malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Nugatowa']Kurna dziewczyny zebyśmy nie przedobrzyły :diabloti: :diabloti: Mi to nie grozi przynajmniej :evil_lol: :evil_lol: Teraz leżę i lecze wezły chlonne i wpitalam lody czekoladowe ale to usprawiedliwione bo ze zleceni LEKARZA :razz: :razz: :razz:[/quote] hahaha a co to za lekarz??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a przedobrzenie mnie też nie grozi :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Nugatowa']Kurna dziewczyny zebyśmy nie przedobrzyły :diabloti: :diabloti: Mi to nie grozi przynajmniej :evil_lol: :evil_lol: [/quote] spokoooo kinga damy radeee :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]ja schudłam w miesiac 8kg[/COLOR][/SIZE] :oops: Quote
Nugatowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a co to za lekarz??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a przedobrzenie mnie też nie grozi :lol:[/quote] Wesiu bardzooo przystojny :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='madzia18sosnowiec']spokoooo kinga damy radeee :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]ja schudłam w miesiac 8kg[/COLOR][/SIZE] :oops:[/quote] Łoł Magduchna :klacz: Ja jestem na srodziemnomorskiej z dużą przewagą nabiału :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote=Nugatowa;3387326Łoł Magduchna :klacz: Ja jestem na srodziemnomorskiej z dużą przewagą nabiału :diabloti:[/quote] ja nawet nie mam jakiejs konkretnej nazwy diety :eviltong: po prostu od rana kawa, zebym na nogach ustala (ahh to zycie studenckie:eviltong: ) potem jakies owocki (bananki pomaranczki winogronka) jakies jajko i pomidor ogorek i tyle :cool3: i jeszcze zyje :evil_lol: ale w kwietniu mam wesele i musze byc piekna i szczupla wiec kingus niech moc bedzie z nami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']ja nawet nie mam jakiejs konkretnej nazwy diety :eviltong: po prostu od rana kawa, zebym na nogach ustala (ahh to zycie studenckie:eviltong: ) potem jakies owocki (bananki pomaranczki winogronka) jakies jajko i pomidor ogorek i tyle :cool3: i jeszcze zyje :evil_lol: ale w kwietniu mam wesele i musze byc piekna i szczupla wiec kingus niech moc bedzie z nami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Madziuuuuuuuuu naprawdę ????? Bedziesz żona Rudolpha Valentino ?????????? :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']ja nawet nie mam jakiejs konkretnej nazwy diety :eviltong: po prostu od rana kawa, zebym na nogach ustala (ahh to zycie studenckie:eviltong: ) potem jakies owocki (bananki pomaranczki winogronka) jakies jajko i pomidor ogorek i tyle :cool3: i jeszcze zyje :evil_lol: [B]ale w kwietniu mam wesele[/B] i musze byc piekna i szczupla wiec kingus niech moc bedzie z nami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] HA!!! TU CIE MAM!!! A WIĘC JEDNAK TY PIERWSZA :diabloti: :evil_lol: STAWIASZ TEQULIEEEEEEEE :laola: :diabloti: Quote
Nugatowa Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='malawaszka']HA!!! TU CIE MAM!!! A WIĘC JEDNAK TY PIERWSZA :diabloti: :evil_lol: STAWIASZ TEQULIEEEEEEEE :laola: :diabloti:[/quote] Weszka do tego wesela trzeba się mobilizować w takim razie :razz: :razz: Madzia uważaj byśmy Cię z Weszka nie przyćmiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Nugatowa']Weszka do tego wesela trzeba się mobilizować w takim razie :razz: :razz: Madzia uważaj byśmy Cię z Weszka nie przyćmiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahahahaha WYŚCIGIII!!!! :multi: :evil_lol: Quote
Honey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja tu wpadlam sie przywitac i pozny obiad wlasnie mi kolkiem w gardle stanal :roll: :evil_lol: Ide do innej, nie odchudzajacej sie galerii :razz: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Co to jest odchudzanie? I głodzenie? Bo nie wiem :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [I]Jesuu wy sie wszystkie na wesela odchudzacie :crazyeye:.....czemu ja już zamężna :shake:[/I] Quote
Nugatowa Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahaha WYŚCIGIII!!!! :multi: :evil_lol:[/quote] Weszka widze, ze czujesz sie pewna siebie :mad: [quote name='Honey']A ja tu wpadlam sie przywitac i pozny obiad wlasnie mi kolkiem w gardle stanal :roll: :evil_lol: Ide do innej, nie odchudzajacej sie galerii :razz:[/quote] :obrazic: Powiedziala co wiedziala i czem prędzej poleciała :mad: :mad: [quote name='Pysia']Co to jest odchudzanie? I głodzenie? Bo nie wiem :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Milcz ! Zgrabna dziewojo :mad: :mad: [quote name='Alicjarydzewska'][I]Jesuu wy sie wszystkie na wesela odchudzacie :crazyeye:.....czemu ja już zamężna :shake:[/I][/quote] Eee mi do wesela trochę daleko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Alu raczej dla zdrowia i pewności siebie :razz: O utopiooooooooooo chyrlam jak 50 letni palacz mam tak wysoką gorączke, że chyba eksploduje :shake: :shake: --> zapalenie wezłów chlonnych zuchwowych :placz: :placz: Przygody Nugatewicza ................:angryy: Doprowadzaja mnie do szału dzisiaj wszedł na parapet, który zanjduję się koło mojego łóżka nim się ockenłam wypił pół butelki Tusipectu :mad: :angryy: Az sie przerazyłam zaczełam wtaczac mu wode do paszczy by to wypłukać chwala Bogu nic się nie stało :diabloti: Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 oo widzę że tu też trwają rozmowy na temat "kto pierwszy wyjdzie za mąż -Madzia czy Waszka..." :evil_lol: :evil_lol: mizanko dla Nugata:lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nugat zabezpieczył się przed infekcją ;)[/I][/B] Quote
sylrwia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Przygody Nugatewicza ................:angryy: Doprowadzaja mnie do szału dzisiaj wszedł na parapet, który zanjduję się koło mojego łóżka nim się ockenłam wypił pół butelki Tusipectu :mad: :angryy: Az sie przerazyłam zaczełam wtaczac mu wode do paszczy by to wypłukać chwala Bogu nic się nie stało :diabloti:[/quote] Dobrym sposobem jest woda z sola :evil_lol: Pies żyga dalej niż widzi ale efekt jest.:diabloti: Dobry sposób jeśłi pies zje zdechłego szczura lub opakowanie silnych leków:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Weszka widze, ze czujesz sie pewna siebie :mad: Milcz ! Zgrabna dziewojo :mad: :mad: [/quote] Weszka pewności siebie uczy się ode mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak widać idzie jej to super ;) Zdolna baba :diabloti: Nie będę cicho nie będę cicho :diabloti: Nie muszę się głodzić ani odchudzać a jem do woli i co chce i w ogromnych ilościach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Weszka pewności siebie uczy się ode mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak widać idzie jej to super ;) Zdolna baba :diabloti: Nie będę cicho nie będę cicho :diabloti: Nie muszę się głodzić ani odchudzać a jem do woli i co chce i w ogromnych ilościach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Słuchaj No Ty BosKKKa Pysiu :mad: :mad: :mad: Jeszcze kiedyś sie to na Tobie odbije :obrazic: Sywlia :-o :-o :-o :-o Matko takiej metody jeszcze nie słyszałam:crazyeye: :crazyeye: Alu on chyba naprawdę się nudzi ;) A teraz małe przypomnienie : [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Obraz010-2.jpg[/IMG] Quote
Behemot Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa'] Przygody Nugatewicza ................:angryy: Doprowadzaja mnie do szału dzisiaj wszedł na parapet, który zanjduję się koło mojego łóżka nim się ockenłam wypił pół butelki Tusipectu :mad: :angryy: Az sie przerazyłam zaczełam wtaczac mu wode do paszczy by to wypłukać chwala Bogu nic się nie stało :diabloti:[/quote] Dobrze, że kodeina z tussipectu nie zdążyła się wchłonąć, bo Nugat miałby niezłą fazę :diabloti: Quote
sylrwia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa']...Sywlia :-o :-o :-o :-o Matko takiej metody jeszcze nie słyszałam:crazyeye: :crazyeye: [/quote] Wetka mi poradziła, aby wrazie zjedzenia zdechłego szczura (z obawy na trutke) napoić psa wodą z sola i napewno go zwróci. Sposób ten wypróbowałam na Fortku jak zjadł pół opakowania silnych środków przeciwbólowych.:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Obraz010-2.jpg[/IMG] Chciałam być złośliwa jędzą ale mnie Nugat urzekł ...I co ja teraz zrobię? :cool3: Straciłam twarz :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Behemot']Dobrze, że kodeina z tussipectu nie zdążyła się wchłonąć, bo Nugat miałby niezłą fazę :diabloti:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To by były JAJA :mad: [quote name='sylrwia']Wetka mi poradziła, aby wrazie zjedzenia zdechłego szczura (z obawy na trutke) napoić psa wodą z sola i napewno go zwróci. Sposób ten wypróbowałam na Fortku jak zjadł pół opakowania silnych środków przeciwbólowych.:evil_lol:[/quote] Jak mu Pani codziennie dolepia nos i wykręca łapki to mu się nie dziwie, że pożarł tyle przeciwbólówek :diabloti: :diabloti: [quote name='Pysia'][IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Obraz010-2.jpg[/IMG] Chciałam być złośliwa jędzą ale mnie Nugat urzekł ...I co ja teraz zrobię? :cool3: Straciłam twarz :evil_lol:[/quote] No dobrze Pysiu i tak Cię Toffam A nastepny mój niuniek wlaśnie bedzie biały w czarny deresz :loveu: Eszpeszjali for ju :eviltong: :eviltong: Albo tricolorek Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [QUOTE][IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Obraz010-2.jpg[/IMG][/QUOTE] Rozpływam się.... Widziałam Was na wystawie w Rzeszowie, Nugat zrobił na mnie wielkie wrażenie, pierwszy raz widziałam TAKIEGO setera :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Rozpływam się.... Widziałam Was na wystawie w Rzeszowie, Nugat zrobił na mnie wielkie wrażenie, pierwszy raz widziałam TAKIEGO setera :loveu:[/quote] Ojej bardzo miłe to co piszesz:oops: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa'] No dobrze Pysiu i tak Cię Toffam A nastepny mój niuniek wlaśnie bedzie biały w czarny deresz :loveu: Eszpeszjali for ju :eviltong: :eviltong: Albo tricolorek[/quote] Będą dwa niuńki? :multi: Trikolorek :crazyeye: Zbyt wiele jak dla mnie :evil_lol: Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [URL]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Obraz010-2.jpg[/URL] eh...pięknie o sobie przypominasz :lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts