Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']nie, obie jesteście popaprane w przeciwną stronę niż brunolubiacze ;)[/QUOTE]
O to to ;)
Umówmy się, aż tak ślepa to nie jestem :evil_lol: ale uroku mu odmówić nie można :loveu:

Posted

O matko - ratunku! Najwyraźniej tworzy się antyBrunia koalicja!!!! Po prostu skandal i powinnaś Mysza dać im zakaz wstępu na ten miły i UROCZY za sprawą jego bohatera wątek! :)

Posted

A tam, wybaczam im ;)

Brunuś ma niestety syndrom podobny do Emi- jest całkowicie uzależniony od jedzenia. Kiedys nie miał tego na codzień i teraz dosłownie się rzuca, zwłaszcza na smakołyki i gotowane.
Uwielbia ;)

Ale żeby nie było, zamówiłam mu dzisiaj RC light, Zuzi też się przyda.

Posted

[quote name='Nutusia']Biedny Brunuś - na paździerz przechodzi :( (tak suchą karmę nazywa mój Małż, który z uporem maniaka gotuje psiakom... z litości! :)))[/QUOTE]
Moje cały czas na paździerzu :evil_lol: gotuję czasami, teraz głownie przez dziadka tymczasa.
Teraz będzie tylko paździerz light :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']A tam, wybaczam im ;)

Brunuś ma niestety syndrom podobny do Emi- jest całkowicie uzależniony od jedzenia. Kiedys nie miał tego na codzień i teraz dosłownie się rzuca, zwłaszcza na smakołyki i gotowane.
Uwielbia ;)

Ale żeby nie było, zamówiłam mu dzisiaj RC light, Zuzi też się przyda.[/QUOTE]

Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;)[/QUOTE]
Chętnie bym się przekonała ale nie zaryzykuję.
A Ty niedługo znikniesz więc może sobie daruj ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;)[/QUOTE]

Niestety, obawiam się, że jest to taka sama ściema jak z jogurtami light i innymi produktami 0% :( Słyszałam nawet ostatnio od renomowanego dietetyka, że te 0% więcej szkody odchudzającym się przynoszą niż pożytku... I tego się będę trzymać! :)

Posted

Ta karma ma mieć mniej tłuszczu, więcej błonnika i białka.

Na pewno działa RC obesity, odchudzłam tym psy ale to typowa karma na odchudzanie.
I niestety u mnie Zuzia jej za nic nie chce jeść a zjada ją Sara, która jest chuda i na pewno nie powinna się odchudzać.

Posted

byłam dziś w odwiedzinach u Myszy
Brunuś jest słodki, kochany, roztacza wyjątkowy czar i dobrą energię:)
jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;)

Posted

[quote name='ronja']byłam dziś w odwiedzinach u Myszy
jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;)[/QUOTE]

Zwariowałaś ?? ;) :)

Posted

[quote name='gusia0106']Zwariowałaś ?? ;) :)[/QUOTE]
nie wiem:)
Mysza mi czegoś do dwóch obiadów, które zjadłam, dosypała - gust mi się zmienił:evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Zwariowałaś ?? ;) :)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze tylko Ty mi zostałaś :eviltong:
[quote name='ronja']byłam dziś w odwiedzinach u Myszy
jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;)[/QUOTE]
:loveu: mówiłam, że czar i urok niepowtarzalny :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']
:loveu: mówiłam, że czar i urok niepowtarzalny :evil_lol:[/QUOTE]

to zupełnie jak moje kubraczki na jajka które mam na bazarku ;)
ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/204962-WIELKANOCNE-kubraki-na-jajca-i-motylki-do-13.04"]wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik[/URL]

btw nie ma to jak sprytne nawiązanie z tematem ;)

Posted

[quote name='3 x']to zupełnie jak moje kubraczki na jajka które mam na bazarku ;)
ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/204962-WIELKANOCNE-kubraki-na-jajca-i-motylki-do-13.04"]wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik[/URL]

btw nie ma to jak sprytne nawiązanie z tematem ;)[/QUOTE]
Bardzo ładnie nawiązanie Ci się udało ;) Ja tam jestem stałym bywalcem bazarków kubraczkowych ;) głownie z racji bałaganiarstwa, nie wiem gdzie mam zeszłoroczne ;)

Posted

To może ja mniej zgrabnie nawiążę do odchudzania, komu słodycze? Dzisiaj kończymy [url]http://www.dogomania.pl/threads/204252-DZISIAJ-KONIEC-super-S%C5%81ODKO%C5%9ACI-na-kilka-ps%C3%B3w-do-30.03-do-21[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']To może ja mniej zgrabnie nawiążę do odchudzania, komu słodycze? Dzisiaj kończymy [url]http://www.dogomania.pl/threads/204252-DZISIAJ-KONIEC-super-S%C5%81ODKO%C5%9ACI-na-kilka-ps%C3%B3w-do-30.03-do-21[/url][/QUOTE]

to ja zgrabnbie do chudosci nawiąze
kto nie głosował jeszcze to moze akurat wypatrzy i zagłosuje na radomsko (wspolny kandydat dogo i miau) w krakvecie?
linka w moim popisie

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, będe dzisiaj u Gusi, zostawię Ci fant z bazarku.[/QUOTE]
Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol:[/QUOTE]

Zmiana planów. Będe jutro ;) Jak chcesz zrobić Gusi przyjemność to nie tylko wmuś w nią dwa obiady, ale jeszcze Brunka przywieź ze sobą :)

Posted

[quote name='mysza 1']Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol:[/QUOTE]

Odmawiam spożywania i obiadów i trunków ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Zmiana planów. Będe jutro ;) Jak chcesz zrobić Gusi przyjemność to nie tylko wmuś w nią dwa obiady, ale jeszcze Brunka przywieź ze sobą :)[/QUOTE]

Chcesz mnie zabić??? ;)