3 x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='mysza 1']Czyż nie jest słodki? ;)[/QUOTE] jest ;) na tym zdjęciu co lata to do psiaka z tyłu w chmurce nalezałoby dodac napis "Bu" ;) Bruno wyglada jakby sie pzrestraszył i podskoczył ;) Quote
mysza 1 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='3 x']jest ;) na tym zdjęciu co lata to do psiaka z tyłu w chmurce nalezałoby dodac napis "Bu" ;) Bruno wyglada jakby sie pzrestraszył i podskoczył ;)[/QUOTE] On się nikogo nie boi, zwłaszcza teraz, kiedyś to jeszcze czuł respekt przed Hugciem. Sam tak skacze jak sprężyna. ;) Quote
Tora&Faro Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Piękne fotki:loveu:...najbardziej podoba mi się Brunuś odpoczywający:)...ale generalnie wszystkie są urzekające:loveu: Marzy mi sie urlop...... Quote
mysza 1 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Tora&Faro']Piękne fotki:loveu:...najbardziej podoba mi się Brunuś odpoczywający:)...ale generalnie wszystkie są urzekające:loveu: Marzy mi sie urlop......[/QUOTE] Odpoczywający jest ładniutki, bez dwóch zdań ;) Życzę Ci urlopu, ja nie wypoczęłam za bardzo ale zawsze coś ;) Quote
Nutusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Brunuś w locie jest mistrzowski! I te jego słodkie minki... Niewiniątko! :) Quote
3 x Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 dobra Bruno uroczy pozostale tez to już mozesz się pochwalic znaleziskami ? coś musialas przywiezc ;) Quote
mysza 1 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='3 x']dobra Bruno uroczy pozostale tez to już mozesz się pochwalic znaleziskami ? coś musialas przywiezc ;)[/QUOTE] Sytuacja jest taka, że nie przywiozłam nic :( Nawet muszelek z plaży ;) Quote
LAZY Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Widzę, ze zabawa dla psów była przednia:) Iwona czy psom brakuje Hugusia, czy w takim licznym stadzie szybko przeszły nad tym do porządku dziennego? Quote
3 x Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='mysza 1']Sytuacja jest taka, że nie przywiozłam nic :( Nawet muszelek z plaży ;)[/QUOTE] czyli z gusia przegrywasz 0:1 w tym temacie ona nie dośc ze znajde to jeszcze z rodowodem sobie wynalazła ;) Quote
mysza 1 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='LAZY']Widzę, ze zabawa dla psów była przednia:) Iwona czy psom brakuje Hugusia, czy w takim licznym stadzie szybko przeszły nad tym do porządku dziennego?[/QUOTE] Trudno powiedzieć, na pewno Brunowi nie brakuje, za to podąża bardzo za Sarą, we wszystkim ją naśladuje. Niewątpliwie zyskał przywileje, o jakich mógł tylko pomarzyć. Sara, która była naszym drugim psem, mieszkała z Hugusiem kilka lat sama, w domu jest smutna, najchętniej śpi pod łożkiem. Ale ona ma taki charakter, na wyjeździe miała dobry humor, szalała. Mała Zuzia, niewidoma, trochę go szukała na początku, wbiegała do miejsc, w których spał i merdała, węszyła ale już tak nie robi. Najsmutniejsza ze stada jestem ja i przeżywam okropnie, strasznie mi go brakuje. :( Quote
Nutusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Myszko, przytulam Cię najmocniej... U mnie też zwierzaki szybciej pogodziły się z odejściem Oskara niż ja. Czasem nawet mam wyrzuty sumienia, że codzienność mnie tak pochłania, że zapominam o nim myśleć... U zwierząt chyba rzeczywiście żałoba trwa krócej. Myślę jednak, że zarówno dla ludzi, jak i dla zwierząt, o wiele łatwiej jest przejść taką traumę, gdy w domu są inne ogony. Quote
gusia0106 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='3 x']dobra Bruno uroczy pozostale tez to już mozesz się pochwalic znaleziskami ? coś musialas przywiezc ;)[/QUOTE] A Tobie to gorzej w głowę? Bruno uroczy?????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Nutusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='gusia0106']A Tobie to gorzej w głowę? Bruno uroczy??????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE] No nie wytrzymam! Uroczy wcale nie mniej od ogara (rodowodowego w dodatku!) :) Jak również od mojego Krecika rasy spaniel tybetański, a od niego bardziej uroczym być naprawdę trudno jest! :) Quote
3 x Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='gusia0106']A Tobie to gorzej w głowę? Bruno uroczy??????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE] na tym zdjęciu jak kica? co sucz za nim robi "BUUUU" ;) edit. nochal ma fajny :] ale ja mam schize na punkcie psich nochali i czipów ;) Quote
mysza 1 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='gusia0106']A Tobie to gorzej w głowę? Bruno uroczy??????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE] Jest uroczy, jest, nic nie poradzisz ;) A chipa też ma ;) Quote
Tora&Faro Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Potwierdzam z całym przekonaniem że BRUNEK JEST UROCZY I ŁADNY:loveu: i strasznie fajnie skacze:) dzisiaj miałam okazję poznać chłopaka bo się razem szkoliliśmy:) Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Potwierdzam z całym przekonaniem że BRUNEK JEST UROCZY I ŁADNY:loveu: i strasznie fajne skacze:) dzisiaj miałam okazję poznać chłopaka bo się razem szkoliliśmy:)[/QUOTE] Brunek dziękuje za komplementa, widziałaś urodzinowy wpis Gusi na Facebooku? Żebym więcej pokurczy nie miała ;) no taki piękny pies:evil_lol: Brunek to lekkie adhd, skacze, łatwo się rozprasza, jak każą chodzić po kole to co chwila się ogląda, ręka mi zaraz odpadnie ;) Ale jest przyjacielski, lubi inne psiaki:loveu: szybko załapał siadanie i Piotrka bardzo słucha, mnie mniej ;) Byliśmy jeszcze z Sarą, w której całkowicie zakochał się Farcio Gosi:loveu:, Sarci też się podobało, merdała do niego. Farcio nawet wskakiwał na plecy siedzącej Sary :evil_lol: Dodam, że Sara jest z 6 razy większa od Farcia. Cóż, miłość nie wybiera :loveu: Quote
Tora&Faro Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No Faro jest ugotowany;)...dostał świra na punkcie Sarci:loveu:. Nie mogłam go zmusić żeby się choć trochę skoncentrował, normalnie komedia:evil_lol: Brunek pod koniec już ładnie chodził w kole i siadał, fakt że Piotrek ma rękę do psiaków:) Strasznie fajne te Twoje pociechy:loveu: Przed nami dużo pracy żeby za tydzień wstydu nie było;) Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Uroczy ten Farcio z tą miłością, jaki o Bruna zazdrosny, aż warczał:evil_lol:;) Fajne to szkolenie, można trochę z psami się pobawić, psiaki się integrują ;) ale chodzenie po kole jest gorsze niż tortury :evil_lol: Z treningami będzie ciężko kurczę, jest przykaz, że codziennie minimum 20 minut przy nodze na spacerze a u mnie spacer to święto ;) Trudno, co tam ;) Quote
Tora&Faro Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Damy radę;) szkoda że nas nikt nie sfilmował jak chodzimy po kole (włącznie z komentarzami które wygłaszałyśmy do psiaków), byłby niezły ubaw:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Damy radę;) szkoda że nas nikt nie sfilmował jak chodzimy po kole (włącznie z komentarzami które wygłaszałyśmy do psiaków), byłby niezły ubaw:evil_lol:[/QUOTE] Ja się nawet cieszę, bo te komentarze to różne mi się wymykały:evil_lol: Quote
3 x Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 to jakaś zorganizowana akcja była? :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='3 x']to jakaś zorganizowana akcja była? :evil_lol:[/QUOTE] Tak, szkolenie zorganizowali ludzie z dogo:) naprawdę super:) Mysza zawsze coś fajnego wynajdzie:) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']Potwierdzam z całym przekonaniem że [B]BRUNEK JEST UROCZY I ŁADNY:loveu: i strasznie fajnie skacze:)[/B] dzisiaj miałam okazję poznać chłopaka bo się razem szkoliliśmy:)[/QUOTE] Gdzie jest Gusia :evil_lol: nie komentuje zupełnie urody mojego przystojniaka :eviltong: Quote
gusia0106 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']Gdzie jest Gusia :evil_lol: nie komentuje zupełnie urody mojego przystojniaka :eviltong:[/QUOTE] Jestem. Ale nie komentuję bo się boję, że się w końcu na mnie obrazisz ;) Quote
Recommended Posts