Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aska25']Ciotki przepraszam, moze macie jakas propozycje tytulu :) Sadny dzien, bo w koncu jedzie, ale moze powinnam napisac, szczesliwy dzien;)[/QUOTE]

Zdecydowanie to jest SZCZĘŚLIWY DZIEŃ :lol:

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIe ma po co Beatko, Ozik z Karolinka spal grzecznie cala droge, a tu beda 2 dziewczyny do pilnowania psiakow i sprinter z siedzeniami, wiec psiaki beda na oku ;)

Zreszta jutro mam wolne, wiec o 10 jestem w schronie i osobiscie Oziika do auta zapakuje :cool3::cool3:

Posted

W pon.przelałam kolejne pieniążki na konto fundacji Pomagajmy na Ozzyego-nie ma ich na pierwszej stronie. Jest tylko jedna wpłata?Może to ktoś sprawdzić. Niedużo ale szkoda by się gdzieś zapodziały :-(

Posted

xoxoo obiecuje ze sprawdze, ale jutro jak on juz pojedzie .... Kasa z fundacji idzie na rzeczy na fakture, a narazie najwazniejsze juz sa .... wychodzi ze jednak lepiej zbierac na prywatne

Posted

Moge nakrecic pakowanko do auta, jak dam rade, ale jutro mam zamiar wyprowadzic cale hospicjum, a to jest jjakies 40 psow, wiec jak baterii styknie macie jak w banku ;)

Posted

Nie no jutro mam wolne, ale Michu mysli, ze ide do pracy, bo takie codzienne jezdzenie do schronu powoduje ze zaczyna mocno marudzic :D:D:D:D

Takze relacja bedzie ok 15 ;)

Posted

Boszeeeeeeeee malo zawalu nie dostalam jak zobaczylam zmiane w tytule "sadny" dzien - myslalam ze cos sie stalo.. i jeszcze w ostatnim poscie ze nei zdazylas i Ozzy juz wzieli...

Boszeeeeeeeeeeee nei starsz tak ludzi - ja jestem stara duupa i mam slabe serce (i wysokie cisnienie)

Musialam pare stron do tylu - to ZOzzy w drodze do Kikou?

:D

Posted

Rozmawiałam z kikou i ona prosiła , zeby napisać , bo dziś nie będzie mieć raczej czasu na net i mam przekazać, że psiak u niej - wszystko ok. Trochę często robi siku- również w domu, ale jeśli wyniki ok, to widać może to jego pierwsze reakcje i znaczenie terenu.

Posted

Ja tez rozmawialam z Kiku wlasnie .... Jeju ale gadula, chyba wieksza ode mnie ;)

Wiec tak Ozik jest grzeczny, ale strasznie sika ... Sika na spacerze, ale sika tez w domu i strasznie duzo pije ... Nie wiadomo jaka jest przyczyna, ale jakby cos bylo nie tak to by wet napewno przepisal leki. Byc moze to stres spowodowany zmiana otoczenia ..... W drodze Ozik byl bardzo grzeczny i cala przespal ;)

Kiku bedzie go obserwowac i jak cos bedziemy dzialac ... Ma weta niedaleko. Umowilysmy sie, ze za 2, 3 tygodnie pojedzie z nim, chyba, ze bedzie dalej sikal i tyle pil to wczesniej ....

Kiku mowi, ze Ozik caly czas za nia chodzi, nie odstepuje na krok ;)