Medorowa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Imbir1']Madzia buziaczki dla Medorka :loveu:, bedzie dobrze:lol: A ja mówię wszystkim dobranoc:lol: Medorek buziaczki otrzymała i jest z nich bardzo zadowolony:loveu: :lol: :lol: Julia musi być dobrze...:roll: DoBrAnOc ... Quote
teqquila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ewa u nas ta gulka to na nodze tylnej !!wybieram sie do weta choc sie troche boje !! a i znow mamy problemy z uszami kurcze czy te nasze psy musza bc takie chorowite !! czasmi to juz nie mam sily :( Julia dobranoc kolorowych snow !! niech Ci sie snia sami przystojniacy :P Quote
e.v.a Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 teqquila napisał(a):Ewa u nas ta gulka to na nodze tylnej !!wybieram sie do weta choc sie troche boje !! a i znow mamy problemy z uszami kurcze czy te nasze psy musza bc takie chorowite !! czasmi to juz nie mam sily :( Julia dobranoc kolorowych snow !! niech Ci sie snia sami przystojniacy :P :shake: poptrostu brak slow:shake: mam nadzieje ze Tyskowi nic nie jest powaznego :) a o uszkach juz mowilam nauszniki trzeba zakladac Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dzieńdoberek w mroźny dzionek:multi::multi::multi: mamy dzisiejsze fotki ze spacerku:lol: no chodz szybko kobieto, zobacz jak jest fajnie:evil_lol: i już buszujemy na górce:roll: ale fajn i smaczny śnieg:cool3: pyyyyyyyyszny biegnę:lol: i znowu biegnę:lol: no w końcu się zatrzymał:evil_lol: Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ha, ha śniegojadek :evil_lol: cześć zimowy Imbirku :multi: Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cześć leemonca:multi:, właśnie nie wiem co mu się stało że lize ten śnieg, to nie jest pierwszy śnieg w jego życiu:cool3:, tamten poprzedni chyba powinien mu utknąć w głowie:cool3: a dzisiaj zachowywał się jak szczeniak, buszował nosem w śniegu, biegał i wogóle się nie zatrzymywał:evil_lol: Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dziwnie się te nasze boksie zachowują, Haker wczoraj jakby nie zauważył śniegu (pierwszy w jego życiu) a dzisiaj dostał regularnego świra :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 oooooo, właśnie tak:evil_lol:, wczoraj śniegu nie widział, a dziś p..ierdolczyk:evil_lol: tak jakby poraz pierwszy go widział:evil_lol: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 o u was juz zima u mnie tylko troszeczke pruszylo ale bardzo malo:-( Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wiesz, ja właściwie nie wiem czy się cieszyć, czy nie z tego powodu:evil_lol::cool3: Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dzień dobry-wieczór Imbirkowa rodzinko:lol: :lol: :lol: Śliczne foteczki, czy można prosić o kolejną ich dostawę:razz: Quote
mar....ka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cudna mordzia!!! Kana w zeszłym roku szalała na sniegu, a teraz nie chce wredna sucz swoich 4 liter na dwór wynieśc. Robi siq w 3 sekundy, na rabatkę teściowej :diabloti: i zmyka do domu Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witanko robaczki ;-)..... boksio fajnisty na fociszach sniezno-mroznych heeh ;-) i ta blue obrozka .....miodzio.... zreszta juz to gdzies pisalam ;-)....... zreszta co widac ...moj ulubiony kolor to włąsnie blue ;-).... Pozdrawiamy i buziole w kindolek ;-) Quote
Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzieńdoberek o poranku:cool3:, zaraz wam pokaże jak wygląda nasz park o godzinie 6:40 rano:cool3::evil_lol: (podziękujcie Imbirkowi):evil_lol::razz: stary przemysłowy Widzew zdjęcia z serii Imbir i kaczki:evil_lol: a w tej chwili, słonka u nas już nie ma i śnieżek znowu pruszy:cool3: Quote
Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 dzieńdoberek:multi: hehe, no właśnie ciekawa jestem co to jest:cool3: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzień dobry Julcia i Imbirku:lol: Julcia Wszystkiego Najlepszego, Spełnienia marzeń, i wielu długich i szczęśliwych lat z Imbirkiem :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :BIG: Quote
AgaiTheta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sto Lat Sto Lat niech żyje Julia nam, Sto Lat Sto Lat niech żyje Julia nam, Niech żyje naaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!! Torcik mało Imbirkowy, ale dla Ciebie!!!!!!!!!!!!! :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dziendoberek ;-) fajny kaczy staw ;-) heh boschhhh kobito ze tez chciało Ci sie tak wczesnie wstawac ;-)... w sobote ???? .... Widze ze ktosik ;-) ma urodzinki ..... WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE ;-) SAMYCH SłONECZNYCH DNI ;-) USMIECHU NA SLICZNEJ BUZINCE ;-) IMBIRKOWEJ MIłOSCI ;-) I ODLOTOWEJ IMPREZKI ;-) zyczy .... CAłA ZUZOLANDIA ..;-) Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Julcia, a propo, zdecydowliście się już na jakieś ubranko, bo my dziaiaj chcemy już jakieś zamówić:cool3: :lol: :lol: (coraz zimniej w doopcie:p ) . Quote
chicken Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Niech ten radosny dzień. Na zawsze Twe troski, Odsunie w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, Blaskiem szczęścia i długich lat. Quote
Bodziulka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oooo jakaś iomprezka :cool3: :evil_lol: :multi: Sto Lat Sto Lat!! Szczęścia, zdrowia i słodyczy, Tego Ci dzisiaj warszawska banda życzy :evil_lol: Aga - jaki boski torcik - gdzie taki można nabyć? :oops: Quote
e.v.a Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa impreza!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :laola: :laola: :multi: 100Latkow Julcia:multi: :Rose: :drinking:[SIZE=2] :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts