BooBC Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Tak to malamut ewelinybuck .... Boogie urosła już bardzo duża ma 44cm w kłębie i waży 12 kg :multi: Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 duża pannica:loveu: Palmuś a Wy do Łodzi na wystawę pasterskich niepolskich nie jedziecie?:shake: Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Niestety :-( :placz: :-( Ale napewno tam się kiedyś zjawimy, bo tam chyba klubowa jest ?!? ================================================ Wiecie co się kochani dzisiaj dowiedziałam ..... że ''[COLOR=red][U][B]ŻADEN [/B][/U][/COLOR](pamiętajcie ŻADEN) BORDER NIE DORÓWNA STAFIKOWI ANGIELSKIEMU'' :lol: :megagrin: :lol: :megagrin: :lol: :megagrin: :lol: Moje odczucia ..... do tej pory rycze ze śmiechu :megagrin: :megagrin: :megagrin: a co wy na to :cool3: :lol: :cool3: ================================================ Za dwa dni wybieram się na kapliczki ...... dla kogo foteczki :cool3: :cool3: :cool3: ================================================ Haseczko jeśli chcesz oglądać fotki Tashy i Bucka to psiaki mają swoje galerie :roll: :roll: :roll: ================================================ Pozdro :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='olekg18']To nie husky tylko malamut! jak mozna ich nie odrózniac jezeli miało sie husky ??? Ale Boogie już urosłaaa!![/quote] Chociaż raz możesz sie przymknąć :angryy: ? Ten malamut mi b.przypominał husky'go, więc mogłam się pomylić :mad: ZAMKNIJ sie chociaż raz i nie krytykuj tego co pisze ;/ Sorry, ale nerwy mnie poniosły :[ Quote
haska_12 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='palma'] Haseczko jeśli chcesz oglądać fotki Tashy i Bucka to psiaki mają swoje galerie :roll: :roll: :roll: Sorrki palma ;) nio ale jeśli Boogie ma zdjęcia razem z Tashą to poprosimy o wspólne foto ;) Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Hasko EDYTUJ tego posta ...... fakt nie jest to ''czysty'' malamut :roll: Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='palma']Niestety :-( :placz: :-( Ale napewno tam się kiedyś zjawimy, bo tam chyba klubowa jest ?!? [/quote] szkoda :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Tak, klubóweczka.. ale może w przyszłym roku..? Może będzie jakaś międzynarodówka czy co.. to zjawcie się koniecznie;) Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Klubowa jest tylko w Łodzi, a my napewno będziemy chcieli jechać na klubową ;) Tym bardziej że mój tata pochodzi z Łowicza (całkiem niedaleko) i mamy tam rodzine ;) Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='palma']Klubowa jest tylko w Łodzi, a my napewno będziemy chcieli jechać na klubową ;)[/quote] hurrra! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 A może ty jedziesz do Poznania :cool3: :cool3: :cool3: [FONT=Comic Sans MS]=============================================[/FONT] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]:Rose: :buzi: :Rose: Bardzo bardzo dziękuję za śliczną pocztówke Natalko :Rose: :buzi: :Rose: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/SIZE] Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='palma']A może ty jedziesz do Poznania :cool3: :cool3: :cool3: [FONT=Comic Sans MS]=============================================[/FONT] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]:Rose: :buzi: :Rose: Bardzo bardzo dziękuję za śliczną pocztówke Natalko :Rose: :buzi: :Rose: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/quote] gdzie Ci ja do Poznania pojadę? Ja tylko na łódzkie mogę, jakbym ładnie poprosiła, sprzątnęła i zmywała przez miesiąc to może by mi się udało wyprosić na wyjazd kiedyś na warszawską;) PS. Nie ma za co:lol: Quote
olekg89 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky! I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się! Moja kaja ma 46cm i tez wazy 12 kg chudzielec jeden :)Boogie jest z lini sportowej , czy wystawowej? Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Hmmm olekg ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie gdyż matka jest z lini sportowej a ojciec z lini typowo wystawowej mimo że ma osiągnięcia sportowe ;) :) ;) Zobaczymy w kogo się wda :lol: :cool3: :lol: Quote
olekg89 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 CZyli mixik wystawowo-sportowy :) Uwielbiam merlaki :)Chociaz biało czarne też są ładne :) Quote
BooBC Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='olekg18']CZyli mixik wystawowo-sportowy :) [/quote] Dokładnie ;) ;) ;) Też mi się bardzo merle podobają :loveu: :loveu: :loveu: Może jak w dalekiej przyszłości Boogie będzie miała szczenięta to może merle ..... :) :roll: :) Quote
Evelina Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='olekg18']No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky! [B]I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się![/B] [/QUOTE] [B]Olekg18[/B] nic nie usprawiedliwia takiego tonu wobec mlodszych :cool1: Quote
haska_12 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='olekg18']No wybacz ,ale żaden husky nie ma szeroko rozstawionych uszu,szczeniaczkow0-miśkowatego pyska , i nie ma takiej sierści!I NAWEt moja matka POTRAFI odróżnić malamuta od husky! I nie mów do mnioe 12 letnia smarkulo przymknij się! Moja kaja ma 46cm i tez wazy 12 kg chudzielec jeden :)Boogie jest z lini sportowej , czy wystawowej?[/quote] Ehh..wybacz, ale mój Oskar ma misiowaty pychol i szeroko rozstawione uszka i wogle..dużo husky'ch ma taką sierść :) A zresztą..widziałeś posta palmy??? To nie jest czyste mamucisko :) Więc...:cool3: Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 PALMA kiedy wybierasz się z Boogie do HOP-'a? Avalon się zastanawiał, kiedy w końcu ujrzy w KLUBIE DRUGIEGO BORDERA,pardon, BORDERKĘ? W celu poszalenia i ustanowienia znajomości? Quote
BooBC Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Oj nie wiem czy mnie dziewczyny będą chciały ze sobą brać :lol: :lol: :lol: Ale chyba w lutym .... ;) Quote
BooBC Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Dopiero w lutym bo Penulka będzie miała szczeniaczki :loveu: :loveu: :loveu: Chyba że wybiorę się teraz ... w jakiś ładniejszy dzień, ale musiałby mnie ktoś pokierować gdzie wsiąść gdzie wysiąść :lol: ;) :lol: Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='palma']Dopiero w lutym bo Penulka będzie miała szczeniaczki :loveu: :loveu: :loveu: Chyba że wybiorę się teraz ... w jakiś ładniejszy dzień, ale musiałby mnie ktoś pokierować gdzie wsiąść gdzie wysiąść :lol: ;) :lol:[/quote] Jak gdzieś się umówimy, to przecież moge Cię podrzucić...borderki powinny sobie pomagać:lol: Quote
BooBC Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='aluna&mims']Jak gdzieś się umówimy, to przecież moge Cię podrzucić...borderki powinny sobie pomagać:lol:[/quote] A skąd jeździsz ?!? Ja bym mogła dojechać do Szczecina (dalej nie zabardzo wiem jak) i umówiły byśmy się gdzieś (np. na stacji abym nie zabłądziła :eviltong: :lol: :eviltong:). Jeśli tak to odpisz na pv albo najlepiej na gg numer: 5752190... napiszesz jaki dzień ;) Quote
Olynda Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 palma extra będzierz jeździła do hop :cool1::cool3::lol: jak bedzierz jexdziłą to wtedy mi poiwedz bo nasze plany się zmienią :crazyeye::oops::p pozdrawiam marte i Avalona :) Quote
BooBC Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 ?!? Czyli mam nie jeździć z Wami ?!? Dojade busem co to za problem :roll: Quote
Recommended Posts