Jump to content
Dogomania

6tygodniowe szczeniaki. Wszystkie w nowych domach :-))

Recommended Posts

Posted

no to nie zazdroszczę za bardzo... telefonów z Gdańska np... hi hi ale wśród tysiąca telefonów pewno znajdą się dwa wymarzone domki! pamiętaj zbierać fajne kontakty... szczeniaków jest multum... w schronisku w Sosnowcu ponoć ok. 30

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!!!

Szukam PILNIE osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna w miejscowości BŁONIE za Warszawą.

Pan juz czeka ponad 2 tygodnie na wizyte, lada chwila się rozmyśli! Bardzo proszę o pomoc.

Osoby, które moga mi pomóc, bardzo prosze o info na PW!

Dziekuję!!!

Posted

Ja zrobiłam ogłoszenia i miała 20 telefonów po czym po werefikacji została 1 osoba...Pani na rencie która straciła niedawno swoją sunię i tęskni...Do Niej Marysia zawiezie sunię osobiście:)

Posted

[quote name='Gosiara']Wczoraj dałam ogłoszenia a dziś mam telefony:)Ale w ogłoszeniu zaznaczyłam że do adopcji po świętach!
A ludzie dzwonią że chcą na prezent,ale ja się w takie coś nie "bawię!"
i słusznie ja też takich skreślam.

Posted

A propos prezentów na święta ostatnio widziałam na allegro ogłoszenie o szczeniakach huskich z wielkim napisem na górze: Doskonały prezent na Mikołaja albo pod choinke. Załamałam się :(

Posted

Jakbys widziała to co mam dla Niego:D full servis nawet pokoik ma swój:p
Nie powiem o obróżce,smyczce,żarełku,budce do spania............:*
Będę w czwartek po 16 z miłą chęcią:)

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/237/a32bfba32c89acccmed.jpg[/IMG][/URL]
Zmiana planów dwoje dzieci jedzie do mnie,to skandal baba w Łodzi nie zadzwoniła ani nic,Marysia przyjeżdza z psiakiem do niej a ona wymyśla że chodzi od wczoraj po lekarzach,że idzie do szpitala...
Naraziła Marysię i Jej tż na koszta,stratę czasu,nie wliczając stresu szczeniaka... itd...Jak coś mogę podać numer na pw tej pani żeby żaden pies do Niej nie trafił!