gusia0106 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jak myślicie, że nie widzę tych wszystkich bezdusznych aluzji to gruba pomyła :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 A dla tych, którzy nie znają ;) mój niespodziewany tymczas, dziadek Szarek [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/609/a8a15881ac070ae2med.jpg[/IMG][/URL] Quote
3 x Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='gusia0106']Jak myślicie, że nie widzę tych wszystkich bezdusznych aluzji to gruba pomyła :evil_lol:[/QUOTE] grubą pomyłką jest to ze ty myslisz ze my myślimy ze ty ich nie widzisz :evil_lol: Quote
ronja Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bruno jest tak samo ładny jak Kaluchny. Obaj są przecież ze Spedejkosu:) Quote
Nutusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='3 x']niektórzy to zdecydowana większość ale wiesz mysza zawsze znajdzie się jakiś oszołom co dla zasady będzie na nie :eviltong:[/QUOTE] Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :) Quote
3 x Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Nutusia']Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :)[/QUOTE] ja akurat tez nie wpuszczam wiec to chyba nie o to chodzi ;) Quote
3 x Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='mysza 1']A dla tych, którzy nie znają ;) mój niespodziewany tymczas, dziadek Szarek [/QUOTE] oj mysza, mie przyzwyczajaj się juz pisalam u niego, ze bedzie jak z brunkiem ;) Quote
mysza 1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Nutusia']Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :)[/QUOTE] [quote name='3 x']ja akurat tez nie wpuszczam wiec to chyba nie o to chodzi ;)[/QUOTE] Łóżko bez psa jest łóżkiem straconym ;) a już na pewno pustym ;) [quote name='ronja']Bruno jest tak samo ładny jak Kaluchny. Obaj są przecież ze Spedejkosu:)[/QUOTE] Ze Spadejkosu to są ale czy tak samo ładni to nie wiem. :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 We wtorek byliśmy z Brunkiem na kontrolnym usg u dr Marcińskiego. Wszystko jest w porządku, usg trwało dwa razy krócej niż u Zuzi, jakieś wyraźne te narządy ma ;) Zdrowy byczek, za to kompletnie nieokrzesany, piszczał, latał po poczekalni i miał motorek w tyłku na wysokich obrotach. Jego to chyba nic nie jest w stanie zmęczyć Muszę go ciachnąc ale jak chodzi o własne psy to trochę większy strach i jakoś się nie palę ;) :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ciachaj, ciachaj - polecam! :) Też się z Lesiem parę lat woziłam i teraz żałuję, bo zrobił się z niego o wiele fajniejszy pies ;) Może gdybym go wcześniej ciachnęła, nie zdążył by tak bardzo zeschizolić :evil_lol: A zdjęcia Bruneta takie dla Wybranych Ciotek będą?...:razz: Quote
mysza 1 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 A pewnie, że mogą być. Widziałaś Nutusiu te ostatnie, ze 2 strony wczesniej? Bo sporo wstawiałam. Edit: Widziałaś, bo skomentowałaś ;) Mogę jeszcze :eviltong: tylko najpierw dzisiaj bazarek muszę wystawić, ciągle coś mi przeszkadza. Quote
Nutusia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No... ja Brunka podziwiam zawsze i nieustająco (podobnie jak jego wszystkich domowych kompanów :)). Cierpliwie więc będę czekała na kolejne fotki :) Quote
morisowa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 oj mysza, umowy adopcyjnej na niego nie podpisywałaś, to teraz będziesz od ciachania się wymigiwać, tak? :mad: Może małe Brunki masz w planach? :evil_lol: :eviltong: Quote
mysza 1 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='morisowa']oj mysza, umowy adopcyjnej na niego nie podpisywałaś, to teraz będziesz od ciachania się wymigiwać, tak? :mad: Może małe Brunki masz w planach? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Chyba bym oszalała ztakimi maluchami z motorkami w pupie po tatusiu ;) poza tym nie mam kandydatki na matkę ;) Spoko, ciachnie się. Quote
3 x Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='mysza 1']Chyba bym oszalała ztakimi maluchami z motorkami w pupie po tatusiu ;) poza tym nie mam kandydatki na matkę ;) Spoko, ciachnie się.[/QUOTE] sam się nie ciachnie ;) migasz się jak aga od kajaka coś knujecie jak nic ;) Quote
mysza 1 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Związek partnerski Kajaka i Bruna, bez dzieci ;) ale z jajami :evil_lol: Quote
morisowa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='mysza 1']Związek partnerski Kajaka i Bruna, bez dzieci ;) ale z jajami :evil_lol:[/QUOTE] oj, to się zapowiada... :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='mysza 1']Związek partnerski Kajaka i Bruna, bez dzieci ;) ale z jajami :evil_lol:[/QUOTE] Ja to nie mogę ;) Jagiel mi zakazał ;) Quote
mysza 1 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='gusia0106']Ja to nie mogę ;) Jagiel mi zakazał ;)[/QUOTE] Ale czego? Kastracji zakazał czy jaj zakazał? :evil_lol: Quote
3 x Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='gusia0106']Ja to nie mogę ;) Jagiel mi zakazał ;)[/QUOTE] Gusia ale to nie o Ciebie chodzi tylko o Kajka :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Czekam i czekam... Marta poznała Brunusia i w ogóle się nie zachwyca... Pewnie zapomniała zwyczajnie ;) Ostatnio mamy maraton po lekarzach, Brunek czasami kaszle więc byliśmy u weta, niby kaszel kennelowy ale chyba nie, bo kaszle sporadycznie. Miewa też takie dziwne jakby czkawki, Huguś też miewał i inne moje psy więc to chyba częste ale wetka nie wiedziała o co chodzi. Jutro będę u dra Niziołka z Szarusiem to popytam. Byliśmy też u okulisty, bo oczka ma wiecznie przekrwione i jakby troszkę wypukłe ;) Wszystko ok, ciśnienie w normie, tylko ma stan zapalny przez osadzenie oczu. Dostaliśmy krople. Poza tym podobno jest baryłowaty ale on ma taką trochę kołowatą budowę, nie każdemu trafiają się nogi do samej ziemi ;) Humor za to wspaniały, nawet rozwścieczone yorki nie były w stanie wyprowadzić go z równowagi. A merda nawet jak dostaje zastrzyk ;) Quote
ronja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='mysza 1']Czekam i czekam... [B]Marta poznała Brunusia i w ogóle się nie zachwyca... Pewnie zapomniała zwyczajnie ;)[/B] [/QUOTE] do dziś nie mogę się otrząsnąć:evil_lol: Brunuś miły, ale baryła straszna. Na zdjęciach wygląda korzystniej niż w naturze:evil_lol::roll: ps.Kaluchny przy Brunku to Mister Universe:lol: Quote
mysza 1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='ronja']do dziś nie mogę się otrząsnąć:evil_lol: Brunuś miły, ale baryła straszna. Na zdjęciach wygląda korzystniej niż w naturze:evil_lol::roll: [B]ps.Kaluchny przy Brunku to Mister Universe:lol:[/B][/QUOTE] Spadaj :P jest ładny a już na pewno uroczy ;) Quote
ronja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='mysza 1']Spadaj :P jest ładny a już na pewno uroczy ;)[/QUOTE] baaaardzo :) Quote
Recommended Posts