Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']Oj tam mama tak gada ale jej nic nie zrobi;)
Kupiłam jej teraz Acane Grassland i może przestanie wcinać truskawy;)

Aaaaaaaaaa, to do tej pory małą głodziłaś, dlatego wcinała poziomki:mad:.........:roflt:

Posted

jolek68 napisał(a):
powoli uczy się że mały ogródek za domem to do zwiedzania raczej :) no chyba że kory chce sobie pochrupać :)

Powoli:hmmmm: - sznaucer to madry pies, wiec wydaje mi sie ze Was wyprobowywala:evil_lol:.

Posted

tak się zastanawiam, bo czytałam gdzieś że ponoć sunie przy pierwszej cieczce popuszczają mocz....:hmmmm: bo nasunęło mi się to jakoś po ostatniej nocy z obsiusianą podłogą...w sumie chyba może już czas na te zmiany w życiu Nicoli :roll:

Posted

Przyznam szczerze, ze pierwszy raz o czyms takim slysze:-o.
W przypadku Holly nic takiego sie nie przydarzylo, to ze dostala cieczki objawialo sie ciaglym wylizywaniem intymnego miejsca i nielicznych sladach na podlodze (i tak tez bylo juz za drugim razem).

Posted

jolek68 napisał(a):
tak się zastanawiam, bo czytałam gdzieś że ponoć sunie przy pierwszej cieczce popuszczają mocz....:hmmmm: bo nasunęło mi się to jakoś po ostatniej nocy z obsiusianą podłogą...w sumie chyba może już czas na te zmiany w życiu Nicoli :roll:

Masz racje to sie zdarza moja Soma ta najwieksza tak robila i nawet to z wetem konsultowalam, gdyz byl to dla mnie problem zbierac po niej takie ilosci siuskow..tak bylo chyba ze dwie cieczki pozniej juz nie tego nie robila..

Posted

tak, z tym moczem to gdzieś w necie przeczytałyśmy...doszło też wylizywanie ale nic więcej chwilowo się nie dzieje :)
mnie sama myśl o możliwej cieczce zwaliła z nóg bo to taki maluszek jeszcze :)

Posted

wczoraj była pielgrzymka do Częstochowy, dziś zakończenie roku szkolnego a teraz ognisko klasowe :) coś im chyba nie zimno bo ani widu ani słychu z powrotu :)

Posted

jolek68 napisał(a):
wczoraj była pielgrzymka do Częstochowy, dziś zakończenie roku szkolnego a teraz ognisko klasowe :) coś im chyba nie zimno bo ani widu ani słychu z powrotu :)

:oops2: ale ten czas leci :evil_lol:.