mar....ka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hehe zerknij tu:evil_lol:http://www1.100lat.pl/kartki/20,Dla_kazdego_cos_milego_:)/1,62,0,Urodziny_Jaskiniowca_:).html Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Bodziulka']Ale małe to jabłuszko :loveu: :evil_lol: Bo takie takie psiorki rosną w parku:evil_lol: [quote name='majoka']hehe zerknij tu:evil_lol:http://www1.100lat.pl/kartki/20,Dla_kazdego_cos_milego_:)/1,62,0,Urodziny_Jaskiniowca_:).html hehe, świetna:multi::multi::multi::multi:, dziękuję:lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dobrry:lol: :lol: Ale fajna jbłuszkowa sesyjka:lol: I c o z tym kubraczkiem:cool3: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 chwileczkę już wstawiam fotki:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):chwileczkę już wstawiam fotki:evil_lol: <<Nie>>cierpliwie czekam :cool3: ;) :razz: :razz: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Przyszła do nas ciocia Jola z kubraczkiem Rokusia i Imbir ma zrobioną sesję zdjęciową:cool3:, niestety model z niego jest kiepski. Podniecony był kubraczkiem na grzbiecie i obecnością cioci, której koniecznie trzeba było dać buziu:evil_lol: Kubraczek kosztował 48zł, na Imbira jest za duży ale było to do przewidzenia:evil_lol:, a jeszcze jedno, kapturek został doszyty przez ciocię:cool3:, orginalnie go nie ma:evil_lol: Miał mieć zrobione zdjęcie w kapturku:cool3::evil_lol: staram się dać cioci buzi:lol: pod brzusiem też jest kubraczek więc tam też będzie miał cieplutko no i wkońcu udało się dać buzi:evil_lol: zdjęć tylko tyle, bo reszta zamazana albo model jest w kawałkach:diabloti: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no prosze jaki model z Imbirka:evil_lol: ubranko fajne ale kolor jakis taki.. wyglada jak cerata:razz: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hehe, na tych zdjęciach tak wyszedł ortalionik:cool3: ogólnie prezentuje się lepiej:lol: Kolory są tam różne i wzory też, można sobie wybrać Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Super to ubranko:p :p I co Julcia, zamierzacie taki nabyć:p :cool3: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a jeszcze zapomniałam dodać, ze znalazłam takie cośik:razz: :lol: http://www.evab.republika.pl/ Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Madzia, chyba kupie, tylko w innym kolorze, no i rozmiarze:lol: hehe, ta czapka jest niezła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta pelerynka jest niezła tyle, że 2 razy droższa od tych co znalazłyśmy:cool3: A tak z drugiej strony, to po tym ile Jola się naprzymierzała Rokiem to ciężko kupić ubranko z netu. Dopóki się nie przymierzy to wszystkich rzeczy nie przewidzisz i na sucho tak nie wymierzysz dokładnie Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a): A tak z drugiej strony, to po tym ile Jola się naprzymierzała Rokiem to ciężko kupić ubranko z netu. Dopóki się nie przymierzy to wszystkich rzeczy nie przewidzisz i na sucho tak nie wymierzysz dokładnie no wlasnie ciezko dopasowac tak na "oko" ubranka:shake: to nie to co smycz czy obroza:shake: musi byc dobre zeby sie wygodnie biegali i siusialo:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):A tak z drugiej strony, to po tym ile Jola się naprzymierzała Rokiem to ciężko kupić ubranko z netu. Dopóki się nie przymierzy to wszystkich rzeczy nie przewidzisz i na sucho tak nie wymierzysz dokładnie Dlatego ja w zamówieniu zaznaczę, że w razie, kiedy ubranko nie będzie pasować, zależy mi na jego wymiwnie, na inny rozmiar:cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no właśnie, jeszcze pół biedy jak zwrócić bedzie można albo wymienić Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):no właśnie, jeszcze pół biedy jak zwrócić bedzie można albo wymienić No właśnie, dlatego trzeba się zabezpieczać:cool3: :cool3: Jutro dostaniemy ubranko od znajomej, zobaczymy, jak leży :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a już chciałam napisać żebyś zrobiła zdjątka i zapomniałam, że nie masz czym:cool3:, Madzia, kiedy masz urodziny albo imieniny, bo może sprawią ci prezencik?:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):a już chciałam napisać żebyś zrobiła zdjątka i zapomniałam, że nie masz czym:cool3:, Madzia, kiedy masz urodziny albo imieniny, bo może sprawią ci prezencik?:cool3::evil_lol: Ojej urodziny, imieniny to zapóźno, ale nie długo Mikołaj:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):No chyba że:evil_lol: No to czekam; zaraz podam Ci mój adres:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Julcia, a jaki kolor planujesz wziąść kubraczka:cool3: Podejrzewam, że niebieski:razz: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: a skąd wiesz?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm: a skąd wiesz?:evil_lol: pewnie Imbirek Pisal maila do mikołaja i pomylil adresy :evil_lol: Quote
Recommended Posts