zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dobry dobry ;-) Gdyby nie ta paskudna woda z nieba (aniołom zachciało sie prysznicowac ;-) no ja rozumiem ale dlaczego wszystkie naraz ? nie moga pojedynczo prac tych skrzydel ??? ;-)) ..to byloby całkiem fajniscie mimo ze to poniedziałek ;-) Siedze se w szafie bo mam w niej schowany komp ;-)....wiec zeby z Wami klikejszyn to musze do niej wlezc heeheh ;-) Pozdrowionka ;-)....całuski dla faflunka ;-) Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Zuza, dziękujemy za buziaczki i już wiem dlaczego siedzisz w szafie, myślałam, że może za kare:evil_lol: Mamy dzisiaj fatalny dzionek, ani mnie ani Imbirowi nic się nie chce:cool3: Najlepiej położyłabym się obok niego i poleniuchowała:evil_lol: bezwstydnik:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 błeheheh to my tak mamy od 2 miesiecy :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 eeeeeee, do tej pory było oki, ale wczorajszy i dzisiejszy dzień to apogeum:cool3: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Imbir1 napisał(a):eeeeeee, do tej pory było oki, ale wczorajszy i dzisiejszy dzień to apogeum:cool3: no to fakt dzisiaj to porazka po calej lini:roll: Tigra jak byla na spacerku okolo 12 to do tej pory nie wyszla z domu na krok nawet po obiadku :roll: ca;y czas spi i spi i spi i spi :roll: ja tez chce spac:placz: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 My za jakieś 45 min. idziemy z Rokim na spacerek:cool3: strasznie mi się nie chce ale pańszczyznę trzeba odwalić:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 kurcze, znowu boksia w łódzkim schronie:cool3: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=707 :shake: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Imbir1 napisał(a):My za jakieś 45 min. idziemy z Rokim na spacerek:cool3: strasznie mi się nie chce ale pańszczyznę trzeba odwalić:evil_lol: ojojjj ja to sie modle o to zeby Tigrze sie nie zachcialo wyjsc na dwor niedlugo bo jakos nie mam ochoty na spacery:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale, Ewcia, jak wróce, jak się pod kołderkę bachniemy, hhhhmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu: ale pewnie siąde do kompa, żeby sprawdzić co się na dogo dzieje:evil_lol::cool3: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 i jaki jest z siebie zadowolony:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Imbir1 napisał(a):ale, Ewcia, jak wróce, jak się pod kołderkę bachniemy, hhhhmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu: ale pewnie siąde do kompa, żeby sprawdzić co się na dogo dzieje:evil_lol::cool3: taaaa ja mialam w planine drzemke i jak usiadlam do kompa to juz 4h siedze:lol: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hehe spadamy na siq:cool3:, pewnie jeszcze bedziesz jak wrócimy:evil_lol::cool3: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ze mu dobrze to widac z dalekaaa eheheh ;-), taki łobuziok jeden hhe ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cześć kochany Imbirku! Przez tą prowizoryczną zimę przypomnialy mi się nasze wspolne chwile w schronisku. Wiesz, że Pilocik tez tak szarpał się smycza ze mna jak Ty? Zobaczysz, on też znajdzie taki dobry domek jak Ty. Szczęściarzu! :loveu: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 gonia ja trzymam mocno kciuki za wspaniały domek dla Pilocika:loveu: Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hej!!! Pewnie u Was tez tak paskudnie, tyle ze dosyc ciepło. Boshe ale ja zdania składam, ale już mi sie nie chce poprawiac. Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hehe:lol: żebyś wiedziała, że pogoda jest pod ... psem:evil_lol: Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Julcia przyznaj się wreszcie, które to tak naprawdę urodzinki:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hehe przecież pisałam że 16-ste:evil_lol: (niestety x 2:cool3:;)) Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No dobra jak nie chcesz, to niech Ci będą te szesnaste, ale pamietaj ze moje 18-te:diabloti: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hehe, jesteś starsza:evil_lol::cool3: a to jest bardzo odpowiednia pozycja do spania:cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Tak z tego co pamietam to Toska tez tak wisiała glowa poza łozkiem ehheh ;-) ta mała ruda mojeich rodzicow tez tak lezakuje ;-) Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hehe, widocznie boksie tak mają:evil_lol: Quote
Recommended Posts