BooBC Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: :loveu: :loveu: Jutro bez ognicha :-( :oops: :-( Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='palma']Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: :loveu: :loveu: Jutro bez ognicha :-( :oops: :-([/quote] łeee... a już miałam nadzieję na ciekawe fotki:cool3: Karolina, mam nadzieje, że mnie nie zawiedziesz:p Aha - a do Łodzi przyjeżdżajcie koniecznie na wystawę! Quote
BooBC Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 NO JAK bOOGIE BĘDZIE DOBRA ....... TO TAK :eviltong: :lol: :eviltong: FOTY BĘDĄ BĘDĄ, ALE BEZ OGNICHA :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
olifka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ahh Boogie jest cudowna. Dawaj następne fotki:P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hey hey ;) I jak Wam się wczoraj chatowało? :cool3: Quote
BooBC Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Ja do 00.00 wytrzymałam :eviltong: :lol: :eviltong: Byłabym dużej ale reszcie sapć się już chciało :diabloti: :lol: :diabloti: ZAPRASZAM WIECZORKIEM: * NEW FOTO * FILMY DOG DANCE * DOG DANCE Z WDS ale będą atrakcje :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Już sie nie mogę doczekać :) Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Palma może nad nami się zlituje i da te atrakcje we wczesny wieczór :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
BooBC Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Dopiero wróciłam .... jestem wymęczona ... a Boogie :-o :crazyeye: :-o Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Więc dziś obejdzie się bez atrakcji :( :oops: :( ? Quote
@NUL@ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Czy mogłabym poprosic o podsunięcie mi jakiejś lektury, z której dowiedziałabym sie o charakterze pracy z borderkami i coś o obiedience i agility- i gdzie mozna to kupić, jakieś namiary:loveu: Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Palma i gdzie fotki i reszta atrakcji :mad:? Quote
Mi. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [B][I]A ja dziś zbanowałam Palmuś na chacie:oops::oops::oops::evil_lol: [/I][/B] Quote
BooBC Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 :placz: :-( :placz: Sorry ---> foty jutro przysięgam .... tłumaczę się ... wczoraj wieczorek tak mnie głowa bolała że nie mogłam wytrzymać :-( dzisiaj od rana poszłam robić foty :razz: :cool3: :razz: 11 piesiów ... później poszłam do koleżanki :cool1: a teraz siedzie na dogo, ale fot nie wstawie bo bateria padła po rannym spacerze (3 godziny, wczoraj było 5 :crazyeye: :-o :crazyeye: ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]A ja dziś zbanowałam Palmuś na chacie:oops::oops::oops::evil_lol: [/I][/B][/quote] Ja wiedziałam, że z tymi opami to zły pomysł :shake: :diabloti: Quote
Atena Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja wiedziałam, że z tymi opami to zły pomysł :shake: :diabloti:[/quote] Mnie też zbanowały:diabloti: Tak to jest jak daje sie opa niepowołanym osobą:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Atena']Mnie też zbanowały:diabloti: Tak to jest jak daje sie opa niepowołanym osobą:evil_lol:[/quote] Jak ja je tylko na chacie spotkam to się z nimi rozlicze :p Mam nadzieje, że tylko jednorazowego bana i mogłyście na forum wrócić? :razz: Quote
BooBC Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Ja jeszcze nikogo nie bannełam :evil_lol: , proszę mnie zostawić opem :lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :lol: Quote
Jess Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='@NUL@']Czy mogłabym poprosic o podsunięcie mi jakiejś lektury, z której dowiedziałabym sie o charakterze pracy z borderkami[/quote] Napisz na temat o borderach, troche skoczy w górę i tam napewno podadzą Ci dużo tytułów ;) Dużo znajdziesz na różnych stronach o bc i Książkach o psach, ale sama mam tylko jedną książke poswięconą tylko rasie border collie :wink: Ale to na innym temacie :razz: Quote
@NUL@ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzieki za odpowiedź, coś na pewno znajdę, PA!!!:loveu: Quote
Mi. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja wiedziałam, że z tymi opami to zły pomysł :shake: :diabloti:[/quote] [B][I]e tam:diabloti: :evil_lol: [/I][/B] [quote name='Atena']Mnie też zbanowały:diabloti: Tak to jest jak daje sie opa niepowołanym osobą:evil_lol:[/quote] [B][I]Ciebie nie ja zbanowałam;) :cool1:[/I][/B] [quote name='palma']Ja jeszcze nikogo nie bannełam :evil_lol: , proszę mnie zostawić opem :lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :lol:[/quote] [I][B]a pamiętasz kto zaczął bójke o kolory?:diabloti:...[/B][/I] Quote
BooBC Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 JA !!!!!! BO JA KCEM CZERWONY :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Pierwsza część atrakcji :cool1: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=7YTNI4zE8YI[/URL] Quote
haska_12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Boże, z początku myslalam ze to Boogie ;) Czekamy na dalszą część atrakcji :loveu: Quote
Recommended Posts