Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
To są Łagiewniki tylko akurat ta część której ja nie znałam:cool3:, zresztą nie wiem dlaczego, ale było świetnie:multi: i jest tam pięknie:lol:

Widze wlasnie... Niedlugo tam beda zawody psich zaprzegow :cool3: wiec napewno odwiedze to miejsce :multi:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

hehe, ja twoje też obejrzałam leemonca i mam wątpliwości:evil_lol:
simbik, Imbir. to taki mój Król Lew:evil_lol:, wreszcie się zatrzymał i mogłam mu cyknąć porządną fotkę:evil_lol:;)

Posted

łooooo mamuskoooo alez tu fotek obrodzilo ..;-)..... sliczniaste ...nie ma mnie jeden dzionek i tyleeeee musze nadrabiac heheeh....
Ale czynie to z przyjemnoscia ....psioki normalnie miodownik ;-)
Buziaczki

Posted

błehehehe Imbirek wyglada jak by dostal sierpowego i padl na łopatki :evil_lol:

qrcze qrcze :placz: ja tez chce na taki fajny spacerek :placz: mam nadzieje ze za tydzien bedzie piekna pogoda i sie spotkamy :loveu: i ze mi nic nie wypadnie :razz:

Posted

hehe, leemonca chyba moja zadrość podziałała na ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie wiem czy twoim aparatem udałoby mi się zrobić takie ekstra foty:cool3::evil_lol:

Posted

Opka się dzisiaj u nas gości:lol:, obydwoje muszą robić to samo, więc im dzioby zatkałam.... byczymi suszonymi penisami:cool3::evil_lol:;), coby nie było, że goście u nas tylko w kagańcach albo klatce:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
:evil_lol:;), coby nie było, że goście u nas tylko w kagańcach albo klatce:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ciekawe co ja bym dostała.:eviltong:

Posted

Imbir1 napisał(a):
witam wszystkich odwiedzających:multi: spacerek był naprawde eksta:lol: a Imbirek nie dostał sierpowego tylko uskuteczniał tazano w lściach:evil_lol:

a pod lisciami koopa byla :evil_lol: :evil_lol:

smacznych penisow zycze Opce i Imbirkowi :evil_lol: :evil_lol: mniamm mniamm:evil_lol: