Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

YBOT dziekujemy,dzis Gucio sprobuje ją zabrac ze schroniska a jesli jej tata sie nie zgodzi to jutro pojade do tych ludzi z małą i będę ich blagac na kolanach o pomoc dla niej.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiedz ze im wyslemy jakies pieniazki nawet!!!! to sa panstwo stomatolodzy!!! ja nie mam, kurde, iche telefonu ale powiedzcie ze blagamy o kacik w przedpokoju nawet!!!! zabija mnie, wiem, ale zaryzykuje!!!!:) Agnieszka ( z mezem) Warszawa

Posted

Uwaga uwaga!!!!!!
Psie dziecko czyli malutka Kropeczka jedzie teraz w objeciach Gucia samochodem pani Dorotki do domku tymczasowego!!!!!!!!Jak Gucio dojedzie na miejsce,wstawi wiecej fotek malenkiej.

Posted

Kam bek! ;-)
Mała właśnie zajęła honorowe miejsce przy grzejniku na posłaniu Niny. Haha, co było lepsze-rodzice nic o małej nie wiedzieli, że przyjedzie. W schronisku mi łaziła cały czas po głowie...w koncu już miałyśmy jechać, ale mówie 'Pani Dorotko, ja wezme te Kropeczke, ja jej nie moge tak zostawic, obiecalam' i w domu tatus przezył szok, mamusia tez, ale jakos po niteczce do kłębka-mała jest, i będzie dopóki nie znajdzie nowego domu!
A teraz bardzo prosze pomóżcie szukać new domu, zanim sie do niej przywiąże i nie będe chciała jej oddaća będę do tego zmuszona!!!

Fotki już niebawem

Posted

No no ryzykantka:lol: Ale pamiętam jak kiedyś niestety bardzo dawno temu razem z bratem przywlekliśmy do domu zapchlonego szczeniaczka z budowy.I tak długo wyliśmy/na przemian żeby się nie przemęczać/aż został.

Posted

.I tak długo wyliśmy/na przemian żeby się nie przemęczać/aż został.

:lol: :lol: :lol:

Nie mogłam jej tak zostawić, przy rodzicach wyciagnełam dwie ręce i mówie 'no...no...no...jak ja ją zobaczyłam...no taka mała...no co ja ją tam zosatwie na pastwe losu....no.....no ona za mała noo! "

:lol: :roflt:

Posted

Tutaj jeszcze nie byłam pewna,ze ją wezme.schroniskowa fota

Tutaj bardziej chcialysmy pokazac,ze obroze wykorzystalysmy, i troche dzioba ucielo :oops:

Ciotka zaraz zgra fotki domowe, obiecuje ;-)

Posted

Gucio napisał(a):
Irma-ja sie ciesze,ze p.Dorota ze mną była jak oni tego psa zobaczyli :)
Na jednym niepoprzestane-ten znajdzie dom, wezme nastepnego :)

jakbym własne dzieci słyszała
ale moje to mają po matce - a Ty?

Posted

irma napisał(a):
jakbym własne dzieci słyszała
ale moje to mają po matce - a Ty?

Mnie to chyba w szpitalu podmienili :niewiem:

Mała właśnie szczęśliwie oblała poduszke, którą ma w posłaniu. Dostała do zabawy dwie zabawki. Troche pobrykała. Trzeba smorda wykąpac bo czuć ją na całym pokoju ;-)

Tylko ja mam pytanie-co ja jej mam dać?! W schronisku dostawala takie 'coś' czego jedzeniem nie da sie nazwać, a nie chce jej poprzestawiac nieczego w brzuszku, zeby jej sie krzywda nie stala ;-)

Posted

Tutaj zaraz po wejściu do mojego pokoju.Leżymy sobie na posłanku

Tu siedzimy w wannie, byłysmy naaaaprawdeee grzeczne. Zero pisków, zero jęków, zero uciekania. Ciepła woda jest przyjemna! I mozna ponurkować :)

A teraz pora na suszenie :)

Posted

Gucio jestem naprawde pod wrazeniem tego co zrobilas.Wiesz ze narazalas zycie?;) dobrze ze masz wyrozumialych rodzicow:lol: A Kropeczka cudna:loveu:
Z jedzeniem ostroznie zeby sensacji nie bylo.Najlepiej zaczac od rozgotowanego ryzu z odrobina marchewki gotowanej,troszke do tego gotowanego mieska,najlepiej kurczaka,a potem jak nie bedzie sensacji to mozesz do ryzu dodawac miesko z puszek dla szczeniat.No i manna na mleczku,tylko mleko rozcienczaj pol na pol z wodą.
No i karmic 3-4 razy dziennie po troszeczku.

Posted

Życia może nie naraziłam..ale mama powiedziała,że gdyby to było lato, to juz bym z nią pod tarasem spała :lol: :lol:

Dzięki za porady dot. żywienia. Jutro najprawdopodobniej odwiedzimy weterynarza :)

Posted

Taki bannerek zmajstrowałam. Jutro postaram sie zrobic lepszy, ze zdjęciem ... Mała własnie śpi.

Przed chwilą była pielgrzymka do pokoju :lol: Tata a za nim mama. Zaczeli sie nią zachwycac i wogóle az tata doszedl do takowego wniosku 'naprawde szkoda mi jej' ;-)
I kto tu ma dar przekonywania? ;-)