_lol: a se w łóżku leżałam :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 i doopke grzałaś?:evil_lol: właśnie usłyszałam w parku, że mam amstaffa i powinnam go w kagańcu trzymać:angryy:, spacer z psem w parku robi się męczarnią:cool3: i jeszcze regularnie zaczyna u nas jeździć Policja albo SM:cool3: zaraz biore się za zdjątka:lol: Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Imbir1']i doopke grzałaś?:evil_lol: właśnie usłyszałam w parku, że mam amstaffa i powinnam go w kagańcu trzymać:angryy:, spacer z psem w parku robi się męczarnią:cool3: i jeszcze regularnie zaczyna u nas jeździć Policja albo SM:cool3: zaraz biore się za zdjątka:lol: dokładnie:evil_lol: :cool3: błehehehehe o tak bardzo dobry pomysl :p takie pomysly sie chwali :p :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 no to lecimy z foteczkami: poznajecie?:lol: Opcia zabrała gryzaczka Imbirkowi i przyszedł się poskarżyć, musiałam wyciągnąć drugiego:evil_lol: i już zadowolony poszedł do siebie, obydwoje mieli zajęcie:evil_lol: a teraz poznęcam się nad misiem:cool3: Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Imbir1'] Opka:multi: :evil_lol: Imbirek Malo zadowolony ze ktos mu miejsce na kanapie zajął:evil_lol: Quote
chicken Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ile zajmuje Imbirkowi skonsumowanie takiego peniska? :evil_lol: Kesi je uwielbia, taki jeden dłuuugi (ma chyba 1 metr)wytrzyma niecale 2 dni :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Misiaczka imbirek malutki ma :loveu: Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe, Opcia ustanowiła hierarchię i Imbir się poddał:evil_lol: penisek, to różnie, ale na dłuuuuuuuuuugo mu starcza misia dostał w spadku, miś jest po praniu niewidomy:cool3::evil_lol: Quote
chicken Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Imbir1 napisał(a): miś jest po praniu niewidomy:cool3::evil_lol: Cos ty z nim zrobila!? :mad: Okaleczylas go na cale zycie... :shake: Biedny mis...:shake: Mowimy DOBRANOC :sleeping: Quote
Imbirka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 hehehe, to nie ja mu krzywdę zrobiłam:shake: , miś taki do nas trafił, taka kolejna bida w naszym domu:cool3: Znajoma wyprała dziecku misia i się stało:cool3: Dzicku miś przestał się podobać, leżał sobie w kącie bidulek, a i jeszcz ma naderwaną lewą łapkę:cool3: No więc tak sobie leżał, aż przyszedł Imbir i zainteresował się kalekim misiem:roll: , moje psie wyszło już od koleżanki z misiem w zębach:evil_lol: , śmieję się, ze zaadoprował sobie misia:diabloti: , a dziecko jakie było szczęśliwe, ze mogło pieskowi sprezętować misia:evil_lol: A tak wogóle, dzieńdobry wszystkim Quote
tygra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Imbir się zastanawia... czy ja mieszkania pomyliłem? czy to nie jest moje łózko przez przypadek? Quote
e.v.a Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dziendoberek :cool3: Imbirek ma takie dobre serduszko:loveu: Quote
Imbirka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cześć kobitki:multi: tygra, Imbirek, przyszedł się poskarżyć, że on też chce pomymłać sobie suszonego peniska:evil_lol: , jak dałam mu drugiego poszedł do siebie i psów w domu nie było:lol: Ewcia, bo Imbirek to jedno wielkie chodzące serduszko:loveu: Quote
e.v.a Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Julcia przyznaj sie ze Imbirek lubi dominujace kobitki :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wogóle to chyba tak, faktycznie on chyba lubi mocne kobity:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Imbir1 napisał(a):Wogóle to chyba tak, faktycznie on chyba lubi mocne kobity:evil_lol: :lol: noo ostre suczki w skorze to to co Imbir kocha najbardziej :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts