3 x Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 nie, obie jesteście popaprane w przeciwną stronę niż brunolubiacze ;) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='3 x']nie, obie jesteście popaprane w przeciwną stronę niż brunolubiacze ;)[/QUOTE] O to to ;) Umówmy się, aż tak ślepa to nie jestem :evil_lol: ale uroku mu odmówić nie można :loveu: Quote
Nutusia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 O matko - ratunku! Najwyraźniej tworzy się antyBrunia koalicja!!!! Po prostu skandal i powinnaś Mysza dać im zakaz wstępu na ten miły i UROCZY za sprawą jego bohatera wątek! :) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 A tam, wybaczam im ;) Brunuś ma niestety syndrom podobny do Emi- jest całkowicie uzależniony od jedzenia. Kiedys nie miał tego na codzień i teraz dosłownie się rzuca, zwłaszcza na smakołyki i gotowane. Uwielbia ;) Ale żeby nie było, zamówiłam mu dzisiaj RC light, Zuzi też się przyda. Quote
Nutusia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Biedny Brunuś - na paździerz przechodzi :( (tak suchą karmę nazywa mój Małż, który z uporem maniaka gotuje psiakom... z litości! :))) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Nutusia']Biedny Brunuś - na paździerz przechodzi :( (tak suchą karmę nazywa mój Małż, który z uporem maniaka gotuje psiakom... z litości! :)))[/QUOTE] Moje cały czas na paździerzu :evil_lol: gotuję czasami, teraz głownie przez dziadka tymczasa. Teraz będzie tylko paździerz light :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='mysza 1']A tam, wybaczam im ;) Brunuś ma niestety syndrom podobny do Emi- jest całkowicie uzależniony od jedzenia. Kiedys nie miał tego na codzień i teraz dosłownie się rzuca, zwłaszcza na smakołyki i gotowane. Uwielbia ;) Ale żeby nie było, zamówiłam mu dzisiaj RC light, Zuzi też się przyda.[/QUOTE] Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='gusia0106']Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;)[/QUOTE] Chętnie bym się przekonała ale nie zaryzykuję. A Ty niedługo znikniesz więc może sobie daruj ;) Quote
Nutusia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='gusia0106']Ciekawe czy jakby ludzie to jedli to też by chudli? ;)[/QUOTE] Niestety, obawiam się, że jest to taka sama ściema jak z jogurtami light i innymi produktami 0% :( Słyszałam nawet ostatnio od renomowanego dietetyka, że te 0% więcej szkody odchudzającym się przynoszą niż pożytku... I tego się będę trzymać! :) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Ta karma ma mieć mniej tłuszczu, więcej błonnika i białka. Na pewno działa RC obesity, odchudzłam tym psy ale to typowa karma na odchudzanie. I niestety u mnie Zuzia jej za nic nie chce jeść a zjada ją Sara, która jest chuda i na pewno nie powinna się odchudzać. Quote
Nutusia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Czyli Twoja Sara to taka druga... Gusia! :) Quote
ronja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 byłam dziś w odwiedzinach u Myszy Brunuś jest słodki, kochany, roztacza wyjątkowy czar i dobrą energię:) jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;) Quote
gusia0106 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='ronja']byłam dziś w odwiedzinach u Myszy Brunuś jest słodki, kochany, roztacza wyjątkowy czar i dobrą energię:) jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;)[/QUOTE] Zwariowałaś ?? ;) :) Quote
ronja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='gusia0106']Zwariowałaś ?? ;) :)[/QUOTE] nie wiem:) Mysza mi czegoś do dwóch obiadów, które zjadłam, dosypała - gust mi się zmienił:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='gusia0106']Zwariowałaś ?? ;) :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze tylko Ty mi zostałaś :eviltong: [quote name='ronja']byłam dziś w odwiedzinach u Myszy Brunuś jest słodki, kochany, roztacza wyjątkowy czar i dobrą energię:) jestem urzeczona i biję się w pierś za bamabryłę;)[/QUOTE] :loveu: mówiłam, że czar i urok niepowtarzalny :evil_lol: Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='mysza 1'] :loveu: mówiłam, że czar i urok niepowtarzalny :evil_lol:[/QUOTE] to zupełnie jak moje kubraczki na jajka które mam na bazarku ;) ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204962-WIELKANOCNE-kubraki-na-jajca-i-motylki-do-13.04"]wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik[/URL] btw nie ma to jak sprytne nawiązanie z tematem ;) Quote
mysza 1 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='3 x']to zupełnie jak moje kubraczki na jajka które mam na bazarku ;) ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204962-WIELKANOCNE-kubraki-na-jajca-i-motylki-do-13.04"]wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik[/URL] btw nie ma to jak sprytne nawiązanie z tematem ;)[/QUOTE] Bardzo ładnie nawiązanie Ci się udało ;) Ja tam jestem stałym bywalcem bazarków kubraczkowych ;) głownie z racji bałaganiarstwa, nie wiem gdzie mam zeszłoroczne ;) Quote
mysza 1 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 To może ja mniej zgrabnie nawiążę do odchudzania, komu słodycze? Dzisiaj kończymy [url]http://www.dogomania.pl/threads/204252-DZISIAJ-KONIEC-super-S%C5%81ODKO%C5%9ACI-na-kilka-ps%C3%B3w-do-30.03-do-21[/url] Quote
3 x Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='mysza 1']To może ja mniej zgrabnie nawiążę do odchudzania, komu słodycze? Dzisiaj kończymy [url]http://www.dogomania.pl/threads/204252-DZISIAJ-KONIEC-super-S%C5%81ODKO%C5%9ACI-na-kilka-ps%C3%B3w-do-30.03-do-21[/url][/QUOTE] to ja zgrabnbie do chudosci nawiąze kto nie głosował jeszcze to moze akurat wypatrzy i zagłosuje na radomsko (wspolny kandydat dogo i miau) w krakvecie? linka w moim popisie Quote
mala_czarna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mysza, będe dzisiaj u Gusi, zostawię Ci fant z bazarku. Quote
mysza 1 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='mala_czarna']Mysza, będe dzisiaj u Gusi, zostawię Ci fant z bazarku.[/QUOTE] Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='mysza 1']Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol:[/QUOTE] Zmiana planów. Będe jutro ;) Jak chcesz zrobić Gusi przyjemność to nie tylko wmuś w nią dwa obiady, ale jeszcze Brunka przywieź ze sobą :) Quote
gusia0106 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='mysza 1']Dziękuję, jestem Gusi winna dużą flaszkę ale to sama kupię ;) I jeszcze wmuszę dwa obiady przy okazji :evil_lol:[/QUOTE] Odmawiam spożywania i obiadów i trunków ;) Quote
gusia0106 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='mala_czarna']Zmiana planów. Będe jutro ;) Jak chcesz zrobić Gusi przyjemność to nie tylko wmuś w nią dwa obiady, ale jeszcze Brunka przywieź ze sobą :)[/QUOTE] Chcesz mnie zabić??? ;) Quote
3 x Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='gusia0106']Chcesz mnie zabić??? ;)[/QUOTE] znaczy padniesz z wrazenia? ;) Quote
Recommended Posts