urwisek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nie no !!! Takie słodziutkie maleństwo. On szkodnikiem? Strasznym?! Niemożliwe - oczerniasz go :) Przy tym kontenerze to go tak na postrach ustawiłaś? Jego "postrach" czy nasz? Bo Bruniak mocno niepewną minę ma :( Quote
mysza 1 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='urwisek']Nie no !!! Takie słodziutkie maleństwo. On szkodnikiem? Strasznym?! Niemożliwe - oczerniasz go :) Przy tym kontenerze to go tak na postrach ustawiłaś? Jego "postrach" czy nasz? Bo Bruniak mocno niepewną minę ma :([/QUOTE] Jak mina niepewna to znaczy, że Hugo w pobliżu ;) Wesołek, rozrabiaka, przytulak ale jak Hugo idzie to w kącik trzeba uciekać. A taka jedna Ciocia chciała zdjęcia a teraz Jej nie ma i nie podziwia. Quote
Tora&Faro Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='mysza 1'] A taka jedna Ciocia chciała zdjęcia a teraz Jej nie ma i nie podziwia.[/QUOTE] O jakiej cioci mówisz Kochana?;) ...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio... wiemmmm!!!!!! daaaaj mi Brunusia Mysza....On mi na pewno nastrój poprawi:loveu: Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='mysza 1']A taka jedna Ciocia chciała zdjęcia a teraz Jej nie ma i nie podziwia.[/QUOTE] Bo tu nie ma co podziwiać ;) Quote
mysza 1 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Tora&Faro']O jakiej cioci mówisz Kochana?;) ...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio... wiemmmm!!!!!! daaaaj mi Brunusia Mysza....On mi na pewno nastrój poprawi:loveu:[/QUOTE] Oj, gwarantuję, a i ciśnienie niskie Ci nie grozi przy nim, codziennie jakaś szkoda. Lepsze od kawki ;) Chociaż, muszę powiedzieć, mniej już niszczy :p [quote name='gusia0106']Bo tu nie ma co podziwiać ;)[/QUOTE] Paskuda jesteś, czuję, że on Ci się podoba tylko nie wiesz jak się do tego przyznać:diabloti: Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='mysza 1']Paskuda jesteś, czuję, że on Ci się podoba tylko nie wiesz jak się do tego przyznać:diabloti:[/QUOTE] Podoba to mi się Huguś, który w zasadzie powinien być już mój i szukam haka jakby i za co Ci go odebrać :diabloti: Quote
mysza 1 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='gusia0106']Podoba to mi się Huguś, który w zasadzie powinien być już mój i szukam haka jakby i za co Ci go odebrać :diabloti:[/QUOTE] W wolnej chwili wkleję Ci filmik z jego lamentów na odkurzacz, zwrócisz szybciej niż Ci się wydaje:evil_lol: Quote
Nemi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Tora&Faro'] ...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio...[/QUOTE] A ja jestem całkiem na bieżąco, bo codziennie zaglądam :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='mysza 1']Oj, gwarantuję, a i ciśnienie niskie Ci nie grozi przy nim, codziennie jakaś szkoda. Lepsze od kawki ;) Chociaż, muszę powiedzieć, mniej już niszczy :p [/QUOTE] Ciśnienie to i tak mi się regularnie podnosi;)....ale poprzytulałabym słodziaka.....:loveu: Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Późno bo późno, ale wkońcu trafiłam na Twojego tymczasowicza (wiem, wiem jest w podpisie:P). Dobra z Ciebie kobieta! Mam trzymać kciuki za domek? Czy może jednak zostaje ;) Quote
Tora&Faro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zaglądam do mojego Ulubieńca:)...jakoś tu cicho ostatnio... Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Brzydal Bruno jeszcze nie podłączył się do żadnego kabla? Nie rozpękł po zjedzeniu ziemi z kwiatka, albo jakiegoś obicia kanapy? Nie uciekł przez płot w siną dal, czy coś w tym stylu, no wiesz jakie życie bywa podstępne... (żartowałam - wszyscy tu Bruna kochamy, podziwiamy i kciuki trzymamy :diabloti: ) Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='LAZY']Późno bo późno, ale wkońcu trafiłam na Twojego tymczasowicza (wiem, wiem jest w podpisie:P). Dobra z Ciebie kobieta! Mam trzymać kciuki za domek? Czy może jednak zostaje ;)[/QUOTE] Witam u nas :) Rozgość się. Nie wiem co z nim poczniemy, mój mąż cały czas go oddaje. [quote name='Tora&Faro']Zaglądam do mojego Ulubieńca:)...jakoś tu cicho ostatnio...[/QUOTE] Bo nudą u nas wieje, muszę tylko zapytać weterynarza co począć z jego gazami, Brunek śpi pode mną (pod łóżkiem) i czasami naprawdę ciężko mi wytrzymać. Może po tych sensacjach jelitowych ma jakieś zaburzenia... [quote name='Greven']Brzydal Bruno jeszcze nie podłączył się do żadnego kabla? Nie rozpękł po zjedzeniu ziemi z kwiatka, albo jakiegoś obicia kanapy? Nie uciekł przez płot w siną dal, czy coś w tym stylu, no wiesz jakie życie bywa podstępne... (żartowałam - wszyscy tu Bruna kochamy, podziwiamy i kciuki trzymamy :diabloti: )[/QUOTE] Taaa, Ty najmocniej. A i jeszcze Gusia. Chyba za to, żeby się zgubił :razz: Jak wspomniałam, Piotrek chce go oddać, bo 4 psy to za duży tłum więc dostaniesz go w testamencie. We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie :diabloti: Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A może w Danii jakiś domek dla Bruna by się znalazł?:P Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='mysza 1'] We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie[/QUOTE] O boże, nie wiem jak jest "scheisse" po duńsku, nie wiem co powiedzieć... ... pójdę na łatwiznę - TRZYMAM KCIUKI :evil_lol: Wracaj cała i zdrowa, chyba że chcesz, aby Bruno trafił do fundacji samo zUo. Po co w ogóle lecisz to tej Dani? Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='LAZY']A może w Danii jakiś domek dla Bruna by się znalazł?:P[/QUOTE] O nie, tylko w dobre ręce i blisko. No chyba, że Sandrze :P to może być dalej. Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='LAZY']A może w Danii jakiś domek dla Bruna by się znalazł?[/QUOTE] O! Świetny pomysł!! Bruno do Dani, aufwiedersehen pa pa! Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Twierdzisz, ze Sandra ma dobre ręce..?;) A jak traktuje biednego Werona to nie widziałaś? Nie dość, ze każe mu się karmić samemu śniegiem to jeszcze na niego pitbulla nasyła (a nam wciska, ze pięknie się z Łapą bawi!). Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Greven']O boże, nie wiem jak jest "scheisse" po duńsku, nie wiem co powiedzieć... ... pójdę na łatwiznę - TRZYMAM KCIUKI :evil_lol: Wracaj cała i zdrowa, chyba że chcesz, aby Bruno trafił do fundacji samo zUo. Po co w ogóle lecisz to tej Dani?[/QUOTE] Nie znam duńskiego, angielski tam znają ;) Służbowo, 3 dni będę tam siedzieć. Dobrze, że ładnie tam chociaż i ekologicznie ;) Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='LAZY']Twierdzisz, ze Sandra ma dobre ręce..?;) A jak traktuje biednego Werona to nie widziałaś? Nie dość, ze każe mu się karmić samemu śniegiem to jeszcze na niego pitbulla nasyła (a nam wciska, ze pięknie się z Łapą bawi!).[/QUOTE] Wiem, jeszcze jak na parę minut wyjdzie z garażu to mu każe tam wracać zaraz. To jest na taśmie :diabloti: Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Co Wy wiecie o............ WERONIE! a kysz do Danii, a kysz! Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='LAZY']Wystarczająco...niestety wystarczająco...;)[/QUOTE] Celna uwaga :evil_lol: Jestem zachwycona owczarką, którą mam z Gusią pod opieką. Cudna jest normalnie.:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179103-MAJA-ONkowata-sunia-wymagajAE-ce-leczenia-zbiera-na-DT/page35[/url] Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pluszowa Maja:) Mam nadzieje, ze szybciutko ktoś podaruje jej swoje serce... Czy nie przytłacza Was czasami to wszystko? Ja mam czasem takie dni, że ogarnia mnie zwątpienie, bezradność i cholerna złość na nigdy niekończące się pwp....Ehhh... Quote
Tora&Faro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='mysza 1'] Taaa, Ty najmocniej. A i jeszcze Gusia. Chyba za to, żeby się zgubił :razz: Jak wspomniałam, Piotrek chce go oddać, bo 4 psy to za duży tłum więc dostaniesz go w testamencie. We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie :diabloti:[/QUOTE] Taaaak.....przecież wiadomo że Gusia i Greven to największe (poza mną oczywiście:loveu:) fanki Brunusia;) Mysza a On jest nadal ogłaszany? Quote
Recommended Posts