Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Imbir1 napisał(a):
nie śmiej się z niego:cool3::evil_lol:, on wypatruje piłeczki:evil_lol:

No już nie będę, nie będę:oops: :oops: :evil_lol:
A jak tam wogóle dzisiejszy spacerek Wam zleciał:cool3:
Bo Medoruś to mnie dzisiaj do szału doprowadzał:angryy: :angryy: :angryy: Aż tak go opierdzieliłam, że szedł przy nodze całą drogę powrotną do domu:diabloti:
Oczywiście i tak w między czasie musiałam go pogłasAĆ , bo nie wytrzymałam:oops: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Nie mam innego wyjścia:cool3:, jak wracam po pracy do domu to się już robi ciemno:cool3:

No niestety:roll: :roll: Ja kończę pracę o trzeciej, ale zazwyczaj wychodzę wcześniej:evil_lol: I jak tylko wracam, to z psemi na spacer, często nawet obiadu nie zdążę zjeść, bo chcę wrócić, jak jest jeszcze w mierę jasno:roll:

Posted

Mnie się nie udaje, też kończe prace o 3, ale do domu jade prawie godzine bo są korki:cool3:, biore Imbirka i idziemy na dłuuuugi spacerek , jakieś 1,5 do 2 godzinek, no chyba, że pogoda jest bllleeee to mniej:lol:

Niestety, my dzisiaj mówimy już dobranoc, bo ja jeszcze muszę troszkę popracować:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Mnie się nie udaje, też kończe prace o 3, ale do domu jade prawie godzine bo są korki:cool3:, biore Imbirka i idziemy na dłuuuugi spacerek , jakieś 1,5 do 2 godzinek, no chyba, że pogoda jest bllleeee to mniej:lol:

No ja mam do pracy, żeby nie skłamać około <nawet mniej> minuty drogi:cool3: :lol: :lol: A reszta planu dnia, to zupełnia taka sama jak u Was:razz:

Posted

dzieńdoberek:multi:
simbik, czekamy na dzisiejsze "markowanie" po parku:evil_lol:

chicken, ja na wystawie prawie wogóle nie robiłam zdjęć bo oświetlenie w halach było kiepskie. Zdjęcia robiła teqquila i simbik. Część zdjęć jest na galerii w wątku wystawy:lol:

madzia, to ty prawie w domu pracujesz:cool3:

Posted

Witanko ;-) ... jak tu ładnie wszyscy pracuja hehe;-) w normalnych godzinach przychodza do domku;-) wychodza na spacerki ;-) jedza obiadki ;-) hehe ..a my ...szlajamy sie po nocach... mamy poprzestawiany tryb zycia ;-) na spacerki o pierwszej w nocy chodzimy ;-)heeeeee i jestesmy zakreceni jak chinskie termosy ;-)
Pozdrowionka

Posted

Dlaczego dziwne ??? bo ja kochaniutka w knajpie pracuje hehehe i miesza mi sie dzionek z noca ;-)... jak walne kilkudniowy maraton to potem mam wolne tyle tylko ze wieksza czesc przesypiam ;-)heheh
Jazda na całego ;-)

Posted

Mymłanie pierwsza klasa.

-------------------

Ta praca, któ ja wymyślił bleeee.

Wychodzę z domu 8 do 8.30 , wrcam średnio 18.15 i jestem klapnIęta i nie wiem za co się najpierw brac. Moje dziecko od wejścia wrzeszczy mamo włącz mi gry, Kana na łeb wskakuje, kot dobiera się do reklamówek z zakupami, a mąz sie pyta co zrobię jeśc (NA SZCZĘŚCIE RYBKI GŁOSU NIE MAJĄ:diabloti: )

Posted

Pewnie ten ja wymyslił komu sie nudzilo heeh ;-)..dobrze ze moj TZ tez pracuje w dziwnych godzinach ;-) rozumiemy doskonale ;-) KUDłATA tez jest bezkonfliktowa heheh jak spie od 2 w nocy do 1 po południu to tez smacznie sobie chrapie obok mnie ;-) nawet na siusiu nie chce ;-)