mar....ka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Niestety wszedzie jets tak samo, tylko u mnie Kana zajęła tył łózka i nie mozna jak wczesniej wspomniałam nóg wyciagnąc. Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 D O B R A N O C !!!! Ide sie wtulic w kudelki hehe ;-) Quote
Medorowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No jestem;) Ale śliczne serducha, szczególnie to największe, pośrodku;) :razz: :razz: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 cześć madzia, a za jakąś chwilkę będą fotki ze spacerku:lol: Quote
Medorowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Imbir1 napisał(a):cześć madzia, a za jakąś chwilkę będą fotki ze spacerku:lol: :multi: :multi: Czy to moja obecność wpłynęła na tą decyzję;) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hehe, niestetynie, wróciliśmy poprostu ze spacerku:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, niestetynie, wróciliśmy poprostu ze spacerku:evil_lol: Achh, a przez chwilę czułam się taka wyjątkowa:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Imbir1']cześć madzia, a za jakąś chwilkę będą fotki ze spacerku:lol: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :mad: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 madzia, nie wywijaj tu tym kijem, musiałam je wszystkie przecie pozmniejszać:cool3::evil_lol: gonitwa z Betą Becia poszła w ślady Imbirka:lol: c.d.n.:lol: Quote
Aganiok Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Super :) Julia jakim programem robisz takie fajowe ramki??? :cool3: Quote
Aganiok Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 pięęękne te zdjęcia...rudy pies na rudych liściach, ech :loveu: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 PhotoFiltre:lol: to darmowy programik, łatwy do ściągniećia i zainstalowania, Majoka mi go poleciła i jestem z niego bardzo zadowolona Quote
Aganiok Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hmmmm właśnie patrzę, że nawet go mam :-) :-) ale nie używałam Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 przekopiowuję to co napisała majoka, będzie ci łatwiej:lol: [quote name='majoka']]Mam bardzo prosty i fajny programik- na dodatek w języku polskim:smile:))) Wchodzisz na http://www.photofiltre.com/ i tam sciagasz programik. Na tej samej stronie znajdziesz spolszczenie. Ściągnij je i po rozpakowaniu zamień pliki w folderze z Photofiltrem. Niej jest on za bardzo roznudowany, ale do prostej obróbki zdjęc idealny. Jest troche efektów np. sepi, ramki, zamglenia, wygładzenia, tekstury etc. Tak on wygląda: [quote name='majoka']Spolszczenie jest dokładnie tutaj http://www.photofiltre.com/ Zjeżdzasz do Language files for[SIZE=2] PhotoFiltre i tam pobierasz. Tak to wyglada: Polish / Polski / Polonai sTranslated by Bogdan Ruszczak / February 2005 / 44 Kb Potem rozpakowujesz rarem czy zipem i to rozpakowane wklejasz na miejsce identycznego pliku w Photofiltrze. Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 upss, nie zauważyłam, że go masz, ale nie wykasowuję posta, może komuś się jeszcze przyda:evil_lol:;) Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kolejne foteczki spacerkowe:multi: Opcia:lol: Teufel:lol: a tutaj mi się Justyna podniosła z kucek:cool3: Imbir z Becią walczą o patyczka, a Teufel chce się podłączyć na trzeciego:evil_lol: a tutaj trzeba gonić Becię z patyczkiem:evil_lol: Teufel:lol: (troszke zamazany:cool3:) c.d.n.:lol: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no już jestem, Ewcia 2 syfy złapałam, ale już wszystko sprawdzone i usunięte:cool3: No mogę wstawić resztę zdjątek:lol: Tysio:lol: Teufel i Becia:lol: Becia:lol: :lol: Mika i Teufel:lol: i niestety to już wszysto, reszta się nie nadaje:cool3: Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 sie schowala zeby nikt jej patyczka nie zaiwanil :evil_lol: Julia to moze jeszcze jakiegos linka bys chciala:lol: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ewcia ja już dziękuje za jakiekolwiek linki:cool3:, to był reklamiarz:angryy: Quote
chicken Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Julia, gdzie wybyliscie na tym spacerku? Widze super tereny-zupelnie jak u mnie-(powiedziala skromnie chicken:evil_lol:) Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To są Łagiewniki tylko akurat ta część której ja nie znałam:cool3:, zresztą nie wiem dlaczego, ale było świetnie:multi: i jest tam pięknie:lol: Quote
Recommended Posts