Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Dobry dobry ;-)
Gdyby nie ta paskudna woda z nieba (aniołom zachciało sie prysznicowac ;-) no ja rozumiem ale dlaczego wszystkie naraz ? nie moga pojedynczo prac tych skrzydel ??? ;-)) ..to byloby całkiem fajniscie mimo ze to poniedziałek ;-)
Siedze se w szafie bo mam w niej schowany komp ;-)....wiec zeby z Wami klikejszyn to musze do niej wlezc heeheh ;-)
Pozdrowionka ;-)....całuski dla faflunka ;-)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Zuza, dziękujemy za buziaczki i już wiem dlaczego siedzisz w szafie, myślałam, że może za kare:evil_lol:

Mamy dzisiaj fatalny dzionek, ani mnie ani Imbirowi nic się nie chce:cool3: Najlepiej położyłabym się obok niego i poleniuchowała:evil_lol:

bezwstydnik:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
eeeeeee, do tej pory było oki, ale wczorajszy i dzisiejszy dzień to apogeum:cool3:

no to fakt dzisiaj to porazka po calej lini:roll: Tigra jak byla na spacerku okolo 12 to do tej pory nie wyszla z domu na krok nawet po obiadku :roll: ca;y czas spi i spi i spi i spi :roll: ja tez chce spac:placz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
My za jakieś 45 min. idziemy z Rokim na spacerek:cool3: strasznie mi się nie chce ale pańszczyznę trzeba odwalić:evil_lol:

ojojjj ja to sie modle o to zeby Tigrze sie nie zachcialo wyjsc na dwor niedlugo bo jakos nie mam ochoty na spacery:evil_lol:

Posted

ale, Ewcia, jak wróce, jak się pod kołderkę bachniemy, hhhhmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu:
ale pewnie siąde do kompa, żeby sprawdzić co się na dogo dzieje:evil_lol::cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
ale, Ewcia, jak wróce, jak się pod kołderkę bachniemy, hhhhmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu:
ale pewnie siąde do kompa, żeby sprawdzić co się na dogo dzieje:evil_lol::cool3:

taaaa ja mialam w planine drzemke i jak usiadlam do kompa to juz 4h siedze:lol:

Posted

Cześć kochany Imbirku!

Przez tą prowizoryczną zimę przypomnialy mi się nasze wspolne chwile w schronisku. Wiesz, że Pilocik tez tak szarpał się smycza ze mna jak Ty? Zobaczysz, on też znajdzie taki dobry domek jak Ty. Szczęściarzu! :loveu: