halbina Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 no to nie zazdroszczę za bardzo... telefonów z Gdańska np... hi hi ale wśród tysiąca telefonów pewno znajdą się dwa wymarzone domki! pamiętaj zbierać fajne kontakty... szczeniaków jest multum... w schronisku w Sosnowcu ponoć ok. 30 Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witam!!! Szukam PILNIE osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna w miejscowości BŁONIE za Warszawą. Pan juz czeka ponad 2 tygodnie na wizyte, lada chwila się rozmyśli! Bardzo proszę o pomoc. Osoby, które moga mi pomóc, bardzo prosze o info na PW! Dziekuję!!! Quote
Gosiara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja zrobiłam ogłoszenia i miała 20 telefonów po czym po werefikacji została 1 osoba...Pani na rencie która straciła niedawno swoją sunię i tęskni...Do Niej Marysia zawiezie sunię osobiście:) Quote
wiga138 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Gosiara']Wczoraj dałam ogłoszenia a dziś mam telefony:)Ale w ogłoszeniu zaznaczyłam że do adopcji po świętach! A ludzie dzwonią że chcą na prezent,ale ja się w takie coś nie "bawię!" i słusznie ja też takich skreślam. Quote
wiga138 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Telefonów jest b. duzo mnustwo ale....na tym przeważnie się kończy..... ps chyba nie nadaję się na tymczasa...juz mam łzy w oczach.... Quote
Gosiara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Przestań dasz radę:)i kto to mówi:P moje trzy koty były moimi tymczasami:P Marysiu zmień tytuł postu"szczeniaki na tymczasie"lub coś w tym stylu:) Quote
Plicha Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A propos prezentów na święta ostatnio widziałam na allegro ogłoszenie o szczeniakach huskich z wielkim napisem na górze: Doskonały prezent na Mikołaja albo pod choinke. Załamałam się :( Quote
Gosiara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dlatego ja nigdy nie oddaję zwierzaków przed żadnymi świętami! Quote
wiga138 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam więcej chętnych niż psiaczków. Zapisuję kontakty. Piszcie do mnie na adres [email protected] Quote
sonikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='wiga138']Mam więcej chętnych niż psiaczków. Zapisuję kontakty. Piszcie do mnie na adres [email protected] Jak sie cieszę, że szczylki znajdują domy! A co z sunią? Quote
Gosiara Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Sunie mają chętnych ds a pieseczek przyjedzie do mnie w piątek:) Quote
halbina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to się pewnie nie umiesz doczekać już?... jak chcesz, odwiedź moje szczeniaki w czwartek... po 16.00 jestem w domu już... Quote
Gosiara Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jakbys widziała to co mam dla Niego:D full servis nawet pokoik ma swój:p Nie powiem o obróżce,smyczce,żarełku,budce do spania............:* Będę w czwartek po 16 z miłą chęcią:) Quote
halbina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tylko się ciepło ubierz, Gosiu... spacerek masz murowany... a u mnie chłodnawo... Quote
Gosiara Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Napalę Ci w piecu:) a Inusię porwę na spacerek,Łukasz wezmie Platona:D Quote
Gosiara Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Już pojutrze przyjedzie moje maleństwo:* Quote
Gosiara Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Marysiu kawa kupiona i mleko też:evil_lol:I coś jeszcze będzie:evil_lol: Quote
Gosiara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Na dobranoc zostawiam Was z dzieckiem,które przyjedzie jutro do mnie;) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/236/e1c4e6fbd50ba7fbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosiara Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/237/a32bfba32c89acccmed.jpg[/IMG][/URL] Zmiana planów dwoje dzieci jedzie do mnie,to skandal baba w Łodzi nie zadzwoniła ani nic,Marysia przyjeżdza z psiakiem do niej a ona wymyśla że chodzi od wczoraj po lekarzach,że idzie do szpitala... Naraziła Marysię i Jej tż na koszta,stratę czasu,nie wliczając stresu szczeniaka... itd...Jak coś mogę podać numer na pw tej pani żeby żaden pies do Niej nie trafił! Quote
Gosiara Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Przyjechały:) Czasu nie mam na dogo siedzieć:) wysyłam do oglądania zdjęć:) [url]www.kociaraijejzwierzaki.photoblog.pl[/url] Quote
Gosiara Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Wanilkę Marysia z tż zabrali spowrotem do Wawy Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 dlaczego? napisz cos więcej, Gosiu... Quote
Recommended Posts