Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nic ciekawego, siedze w pracy:cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cześć, wstawie kilka zdjątek Imbirka, mało ciekawych, ale pogoda nie dopisuje:cool3: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :turn-l: :turn-l: <-- Przepraszam Imbirku, ale nie mogłam się powstrzymać:oops: Ślicznie Ci w tej obróżce:cool3: :loveu: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nie śmiej się z niego:cool3::evil_lol:, on wypatruje piłeczki:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Imbir1 napisał(a):nie śmiej się z niego:cool3::evil_lol:, on wypatruje piłeczki:evil_lol: No już nie będę, nie będę:oops: :oops: :evil_lol: A jak tam wogóle dzisiejszy spacerek Wam zleciał:cool3: Bo Medoruś to mnie dzisiaj do szału doprowadzał:angryy: :angryy: :angryy: Aż tak go opierdzieliłam, że szedł przy nodze całą drogę powrotną do domu:diabloti: Oczywiście i tak w między czasie musiałam go pogłasAĆ , bo nie wytrzymałam:oops: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dzisiaj to my szlajaliśmy się pociemku już po parku:cool3:, nic specjalnego. Te fotki co wstawiłam to z niedzieli Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Imbir1 napisał(a):dzisiaj to my szlajaliśmy się pociemku już po parku:cool3:, nic specjalnego. Te fotki co wstawiłam to z niedzieli Ale z Was nocne marki:razz: :razz: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nie mam innego wyjścia:cool3:, jak wracam po pracy do domu to się już robi ciemno:cool3: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Imbir1 napisał(a):Nie mam innego wyjścia:cool3:, jak wracam po pracy do domu to się już robi ciemno:cool3: No niestety:roll: :roll: Ja kończę pracę o trzeciej, ale zazwyczaj wychodzę wcześniej:evil_lol: I jak tylko wracam, to z psemi na spacer, często nawet obiadu nie zdążę zjeść, bo chcę wrócić, jak jest jeszcze w mierę jasno:roll: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mnie się nie udaje, też kończe prace o 3, ale do domu jade prawie godzine bo są korki:cool3:, biore Imbirka i idziemy na dłuuuugi spacerek , jakieś 1,5 do 2 godzinek, no chyba, że pogoda jest bllleeee to mniej:lol: Niestety, my dzisiaj mówimy już dobranoc, bo ja jeszcze muszę troszkę popracować:cool3: Quote
simbik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a jutro będziemy sie po ciemku "markować" razem:evil_lol: . Quote
chicken Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Imbir!! Co to ma znaczyc?! Bylas na wystawie a fotek nawet nie wstawilas :mad: >chyba ze ja slepa jestem< Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Imbir1 napisał(a):Mnie się nie udaje, też kończe prace o 3, ale do domu jade prawie godzine bo są korki:cool3:, biore Imbirka i idziemy na dłuuuugi spacerek , jakieś 1,5 do 2 godzinek, no chyba, że pogoda jest bllleeee to mniej:lol: No ja mam do pracy, żeby nie skłamać około <nawet mniej> minuty drogi:cool3: :lol: :lol: A reszta planu dnia, to zupełnia taka sama jak u Was:razz: Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dzieńdoberek:multi: simbik, czekamy na dzisiejsze "markowanie" po parku:evil_lol: chicken, ja na wystawie prawie wogóle nie robiłam zdjęć bo oświetlenie w halach było kiepskie. Zdjęcia robiła teqquila i simbik. Część zdjęć jest na galerii w wątku wystawy:lol: madzia, to ty prawie w domu pracujesz:cool3: Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Imbir1 napisał(a): madzia, to ty prawie w domu pracujesz:cool3: Ano prawie, prawie:cool3: :cool3::lol: Dziieeeeńńddddoberek:lol: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witanko ;-) ... jak tu ładnie wszyscy pracuja hehe;-) w normalnych godzinach przychodza do domku;-) wychodza na spacerki ;-) jedza obiadki ;-) hehe ..a my ...szlajamy sie po nocach... mamy poprzestawiany tryb zycia ;-) na spacerki o pierwszej w nocy chodzimy ;-)heeeeee i jestesmy zakreceni jak chinskie termosy ;-) Pozdrowionka Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witam wszystkich, wstawiam na szybko fotki z serii "mymłanie kota" (dla niewtajemniczonych - to zabawka):evil_lol: i pędzimy na spacerek z Opką i Teuflem:lol: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dlaczego dziwne ??? bo ja kochaniutka w knajpie pracuje hehehe i miesza mi sie dzionek z noca ;-)... jak walne kilkudniowy maraton to potem mam wolne tyle tylko ze wieksza czesc przesypiam ;-)heheh Jazda na całego ;-) Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 aaaaaaaaa, to już wszystko rozumiem:lol: ja wpadłam na pomysł dyżurów, tylko jeszcze nie wiedziałam w jakiej branży:evil_lol: :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 heheheh tak dyzury to ja mam przy piwie ;-) oraz sesje psychoanalityczne dla sfrustrowanych facecików heheh Quote
mar....ka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mymłanie pierwsza klasa. ------------------- Ta praca, któ ja wymyślił bleeee. Wychodzę z domu 8 do 8.30 , wrcam średnio 18.15 i jestem klapnIęta i nie wiem za co się najpierw brac. Moje dziecko od wejścia wrzeszczy mamo włącz mi gry, Kana na łeb wskakuje, kot dobiera się do reklamówek z zakupami, a mąz sie pyta co zrobię jeśc (NA SZCZĘŚCIE RYBKI GŁOSU NIE MAJĄ:diabloti: ) Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pewnie ten ja wymyslił komu sie nudzilo heeh ;-)..dobrze ze moj TZ tez pracuje w dziwnych godzinach ;-) rozumiemy doskonale ;-) KUDłATA tez jest bezkonfliktowa heheh jak spie od 2 w nocy do 1 po południu to tez smacznie sobie chrapie obok mnie ;-) nawet na siusiu nie chce ;-) Quote
Recommended Posts