Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Przyszła do nas ciocia Jola z kubraczkiem Rokusia i Imbir ma zrobioną sesję zdjęciową:cool3:, niestety model z niego jest kiepski. Podniecony był kubraczkiem na grzbiecie i obecnością cioci, której koniecznie trzeba było dać buziu:evil_lol:
Kubraczek kosztował 48zł, na Imbira jest za duży ale było to do przewidzenia:evil_lol:, a jeszcze jedno, kapturek został doszyty przez ciocię:cool3:, orginalnie go nie ma:evil_lol:

Miał mieć zrobione zdjęcie w kapturku:cool3::evil_lol:

staram się dać cioci buzi:lol:

pod brzusiem też jest kubraczek więc tam też będzie miał cieplutko

no i wkońcu udało się dać buzi:evil_lol:

zdjęć tylko tyle, bo reszta zamazana albo model jest w kawałkach:diabloti:

Posted

Madzia, chyba kupie, tylko w innym kolorze, no i rozmiarze:lol:

hehe, ta czapka jest niezła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ta pelerynka jest niezła tyle, że 2 razy droższa od tych co znalazłyśmy:cool3:

A tak z drugiej strony, to po tym ile Jola się naprzymierzała Rokiem to ciężko kupić ubranko z netu. Dopóki się nie przymierzy to wszystkich rzeczy nie przewidzisz i na sucho tak nie wymierzysz dokładnie

Posted

Imbir1 napisał(a):

A tak z drugiej strony, to po tym ile Jola się naprzymierzała Rokiem to ciężko kupić ubranko z netu. Dopóki się nie przymierzy to wszystkich rzeczy nie przewidzisz i na sucho tak nie wymierzysz dokładnie

no wlasnie ciezko dopasowac tak na "oko" ubranka:shake: to nie to co smycz czy obroza:shake: musi byc dobre zeby sie wygodnie biegali i siusialo:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Dlatego ja w zamówieniu zaznaczę, że w razie, kiedy ubranko nie będzie pasować, zależy mi na jego wymiwnie, na inny rozmiar:cool3: :cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no właśnie, jeszcze pół biedy jak zwrócić bedzie można albo wymienić

No właśnie, dlatego trzeba się zabezpieczać:cool3: :cool3:
Jutro dostaniemy ubranko od znajomej, zobaczymy, jak leży :cool3: :cool3:

Posted

a już chciałam napisać żebyś zrobiła zdjątka i zapomniałam, że nie masz czym:cool3:, Madzia, kiedy masz urodziny albo imieniny, bo może sprawią ci prezencik?:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a już chciałam napisać żebyś zrobiła zdjątka i zapomniałam, że nie masz czym:cool3:, Madzia, kiedy masz urodziny albo imieniny, bo może sprawią ci prezencik?:cool3::evil_lol:

Ojej urodziny, imieniny to zapóźno, ale nie długo Mikołaj:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: