Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje miesięczne:
10 zł - agata51

Wpłaty jednorazowe:
50 zł - Dzika_figa
50 zł - Florentynka
30 zł - Bjuta

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie
ul. Gajowa 7a
62-510 Konin
PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217

z dopiskiem Nick + darowizna na Rudolfa

Posted

Bjuta - mała korekta - ta 100 jest ode mnie i Dzikiej_Figi, zdeklarowałyśmy po 50 zł jednorazowo i ja wpłaciłam za siebie i za nią. Jeśli znajdzie się DT dla Rudolfa, to postaram się wyskrobać jakąś stałą deklarację.

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Dostałam info ze schroniska że na koncie Rudolfa jest 100 zł...
Bjuta i Dzika_figa jeszcze nie wpłaciły?

Ja ustawiłam dzisiaj zlecenie, to rano bank wyśle, a Wam się pewnie zaksięguje pojutrze.

Posted

Deklaracje miesięczne:
10 zł - agata51
20 zł - figa33

czlyi 30

Wpłaty jednorazowe:
50 zł - Dzika_figa
50 zł - Florentynka
30 zł - Bjuta
jeden miesiąc hoteliku - Asia (siostra Ketuni)

ul. Gajowa 7a
62-510 Konin

Posted

Bjuta dziękuje za odnawianie deklaracij, bo mogę sobie tylko przekopiować do pierwszego postu :diabloti:

Nie chciałam tego pisać odrazu, wiecie same ile to się otrzymuje wiadomości w sprawie psiaka i ile to też jest z nich nie wypałów. Ale tę, którą otrzymałam kilka dni temu mogę chyba już uznać za wstępnie udaną.

Napisała do mnie pani, planuje adopcje Rudolfa w styczniu.Będzie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna. Problem tkwi tylko w transporcie. Zapytam jeszcze w schronisku, a jeżeli nie to będzie trzeba kogoś poszukać, mam nadzieje, że mi w tym pomożecie.

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Nie przygarnia po prstu psy, albo bierze ze schroniska. Psiaki są jej wszystkie.

Ja mam już sporo psiaków,ale mam tylko psy.A Ona ma jeszcze do tego 6 kotów.Pewnie zamożna jest..dziewczynki sprawdźcie dokładnie ten dom,bo z Rudolfem będzie tam 18(!)zwierzaków,które trzeba wykarmić,szczepić i w razie potrzeby leczyć,a przy takiej liczbie,to już nieźle może dać po kieszeni

Posted

A moim zdaniem nie zaszkodzi się w międzyczasie rozglądać za jakimś DT, tak na wszelki wypadek.
Ostatnio miałam udział w takiej sytuacji - pani zdecydowana, mnóstwo maili, wizyta przedadopcyjna którą osobiście odbyłam, wszystko cacy...aż do dnia, kiedy pies miał jechać. Wtedy nastąpiła nagła zmiana decyzji i pies nie pojechał. Pani niewątpliwie miała wielkie serce i dobre chęci, tylko co z tego?

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Nie wykluczyłam dalszych postępowań co do Rudusia. My robimy dalej swoje ;) Tylko uszanujmy tą panią bo przecież tak naprawdę to nasze podejrzenia......
Szanujemy,jasne że szanujemy,ale ograniczone zaufanie mamy do wszystkich,nawet dogomaniaków,a co dopiero mówić do nieznanych osób.Ale serce ma wielkie ta Pani,bez dwóch zdań

Posted

Trzeba sprawdzic domek ale to moze byc jedyna szansa dla Rudolfa.Jesli zwierzaki okaza sie kochane to nie ma się nad czym zastanawiac.Zawsze mozemy zaproponowac jakas pomoc finansowa czy cos:roll:

Posted

Zdaje się, że ta informacja o Pani, skutecznie zabiła zbiórkę...? A tu jeszcze tyle do zebrania...

Deklaracje miesięczne:
10 zł - agata51
20 zł - figa33

czyli 30

Wpłaty jednorazowe:
50 zł - Dzika_figa
50 zł - Florentynka
30 zł - Bjuta
jeden miesiąc hoteliku - Asia (siostra Ketuni)

ul. Gajowa 7a
62-510 Konin