nataliar Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='berry92']Co słychać w dąbrówce.? Jakie nowe psiaki .?[/QUOTE] Na dzień dzisiejszy słychać jedynie "ojca dyrektora" i "siostrę przełożoną"....psy milczą :cool3: Quote
nataliar Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a co tutaj tak cicho???? czy już nikogo nie interesuje los psiaków z Dąbrówki? przecież to ostatnio takie "turbo" schronisko :evil_lol: Quote
Fiks Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No właśnie, też chciałam się o to samo spytać :lol: Quote
nataliar Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Fiks nie ściemniaj, że nie wiesz...doskonale kumasz o co chodzi...znasz całą historię od podszewki :p Kanie wyjaśnię na PW Quote
nataliar Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Fiks']To ja też czekam na PW[/QUOTE] Ty nie kozacz.... Quote
Fiks Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='nataliar']Ty nie kozacz....[/QUOTE] No jak to? Kana będzie wiedziała co znaczy turbo, a ja? :placz: Quote
nataliar Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Fiks']No jak to? Kana będzie wiedziała co znaczy turbo, a ja? :placz:[/QUOTE] Doskonale wiesz i przestań dokazywać, bo Cię admin zbanuje :cool3: Quote
Fiks Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Za co? Że biedny żuczek nie wie co znaczy "turbo schronisko" :shake: Quote
Soema Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ehhh a ja nie wiem o so chosi.......:niewiem: jak tam psiaki? Kiedyś to był taki fajny wątek.. tyle szczęśliwych mord. Quote
nataliar Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Soema']Ehhh a ja nie wiem o so chosi.......:niewiem: jak tam psiaki? Kiedyś to był taki fajny wątek.. tyle szczęśliwych mord.[/QUOTE] Hmm...chodzi o to, że już niestety lata świetności Dąbrówka ma już za sobą.....na dzień dzisiejszy to już tylko równia pochyła we dół :-(:-(:-( i tylko psiaki na tym cierpią... Przyznam, że niegdyś Dąbrówka była naprawdę fajnym miejscem...ehh Quote
Redpit Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='nataliar']Hmm...chodzi o to, że już niestety lata świetności Dąbrówka ma już za sobą.....na dzień dzisiejszy to już tylko równia pochyła we dół :-(:-(:-( i tylko psiaki na tym cierpią... Przyznam, że niegdyś Dąbrówka była naprawdę fajnym miejscem...ehh[/QUOTE] Niestety muszę z wielką przykrością przyznać rację Natalii :( - to, że nie jest to już "stara" Dąbrówka - przekonałem się jadąc ze znalezionym psiakiem z wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201626-Kundelek-K6-(Wejherowo-Reda[/URL]) - to co usłyszałem nie ma się nijak do tego co co robi OTOZ (powinni chyba lepiej dobierać pracowników i może jednak lepiej przyglądać się co niektórym...) Szkoda ... a miało być tak fajnie... Quote
akucha Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='nataliar']a co tutaj tak cicho????[B] czy już nikogo nie interesuje los psiaków z Dąbrówk[/B]i? przecież to ostatnio takie "turbo" schronisko :evil_lol:[/QUOTE] Jak nas Iks zainteresował, to to pouczono nas, że sądy istnieją. Ta "turbo"... rotacja chyba. Quote
nataliar Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='akucha']Jak nas Iks zainteresował, to to pouczono nas, że sądy istnieją. Ta "turbo"... rotacja chyba.[/QUOTE] Iks to temat rzeka....:cool3: a jeśli chodzi o sądy, to co po niekórzy lubią straszyć tą instytucją :lol: "turbo" rotacja śmiga jak ta lala ( i nie mam tu na myśli adopcji:-(:-(:-(,a szkoda....) z tego co mi brzozy zaszumiały, to jutro ma odbyć się kontrola PIW w Dąbrówce ,ale znając realia to wszystko będzie przygotowane na tip-top:ices_bla: Quote
ściż Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A że co tam jest nie tak? Tak w sumie to zadnych konkretów, a sama jestem ciekawa co tam słuchać na dąbrówce... Quote
nataliar Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='ściż']A że co tam jest nie tak? Tak w sumie to zadnych konkretów, a sama jestem ciekawa co tam słuchać na dąbrówce...[/QUOTE] Na Dąbrówce to nie wiem co słychać, ale W przytulisku w Dąbrówce to wiele....zapraszam osobiście:shithappens: Quote
Fiks Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Witaj Ściż :loveu: Chyba Cię kojarzę, jesteś wolontariuszką w Dąbrówce :) Mam gorącą prośbę. Czy mogłabyś dalej poprowadzić wątek dąbrówkowych psiaków? Super byłoby gdybyś wrzucała tu opisy i zdjęcia. Pomogłabym w ogłoszeniach. To dla nich naprawdę bardzo ważne! Kochana, psy liczą na Ciebie! Pozdrawiam :) Quote
nataliar Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Fiks']Witaj Ściż :loveu: Chyba Cię kojarzę, jesteś wolontariuszką w Dąbrówce :) Mam gorącą prośbę. Czy mogłabyś dalej poprowadzić wątek dąbrówkowych psiaków? Super byłoby gdybyś wrzucała tu opisy i zdjęcia. Pomogłabym w ogłoszeniach. To dla nich naprawdę bardzo ważne! Kochana, psy liczą na Ciebie! Pozdrawiam :)[/QUOTE] Hmm....taki TeN "ŚcIż" zainteresowany/a losem dąbrówkowych psiaków, a już się nie odzywa:-( a szkoda... Quote
nataliar Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 halo...jest tu ktoś????? czy kogoś jeszcze interesuje los dąbrówkowych czworonogów????? z oficjalnych danych wynika,że jest tam na dzień dzisiejszy ok. 150 psiaków, a NIKT ich nie ogłasza :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: na stronie przytuliska widnieje "do adpocji" jedynie 39 psów!!!!!?????? gdzie jest reszta???????? CZY KTOŚ TAM ZAJMUJE SIĘ OGŁASZANIEM PSÓW??????????????????????:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
gameta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='nataliar']halo...jest tu ktoś????? czy kogoś jeszcze interesuje los dąbrówkowych czworonogów????? z oficjalnych danych wynika,że jest tam na dzień dzisiejszy ok. 150 psiaków, a NIKT ich nie ogłasza :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: na stronie przytuliska widnieje "do adpocji" jedynie 39 psów!!!!!?????? gdzie jest reszta???????? CZY KTOŚ TAM ZAJMUJE SIĘ OGŁASZANIEM PSÓW??????????????????????:shake::shake::shake::shake::shake::shake:[/QUOTE] O jej :( A cioteczka Ściż? Cioteczko Ściż, odezwij się do nas!!!!!!! Quote
Wolontariusze Promyka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Hej, mam pytanko, jest u Was Reno pies mieszaniec ogara. Jak się czuje? Wiecie coś o nim? To pies z naszego Promyka, ale jak widać ludzie, którzy go od nas adoptowali się go pozbyli...nie wiem jak mogli....to wspaniały pies, a tacy byli szczęśliwi, że go zabierają... Pamiętam jak dziś jak pięknie chodził przy nodze i jaki z niego pieszczoch...zawsze przeskakiwał płotek i szukał nas po całym schronisku, po czym już jak znalazł grzecznie siadał przed boksem i czekał aż sie wyjdzie - prawie jak pies pasterski zaganiał :)szkoda, ze tak mu się życie potoczyło...:( Dajcie znać czy nadal jest i jak się czuje. a z tym turbo to przerażające, ale tak myślałam, że tak jest...:( Quote
gabi2 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hej hej , czy ktoś się jeszcze interesuje Dąbrówką ? Jestem wolontariuszką Pomorskiej Fundacji Rottka , współpracuję ze Stowarzyszeniem Rott , oraz Skrzydlatym Psem. Ze schroniska w Dąbrówce wyciągałam w ciągu ostatnich dwóch lat rottweilery. To był Moffi , Hektor , Roczna sunia Saba , i ostatnio 7 miesięczną sunie w typie rottka. Walczę również o kaukaza Igora , czeka na niego cudny dom w Szwecji.Bardzo bym chciała aby ten wątek tu odżył , tyle psów czeka na tam na pomoc !!!! Quote
Ilonajot Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 to pieknie ze dla Igora szykuje sie domek :) a widzialas juz suczke Bulinke - kulejaca mieszanke rottka? Quote
Recommended Posts