Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Farciku duzo nam nie wiadomo... Jak mozna poznac psa na łańcuchu, jego zachowania w stosunku do innych psow itd. jak psine uczepili kiedys i tak mu juz zostalo :placz:

Posted

Szczerze mowiac najlepszym rozwiazaniem ( poza domkiem oczywiscie) dla Farcika bylby tymczas bo...
1. finanse
2. możnaby lepiej poznać Farta, porobic proby na psa strozujacego, kotecki i dzieci, i takie tam. Wtedy moznaby ruszyc z akcja ogloszeniowa, ale ostatnio zaczelam juz wątpic w cokolwiek, skoro szczeniaki Żelki nie moga znalezc domu juz z 4 miesiace :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32504&highlight=%C5%BBelki

Posted

No jednym ze sposobów jest wyadoptowanie od Emir dużego psiaka do super domku, wtedy Farciorek wskoczy na jego miejsce......
napisałam do jednej cioteczki z prośbą o tymczas, czekam, choć wiem ,że ona zapsiona po dach.:roll:

Posted

PRZYPOMINAM O AKCJI OGŁASZANIA PSIAKÓW OD EMIr i prosimy o pomoc!!!:modla: :modla: :modla:

jak cos wyadoptujemy to Farcika będzie można przywieźć!!!!

Posted

Fart to spory szorstkowłosy rudzielec .Trzeci rok wegetuje na łańcuchu w schronisku .Nie wie co to spacer po zielonej trawie, nie pamieta , że można biegać i bawić sie bez uwięzi. Fart stracił już nadzieje, tkwi w swojej dziurawej budzie , cierpliwie czeka na swoją kolej............
Czy nadejdzie kiedyś taki dzień gdy w bramie schroniska stanie jego wymarzony człowiek, odepnie go z łańcucha, zabierze do domu???
czy będzie biegał i aportował swojemu panu patyki??? czy ciepła dłoń pogłaszcze go po głowie gdy będzie smutny?
Fart czeka......
pomóżmy znaleść mu dom, ten jeden jedyny, taki na zawsze.
ps. można w tytule zaznaczyć , że on jest terierowaty przytulaniec, bardzo lubi ludzi, i szuka kontaktu z człowiekiem.

Posted

Asiamm, poprzerabiaj sobie to, i jeszcze można dodać, że nie jest agresywny, uwielbia głaskanie, przytula sie do człowieka.Ja nie zauważyłam, żeby prowokował kumpli i wszczynał awantury.
kochany Farcik........