jolek68 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 zarazie nawet gałązki borówek całkiem dobrze smakują :angryy: dobrze że rosną wraz z poziomkami i innymi dość niskimi roślinkami w zamykanej części ;) Quote
kaho Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='jolek68']teraz już wiem co mi zżarło tyle poziomek :angryy: :mad: Ale z jaka gracja to robila http://i41.tinypic.com/2edntah.jpg - jest piekna:cool3::loveu:. Quote
*kleo* Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='jolek68']teraz już wiem co mi zżarło tyle poziomek :angryy: a to jeden z dowodów :mad: http://i41.tinypic.com/2edntah.jpg normalnie obie chyba zatłukę :angryy: A to cwaniara :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jee pare listkow jej zalujecie:evil_lol: toz to same witaminy !!! :evil_lol: Quote
Torro i Igu$ Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 http://i44.tinypic.com/23mvm75.jpg Jaka słodka minka. Cud, miód i orzeszki :) Quote
niunka04 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Oj tam mama tak gada ale jej nic nie zrobi;) Kupiłam jej teraz Acane Grassland i może przestanie wcinać truskawy;) Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='niunka04']Oj tam mama tak gada ale jej nic nie zrobi;) Kupiłam jej teraz Acane Grassland i może przestanie wcinać truskawy;) Aaaaaaaaaa, to do tej pory małą głodziłaś, dlatego wcinała poziomki:mad:.........:roflt: Quote
chrupcia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Czesc niunka:) poprawiam się pomalutku:) kiedys przy większej ilości czasu przeglądne waszą galerie;) Quote
jolek68 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 powoli uczy się że mały ogródek za domem to do zwiedzania raczej :) no chyba że kory chce sobie pochrupać :) Quote
taxelina Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja Ci napisze ze u nas pisalas o Valterze, psie ktorym sie opiekujemy :P Sherry calkiem inaczej wyglada ale to zapraszam na strone glowna naszego watku :D Quote
Paulinka10 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Hej Nicolki,wpadłam tak na szybko zaglądnąć co u Was;) Pozdrawiamy Quote
Pegaza Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Paulinka10 napisał(a):Hej Nicolki,wpadłam tak na szybko zaglądnąć co u Was;) Pozdrawiamy To ja sie podepne:) Quote
kaho Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jolek68 napisał(a):powoli uczy się że mały ogródek za domem to do zwiedzania raczej :) no chyba że kory chce sobie pochrupać :) Powoli:hmmmm: - sznaucer to madry pies, wiec wydaje mi sie ze Was wyprobowywala:evil_lol:. Quote
jolek68 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 tak się zastanawiam, bo czytałam gdzieś że ponoć sunie przy pierwszej cieczce popuszczają mocz....:hmmmm: bo nasunęło mi się to jakoś po ostatniej nocy z obsiusianą podłogą...w sumie chyba może już czas na te zmiany w życiu Nicoli :roll: Quote
kaho Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przyznam szczerze, ze pierwszy raz o czyms takim slysze:-o. W przypadku Holly nic takiego sie nie przydarzylo, to ze dostala cieczki objawialo sie ciaglym wylizywaniem intymnego miejsca i nielicznych sladach na podlodze (i tak tez bylo juz za drugim razem). Quote
Pegaza Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jolek68 napisał(a):tak się zastanawiam, bo czytałam gdzieś że ponoć sunie przy pierwszej cieczce popuszczają mocz....:hmmmm: bo nasunęło mi się to jakoś po ostatniej nocy z obsiusianą podłogą...w sumie chyba może już czas na te zmiany w życiu Nicoli :roll: Masz racje to sie zdarza moja Soma ta najwieksza tak robila i nawet to z wetem konsultowalam, gdyz byl to dla mnie problem zbierac po niej takie ilosci siuskow..tak bylo chyba ze dwie cieczki pozniej juz nie tego nie robila.. Quote
jolek68 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 tak, z tym moczem to gdzieś w necie przeczytałyśmy...doszło też wylizywanie ale nic więcej chwilowo się nie dzieje :) mnie sama myśl o możliwej cieczce zwaliła z nóg bo to taki maluszek jeszcze :) Quote
jolek68 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wczoraj była pielgrzymka do Częstochowy, dziś zakończenie roku szkolnego a teraz ognisko klasowe :) coś im chyba nie zimno bo ani widu ani słychu z powrotu :) Quote
kaho Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jolek68 napisał(a):wczoraj była pielgrzymka do Częstochowy, dziś zakończenie roku szkolnego a teraz ognisko klasowe :) coś im chyba nie zimno bo ani widu ani słychu z powrotu :) :oops2: ale ten czas leci :evil_lol:. Quote
Evelynkaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No to trzymamy kciuki bo zdaje się że już piszą :D Quote
Recommended Posts