mamamuminka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aska25']Ciotki przepraszam, moze macie jakas propozycje tytulu :) Sadny dzien, bo w koncu jedzie, ale moze powinnam napisac, szczesliwy dzien;)[/QUOTE] Zdecydowanie to jest SZCZĘŚLIWY DZIEŃ :lol: Quote
Betta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Aska... nie było mnie.... kurcze kurcze.... nie odpisałaś...co myślisz o tym syropku na uspokojenie ?czy cos.. Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 NIe ma po co Beatko, Ozik z Karolinka spal grzecznie cala droge, a tu beda 2 dziewczyny do pilnowania psiakow i sprinter z siedzeniami, wiec psiaki beda na oku ;) Zreszta jutro mam wolne, wiec o 10 jestem w schronie i osobiscie Oziika do auta zapakuje :cool3::cool3: Quote
Betta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ok ! już sie nie moge doczekac aż Ozzy dotrze do przystani u Kikou ........ Quote
xoxoo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 W pon.przelałam kolejne pieniążki na konto fundacji Pomagajmy na Ozzyego-nie ma ich na pierwszej stronie. Jest tylko jedna wpłata?Może to ktoś sprawdzić. Niedużo ale szkoda by się gdzieś zapodziały :-( Quote
Betta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny widziałyście jak Ozzus MERDA OGONKIEM ??????????????????? dzięki Asku !! Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 xoxoo obiecuje ze sprawdze, ale jutro jak on juz pojedzie .... Kasa z fundacji idzie na rzeczy na fakture, a narazie najwazniejsze juz sa .... wychodzi ze jednak lepiej zbierac na prywatne Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Aska, będzie relacja z wozu transmisyjnego?:razz: Quote
xoxoo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie ma pośpiechu i oczywiście to może zaczekać. Dzięki za zainteresowanie. Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Moge nakrecic pakowanko do auta, jak dam rade, ale jutro mam zamiar wyprowadzic cale hospicjum, a to jest jjakies 40 psow, wiec jak baterii styknie macie jak w banku ;) Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Chociaż pstryknij parę fotek. I sms'ik do kogoś, kto będzie w necie. Żebyśmy nie kwitły tu do wieczora w niewiedzy;-) Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nie no jutro mam wolne, ale Michu mysli, ze ide do pracy, bo takie codzienne jezdzenie do schronu powoduje ze zaczyna mocno marudzic :D:D:D:D Takze relacja bedzie ok 15 ;) Quote
Aska25 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No i ciotki wielki dupas, dzwonilam do schronu, Ozzik juz pojechal :( Byli kolo 9 po niego ..... Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Boszeeeeeeeee malo zawalu nie dostalam jak zobaczylam zmiane w tytule "sadny" dzien - myslalam ze cos sie stalo.. i jeszcze w ostatnim poscie ze nei zdazylas i Ozzy juz wzieli... Boszeeeeeeeeeeee nei starsz tak ludzi - ja jestem stara duupa i mam slabe serce (i wysokie cisnienie) Musialam pare stron do tylu - to ZOzzy w drodze do Kikou? :D Quote
Aska25 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Tak dostalam sms, ze jest grzeczny, zwinal sie w kulke i spi ;) Tytul zaraz zmienie ;) No i Ciotki bez zawalow, kto bedzie watek Ozzika sledzil ;) Quote
Sabina02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Poprosze o dane do przelewu, bo jeszcze nie wyslalam pieniazkow na Ozziego. Dzisiaj wysle z gory za 2 miesiace, czyli 100 zl. Quote
olgaj Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179285-FPR-ZwP-CaA-a-szafa-do-wyboru-firmowe-ubrania-do-11-02-2010?p=14034895#post1403 zapraszamy Quote
Betta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ASka, Kikou pisała że Ozzy u nie śpi? o której oni mieli dojechac? Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aska - nie strasz takimi tytulami..... Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rozmawiałam z kikou i ona prosiła , zeby napisać , bo dziś nie będzie mieć raczej czasu na net i mam przekazać, że psiak u niej - wszystko ok. Trochę często robi siku- również w domu, ale jeśli wyniki ok, to widać może to jego pierwsze reakcje i znaczenie terenu. Quote
Aska25 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Ja tez rozmawialam z Kiku wlasnie .... Jeju ale gadula, chyba wieksza ode mnie ;) Wiec tak Ozik jest grzeczny, ale strasznie sika ... Sika na spacerze, ale sika tez w domu i strasznie duzo pije ... Nie wiadomo jaka jest przyczyna, ale jakby cos bylo nie tak to by wet napewno przepisal leki. Byc moze to stres spowodowany zmiana otoczenia ..... W drodze Ozik byl bardzo grzeczny i cala przespal ;) Kiku bedzie go obserwowac i jak cos bedziemy dzialac ... Ma weta niedaleko. Umowilysmy sie, ze za 2, 3 tygodnie pojedzie z nim, chyba, ze bedzie dalej sikal i tyle pil to wczesniej .... Kiku mowi, ze Ozik caly czas za nia chodzi, nie odstepuje na krok ;) Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a Wy tak celowo piszecie Kiku-jako zdrobnienie czy wkradła się pomyłka? Bo jej nick to Kikou ;0 Quote
Aska25 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Gosiu, a myslisz, ze sie obrazi ;) Ja tak zdrobnilam sobie, ale jesli cos moge pisac Kikou :) Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hehehmi się podoba :) ale się zastanawiałam czy to specjalnie czy przypadkowo :) Quote
Recommended Posts