Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Czyż nie jest słodki? ;)[/QUOTE]
jest ;)

na tym zdjęciu co lata to do psiaka z tyłu w chmurce nalezałoby dodac napis "Bu" ;)
Bruno wyglada jakby sie pzrestraszył i podskoczył ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']jest ;)

na tym zdjęciu co lata to do psiaka z tyłu w chmurce nalezałoby dodac napis "Bu" ;)
Bruno wyglada jakby sie pzrestraszył i podskoczył ;)[/QUOTE]
On się nikogo nie boi, zwłaszcza teraz, kiedyś to jeszcze czuł respekt przed Hugciem. Sam tak skacze jak sprężyna. ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Piękne fotki:loveu:...najbardziej podoba mi się Brunuś odpoczywający:)...ale generalnie wszystkie są urzekające:loveu:

Marzy mi sie urlop......[/QUOTE]
Odpoczywający jest ładniutki, bez dwóch zdań ;)

Życzę Ci urlopu, ja nie wypoczęłam za bardzo ale zawsze coś ;)

Posted

[quote name='3 x']dobra
Bruno uroczy
pozostale tez
to już mozesz się pochwalic znaleziskami ?
coś musialas przywiezc ;)[/QUOTE]
Sytuacja jest taka, że nie przywiozłam nic :( Nawet muszelek z plaży ;)

Posted

Widzę, ze zabawa dla psów była przednia:)

Iwona czy psom brakuje Hugusia, czy w takim licznym stadzie szybko przeszły nad tym do porządku dziennego?

Posted

[quote name='mysza 1']Sytuacja jest taka, że nie przywiozłam nic :( Nawet muszelek z plaży ;)[/QUOTE]

czyli z gusia przegrywasz 0:1
w tym temacie
ona nie dośc ze znajde to jeszcze z rodowodem sobie wynalazła ;)

Posted

[quote name='LAZY']Widzę, ze zabawa dla psów była przednia:)

Iwona czy psom brakuje Hugusia, czy w takim licznym stadzie szybko przeszły nad tym do porządku dziennego?[/QUOTE]
Trudno powiedzieć, na pewno Brunowi nie brakuje, za to podąża bardzo za Sarą, we wszystkim ją naśladuje. Niewątpliwie zyskał przywileje, o jakich mógł tylko pomarzyć.
Sara, która była naszym drugim psem, mieszkała z Hugusiem kilka lat sama, w domu jest smutna, najchętniej śpi pod łożkiem. Ale ona ma taki charakter, na wyjeździe miała dobry humor, szalała.
Mała Zuzia, niewidoma, trochę go szukała na początku, wbiegała do miejsc, w których spał i merdała, węszyła ale już tak nie robi.

Najsmutniejsza ze stada jestem ja i przeżywam okropnie, strasznie mi go brakuje. :(

Posted

Myszko, przytulam Cię najmocniej... U mnie też zwierzaki szybciej pogodziły się z odejściem Oskara niż ja. Czasem nawet mam wyrzuty sumienia, że codzienność mnie tak pochłania, że zapominam o nim myśleć... U zwierząt chyba rzeczywiście żałoba trwa krócej. Myślę jednak, że zarówno dla ludzi, jak i dla zwierząt, o wiele łatwiej jest przejść taką traumę, gdy w domu są inne ogony.

Posted

[quote name='3 x']dobra
Bruno uroczy
pozostale tez
to już mozesz się pochwalic znaleziskami ?
coś musialas przywiezc ;)[/QUOTE]

A Tobie to gorzej w głowę?
Bruno uroczy??????????????????????????????????????????????????????????

Posted

[quote name='gusia0106']A Tobie to gorzej w głowę?
Bruno uroczy??????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE]

No nie wytrzymam! Uroczy wcale nie mniej od ogara (rodowodowego w dodatku!) :) Jak również od mojego Krecika rasy spaniel tybetański, a od niego bardziej uroczym być naprawdę trudno jest! :)

Posted

na tym zdjęciu jak kica?
co sucz za nim robi "BUUUU" ;)

edit. nochal ma fajny :]
ale ja mam schize na punkcie psich nochali i czipów ;)

Posted

Jest uroczy, jest, nic nie poradzisz ;)
A chipa też ma ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Tora&Faro']Potwierdzam z całym przekonaniem że BRUNEK JEST UROCZY I ŁADNY:loveu: i strasznie fajne skacze:)

dzisiaj miałam okazję poznać chłopaka bo się razem szkoliliśmy:)[/QUOTE]
Brunek dziękuje za komplementa, widziałaś urodzinowy wpis Gusi na Facebooku? Żebym więcej pokurczy nie miała ;) no taki piękny pies:evil_lol:

Brunek to lekkie adhd, skacze, łatwo się rozprasza, jak każą chodzić po kole to co chwila się ogląda, ręka mi zaraz odpadnie ;)
Ale jest przyjacielski, lubi inne psiaki:loveu: szybko załapał siadanie i Piotrka bardzo słucha, mnie mniej ;)

Byliśmy jeszcze z Sarą, w której całkowicie zakochał się Farcio Gosi:loveu:, Sarci też się podobało, merdała do niego. Farcio nawet wskakiwał na plecy siedzącej Sary :evil_lol:
Dodam, że Sara jest z 6 razy większa od Farcia. Cóż, miłość nie wybiera :loveu:

Posted

No Faro jest ugotowany;)...dostał świra na punkcie Sarci:loveu:. Nie mogłam go zmusić żeby się choć trochę skoncentrował, normalnie komedia:evil_lol:
Brunek pod koniec już ładnie chodził w kole i siadał, fakt że Piotrek ma rękę do psiaków:)

Strasznie fajne te Twoje pociechy:loveu:

Przed nami dużo pracy żeby za tydzień wstydu nie było;)

Posted

Uroczy ten Farcio z tą miłością, jaki o Bruna zazdrosny, aż warczał:evil_lol:;)

Fajne to szkolenie, można trochę z psami się pobawić, psiaki się integrują ;) ale chodzenie po kole jest gorsze niż tortury :evil_lol:
Z treningami będzie ciężko kurczę, jest przykaz, że codziennie minimum 20 minut przy nodze na spacerze a u mnie spacer to święto ;)

Trudno, co tam ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Damy radę;)

szkoda że nas nikt nie sfilmował jak chodzimy po kole (włącznie z komentarzami które wygłaszałyśmy do psiaków), byłby niezły ubaw:evil_lol:[/QUOTE]
Ja się nawet cieszę, bo te komentarze to różne mi się wymykały:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Potwierdzam z całym przekonaniem że [B]BRUNEK JEST UROCZY I ŁADNY:loveu: i strasznie fajnie skacze:)[/B]

dzisiaj miałam okazję poznać chłopaka bo się razem szkoliliśmy:)[/QUOTE]

Gdzie jest Gusia :evil_lol: nie komentuje zupełnie urody mojego przystojniaka :eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']Gdzie jest Gusia :evil_lol: nie komentuje zupełnie urody mojego przystojniaka :eviltong:[/QUOTE]

Jestem.
Ale nie komentuję bo się boję, że się w końcu na mnie obrazisz ;)