Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dla tych, którzy nie znają ;) mój niespodziewany tymczas, dziadek Szarek
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/609/a8a15881ac070ae2med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='gusia0106']Jak myślicie, że nie widzę tych wszystkich bezdusznych aluzji to gruba pomyła :evil_lol:[/QUOTE]

grubą pomyłką jest to ze ty myslisz ze my myślimy ze ty ich nie widzisz :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']niektórzy to zdecydowana większość
ale wiesz mysza zawsze znajdzie się jakiś oszołom co dla zasady będzie na nie :eviltong:[/QUOTE]

Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :)[/QUOTE]

ja akurat tez nie wpuszczam
wiec to chyba nie o to chodzi ;)

Posted

[quote name='mysza 1']A dla tych, którzy nie znają ;) mój niespodziewany tymczas, dziadek Szarek
[/QUOTE]

oj mysza, mie przyzwyczajaj się
juz pisalam u niego, ze bedzie jak z brunkiem ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Wszystko przez to, że psiów do łóżka nie wpuszcza!!!! :)[/QUOTE]
[quote name='3 x']ja akurat tez nie wpuszczam
wiec to chyba nie o to chodzi ;)[/QUOTE]
Łóżko bez psa jest łóżkiem straconym ;) a już na pewno pustym ;)

[quote name='ronja']Bruno jest tak samo ładny jak Kaluchny. Obaj są przecież ze Spedejkosu:)[/QUOTE]
Ze Spadejkosu to są ale czy tak samo ładni to nie wiem. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

We wtorek byliśmy z Brunkiem na kontrolnym usg u dr Marcińskiego.
Wszystko jest w porządku, usg trwało dwa razy krócej niż u Zuzi, jakieś wyraźne te narządy ma ;)
Zdrowy byczek, za to kompletnie nieokrzesany, piszczał, latał po poczekalni i miał motorek w tyłku na wysokich obrotach. Jego to chyba nic nie jest w stanie zmęczyć
Muszę go ciachnąc ale jak chodzi o własne psy to trochę większy strach i jakoś się nie palę ;) :evil_lol:

Posted

Ciachaj, ciachaj - polecam! :) Też się z Lesiem parę lat woziłam i teraz żałuję, bo zrobił się z niego o wiele fajniejszy pies ;) Może gdybym go wcześniej ciachnęła, nie zdążył by tak bardzo zeschizolić :evil_lol:
A zdjęcia Bruneta takie dla Wybranych Ciotek będą?...:razz:

Posted

A pewnie, że mogą być. Widziałaś Nutusiu te ostatnie, ze 2 strony wczesniej? Bo sporo wstawiałam.
Edit: Widziałaś, bo skomentowałaś ;)

Mogę jeszcze :eviltong: tylko najpierw dzisiaj bazarek muszę wystawić, ciągle coś mi przeszkadza.

Posted

oj mysza, umowy adopcyjnej na niego nie podpisywałaś, to teraz będziesz od ciachania się wymigiwać, tak? :mad: Może małe Brunki masz w planach? :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='morisowa']oj mysza, umowy adopcyjnej na niego nie podpisywałaś, to teraz będziesz od ciachania się wymigiwać, tak? :mad: Może małe Brunki masz w planach? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
Chyba bym oszalała ztakimi maluchami z motorkami w pupie po tatusiu ;) poza tym nie mam kandydatki na matkę ;)
Spoko, ciachnie się.

Posted

[quote name='mysza 1']Chyba bym oszalała ztakimi maluchami z motorkami w pupie po tatusiu ;) poza tym nie mam kandydatki na matkę ;)
Spoko, ciachnie się.[/QUOTE]

sam się nie ciachnie ;)
migasz się jak aga od kajaka
coś knujecie jak nic ;)

Posted

Czekam i czekam... Marta poznała Brunusia i w ogóle się nie zachwyca... Pewnie zapomniała zwyczajnie ;)

Ostatnio mamy maraton po lekarzach, Brunek czasami kaszle więc byliśmy u weta, niby kaszel kennelowy ale chyba nie, bo kaszle sporadycznie. Miewa też takie dziwne jakby czkawki, Huguś też miewał i inne moje psy więc to chyba częste ale wetka nie wiedziała o co chodzi. Jutro będę u dra Niziołka z Szarusiem to popytam.

Byliśmy też u okulisty, bo oczka ma wiecznie przekrwione i jakby troszkę wypukłe ;) Wszystko ok, ciśnienie w normie, tylko ma stan zapalny przez osadzenie oczu. Dostaliśmy krople.

Poza tym podobno jest baryłowaty ale on ma taką trochę kołowatą budowę, nie każdemu trafiają się nogi do samej ziemi ;)
Humor za to wspaniały, nawet rozwścieczone yorki nie były w stanie wyprowadzić go z równowagi. A merda nawet jak dostaje zastrzyk ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Czekam i czekam... [B]Marta poznała Brunusia i w ogóle się nie zachwyca... Pewnie zapomniała zwyczajnie ;)[/B]
[/QUOTE]
do dziś nie mogę się otrząsnąć:evil_lol:

Brunuś miły, ale baryła straszna. Na zdjęciach wygląda korzystniej niż w naturze:evil_lol::roll:
ps.Kaluchny przy Brunku to Mister Universe:lol:

Posted

[quote name='ronja']do dziś nie mogę się otrząsnąć:evil_lol:

Brunuś miły, ale baryła straszna. Na zdjęciach wygląda korzystniej niż w naturze:evil_lol::roll:
[B]ps.Kaluchny przy Brunku to Mister Universe:lol:[/B][/QUOTE]
Spadaj :P jest ładny a już na pewno uroczy ;)