Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety :-( :placz: :-( Ale napewno tam się kiedyś zjawimy, bo tam chyba klubowa jest ?!?
================================================
Wiecie co się kochani dzisiaj dowiedziałam ..... że ''[COLOR=red][U][B]ŻADEN [/B][/U][/COLOR](pamiętajcie ŻADEN) BORDER NIE DORÓWNA STAFIKOWI ANGIELSKIEMU'' :lol: :megagrin: :lol: :megagrin: :lol: :megagrin: :lol:
Moje odczucia ..... do tej pory rycze ze śmiechu :megagrin: :megagrin: :megagrin: a co wy na to :cool3: :lol: :cool3:
Za dwa dni wybieram się na kapliczki ...... dla kogo foteczki :cool3: :cool3: :cool3:
Haseczko jeśli chcesz oglądać fotki Tashy i Bucka to psiaki mają swoje galerie :roll: :roll: :roll:

Pozdro :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='olekg18']To nie husky tylko malamut! jak mozna ich nie odrózniac jezeli miało sie husky ???
Ale Boogie już urosłaaa!![/quote]

Chociaż raz możesz sie przymknąć :angryy: ? Ten malamut mi b.przypominał husky'go, więc mogłam się pomylić :mad: ZAMKNIJ sie chociaż raz i nie krytykuj tego co pisze ;/ Sorry, ale nerwy mnie poniosły :[

Posted

[quote name='palma']
Haseczko jeśli chcesz oglądać fotki Tashy i Bucka to psiaki mają swoje galerie :roll: :roll: :roll:

Sorrki palma ;) nio ale jeśli Boogie ma zdjęcia razem z Tashą to poprosimy o wspólne foto ;)

Posted

[quote name='palma']Niestety :-( :placz: :-( Ale napewno tam się kiedyś zjawimy, bo tam chyba klubowa jest ?!?
[/quote]
szkoda :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Tak, klubóweczka.. ale może w przyszłym roku..? Może będzie jakaś międzynarodówka czy co.. to zjawcie się koniecznie;)

Posted

Klubowa jest tylko w Łodzi, a my napewno będziemy chcieli jechać na klubową ;) Tym bardziej że mój tata pochodzi z Łowicza (całkiem niedaleko) i mamy tam rodzine ;)

Posted

A może ty jedziesz do Poznania :cool3: :cool3: :cool3:

[FONT=Comic Sans MS]=============================================[/FONT]
[SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]:Rose: :buzi: :Rose: Bardzo bardzo dziękuję za śliczną pocztówke Natalko :Rose: :buzi: :Rose: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/SIZE]

Posted

[quote name='palma']A może ty jedziesz do Poznania :cool3: :cool3: :cool3:

[FONT=Comic Sans MS]=============================================[/FONT]
[SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]:Rose: :buzi: :Rose: Bardzo bardzo dziękuję za śliczną pocztówke Natalko :Rose: :buzi: :Rose: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/quote]

gdzie Ci ja do Poznania pojadę? Ja tylko na łódzkie mogę, jakbym ładnie poprosiła, sprzątnęła i zmywała przez miesiąc to może by mi się udało wyprosić na wyjazd kiedyś na warszawską;)

PS. Nie ma za co:lol:

Posted

No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky!
I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się!

Moja kaja ma 46cm i tez wazy 12 kg chudzielec jeden :)Boogie jest z lini sportowej , czy wystawowej?

Posted

Hmmm olekg ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie gdyż matka jest z lini sportowej a ojciec z lini typowo wystawowej mimo że ma osiągnięcia sportowe ;) :) ;) Zobaczymy w kogo się wda :lol: :cool3: :lol:

Posted

[quote name='olekg18']CZyli mixik wystawowo-sportowy :) [/quote]
Dokładnie ;) ;) ;)
Też mi się bardzo merle podobają :loveu: :loveu: :loveu: Może jak w dalekiej przyszłości Boogie będzie miała szczenięta to może merle ..... :) :roll: :)

Posted

[quote name='olekg18']No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky!
[B]I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się![/B] [/QUOTE] [B]Olekg18[/B] nic nie usprawiedliwia takiego tonu wobec mlodszych :cool1:

Posted

[quote name='olekg18']No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky!
I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się!

Moja kaja ma 46cm i tez wazy 12 kg chudzielec jeden :)Boogie jest z lini sportowej , czy wystawowej?[/quote]

Ehh..wybacz, ale mój Oskar ma misiowaty pychol i szeroko rozstawione uszka i wogle..dużo husky'ch ma taką sierść :) A zresztą..widziałeś posta palmy??? To nie jest czyste mamucisko :) Więc...:cool3:

Posted

Dopiero w lutym bo Penulka będzie miała szczeniaczki :loveu: :loveu: :loveu: Chyba że wybiorę się teraz ... w jakiś ładniejszy dzień, ale musiałby mnie ktoś pokierować gdzie wsiąść gdzie wysiąść :lol: ;) :lol:

Posted

[quote name='palma']Dopiero w lutym bo Penulka będzie miała szczeniaczki :loveu: :loveu: :loveu: Chyba że wybiorę się teraz ... w jakiś ładniejszy dzień, ale musiałby mnie ktoś pokierować gdzie wsiąść gdzie wysiąść :lol: ;) :lol:[/quote]

Jak gdzieś się umówimy, to przecież moge Cię podrzucić...borderki powinny sobie pomagać:lol:

Posted

[quote name='aluna&mims']Jak gdzieś się umówimy, to przecież moge Cię podrzucić...borderki powinny sobie pomagać:lol:[/quote]

A skąd jeździsz ?!? Ja bym mogła dojechać do Szczecina (dalej nie zabardzo wiem jak) i umówiły byśmy się gdzieś (np. na stacji abym nie zabłądziła :eviltong: :lol: :eviltong:). Jeśli tak to odpisz na pv albo najlepiej na gg numer: 5752190... napiszesz jaki dzień ;)

Posted

palma extra będzierz jeździła do hop :cool1::cool3::lol: jak bedzierz jexdziłą to wtedy mi poiwedz bo nasze plany się zmienią :crazyeye::oops::p
pozdrawiam marte i Avalona :)