Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no !!! Takie słodziutkie maleństwo. On szkodnikiem? Strasznym?! Niemożliwe - oczerniasz go :)
Przy tym kontenerze to go tak na postrach ustawiłaś? Jego "postrach" czy nasz? Bo Bruniak mocno niepewną minę ma :(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='urwisek']Nie no !!! Takie słodziutkie maleństwo. On szkodnikiem? Strasznym?! Niemożliwe - oczerniasz go :)
Przy tym kontenerze to go tak na postrach ustawiłaś? Jego "postrach" czy nasz? Bo Bruniak mocno niepewną minę ma :([/QUOTE]
Jak mina niepewna to znaczy, że Hugo w pobliżu ;)

Wesołek, rozrabiaka, przytulak ale jak Hugo idzie to w kącik trzeba uciekać.

A taka jedna Ciocia chciała zdjęcia a teraz Jej nie ma i nie podziwia.

Posted

[quote name='mysza 1']
A taka jedna Ciocia chciała zdjęcia a teraz Jej nie ma i nie podziwia.[/QUOTE]

O jakiej cioci mówisz Kochana?;)

...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio...

wiemmmm!!!!!! daaaaj mi Brunusia Mysza....On mi na pewno nastrój poprawi:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']O jakiej cioci mówisz Kochana?;)

...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio...

wiemmmm!!!!!! daaaaj mi Brunusia Mysza....On mi na pewno nastrój poprawi:loveu:[/QUOTE]

Oj, gwarantuję, a i ciśnienie niskie Ci nie grozi przy nim, codziennie jakaś szkoda. Lepsze od kawki ;)
Chociaż, muszę powiedzieć, mniej już niszczy :p

[quote name='gusia0106']Bo tu nie ma co podziwiać ;)[/QUOTE]
Paskuda jesteś, czuję, że on Ci się podoba tylko nie wiesz jak się do tego przyznać:diabloti:

Posted

[quote name='mysza 1']Paskuda jesteś, czuję, że on Ci się podoba tylko nie wiesz jak się do tego przyznać:diabloti:[/QUOTE]

Podoba to mi się Huguś, który w zasadzie powinien być już mój i szukam haka jakby i za co Ci go odebrać :diabloti:

Posted

[quote name='gusia0106']Podoba to mi się Huguś, który w zasadzie powinien być już mój i szukam haka jakby i za co Ci go odebrać :diabloti:[/QUOTE]
W wolnej chwili wkleję Ci filmik z jego lamentów na odkurzacz, zwrócisz szybciej niż Ci się wydaje:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']
...tak w ogóle to jestem prawie na bieżąco i zaglądam, tylko mało się odzywam ostatnio...[/QUOTE]

A ja jestem całkiem na bieżąco, bo codziennie zaglądam :eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']Oj, gwarantuję, a i ciśnienie niskie Ci nie grozi przy nim, codziennie jakaś szkoda. Lepsze od kawki ;)
Chociaż, muszę powiedzieć, mniej już niszczy :p
[/QUOTE]

Ciśnienie to i tak mi się regularnie podnosi;)....ale poprzytulałabym słodziaka.....:loveu:

Posted

Późno bo późno, ale wkońcu trafiłam na Twojego tymczasowicza (wiem, wiem jest w podpisie:P).

Dobra z Ciebie kobieta! Mam trzymać kciuki za domek? Czy może jednak zostaje ;)

Posted

Brzydal Bruno jeszcze nie podłączył się do żadnego kabla?
Nie rozpękł po zjedzeniu ziemi z kwiatka, albo jakiegoś obicia kanapy?
Nie uciekł przez płot w siną dal, czy coś w tym stylu, no wiesz jakie życie bywa podstępne...

(żartowałam - wszyscy tu Bruna kochamy, podziwiamy i kciuki trzymamy :diabloti: )

Posted

[quote name='LAZY']Późno bo późno, ale wkońcu trafiłam na Twojego tymczasowicza (wiem, wiem jest w podpisie:P).

Dobra z Ciebie kobieta! Mam trzymać kciuki za domek? Czy może jednak zostaje ;)[/QUOTE]
Witam u nas :) Rozgość się. Nie wiem co z nim poczniemy, mój mąż cały czas go oddaje.

[quote name='Tora&Faro']Zaglądam do mojego Ulubieńca:)...jakoś tu cicho ostatnio...[/QUOTE]
Bo nudą u nas wieje, muszę tylko zapytać weterynarza co począć z jego gazami, Brunek śpi pode mną (pod łóżkiem) i czasami naprawdę ciężko mi wytrzymać. Może po tych sensacjach jelitowych ma jakieś zaburzenia...
[quote name='Greven']Brzydal Bruno jeszcze nie podłączył się do żadnego kabla?
Nie rozpękł po zjedzeniu ziemi z kwiatka, albo jakiegoś obicia kanapy?
Nie uciekł przez płot w siną dal, czy coś w tym stylu, no wiesz jakie życie bywa podstępne...

(żartowałam - wszyscy tu Bruna kochamy, podziwiamy i kciuki trzymamy :diabloti: )[/QUOTE]
Taaa, Ty najmocniej. A i jeszcze Gusia. Chyba za to, żeby się zgubił :razz:

Jak wspomniałam, Piotrek chce go oddać, bo 4 psy to za duży tłum więc dostaniesz go w testamencie. We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie :diabloti:

Posted

[quote name='mysza 1'] We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie[/QUOTE]
O boże, nie wiem jak jest "scheisse" po duńsku, nie wiem co powiedzieć...
... pójdę na łatwiznę - TRZYMAM KCIUKI :evil_lol:

Wracaj cała i zdrowa, chyba że chcesz, aby Bruno trafił do fundacji samo zUo.
Po co w ogóle lecisz to tej Dani?

Posted

[quote name='LAZY']A może w Danii jakiś domek dla Bruna by się znalazł?:P[/QUOTE]
O nie, tylko w dobre ręce i blisko. No chyba, że Sandrze :P to może być dalej.

Posted

Twierdzisz, ze Sandra ma dobre ręce..?;) A jak traktuje biednego Werona to nie widziałaś?
Nie dość, ze każe mu się karmić samemu śniegiem to jeszcze na niego pitbulla nasyła (a nam wciska, ze pięknie się z Łapą bawi!).

Posted

[quote name='Greven']O boże, nie wiem jak jest "scheisse" po duńsku, nie wiem co powiedzieć...
... pójdę na łatwiznę - TRZYMAM KCIUKI :evil_lol:

Wracaj cała i zdrowa, chyba że chcesz, aby Bruno trafił do fundacji samo zUo.
Po co w ogóle lecisz to tej Dani?[/QUOTE]

Nie znam duńskiego, angielski tam znają ;)
Służbowo, 3 dni będę tam siedzieć. Dobrze, że ładnie tam chociaż i ekologicznie ;)

Posted

[quote name='LAZY']Twierdzisz, ze Sandra ma dobre ręce..?;) A jak traktuje biednego Werona to nie widziałaś?
Nie dość, ze każe mu się karmić samemu śniegiem to jeszcze na niego pitbulla nasyła (a nam wciska, ze pięknie się z Łapą bawi!).[/QUOTE]
Wiem, jeszcze jak na parę minut wyjdzie z garażu to mu każe tam wracać zaraz. To jest na taśmie :diabloti:

Posted

[quote name='LAZY']Wystarczająco...niestety wystarczająco...;)[/QUOTE]
Celna uwaga :evil_lol:

Jestem zachwycona owczarką, którą mam z Gusią pod opieką. Cudna jest normalnie.:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179103-MAJA-ONkowata-sunia-wymagajAE-ce-leczenia-zbiera-na-DT/page35[/url]

Posted

Pluszowa Maja:) Mam nadzieje, ze szybciutko ktoś podaruje jej swoje serce...

Czy nie przytłacza Was czasami to wszystko? Ja mam czasem takie dni, że ogarnia mnie zwątpienie, bezradność i cholerna złość na nigdy niekończące się pwp....Ehhh...

Posted

[quote name='mysza 1']
Taaa, Ty najmocniej. A i jeszcze Gusia. Chyba za to, żeby się zgubił :razz:

Jak wspomniałam, Piotrek chce go oddać, bo 4 psy to za duży tłum więc dostaniesz go w testamencie. We wtorek lecę do Danii, proś swoich bogów, żebym wróciła bezpiecznie :diabloti:[/QUOTE]

Taaaak.....przecież wiadomo że Gusia i Greven to największe (poza mną oczywiście:loveu:) fanki Brunusia;)

Mysza a On jest nadal ogłaszany?