Gosiara Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No chyba tak;) Nie wiem czasem myślę że to wynagrodzenie za śmierć Karmelka,którego tak strasznie odejście przeżyłam...On jak na 10 tygodniowego malca łapie dużo np.kupki już tylko na ogrodzie,siku czasem w domu ale tylko na podkłady,których mam tylko dwa i blisko wyjścia... Quote
Gosiara Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Z miłą chęcią,ale raczej na spacerek psiury Twoje nie wezmę bo ostatnio nadwyrężyłam barki przy koniach...Jeszcze dam znać bo nie wiem czy do konie nie będę musiała jechać... Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Pozdrowienia dla Kapselka, kotów i ludzi! Quote
Gosiara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 W lutym idę z Kapsem na szkolenie do psiego przedszkolA do akademi dla psów BorySs:)Chłopak czasem przejawia dziwne ataki agresji... Quote
Gosiara Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mój Capsio jutro kończy pół roku i jest bardzo inteligentnym psem... Pięknie chodzi na smyczy,siku kupka nie w domu;) Jeden pan z warzywniaka Go uwielbia i mamy zniżkę na biały serek:) Mówi na Niego Dziolo;) Quote
Gosiara Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Już przeszliśmy:)Ale albo trafiliśmy na złą treserkę,nie wiem,ale więcej sama Go uczę w domu... Quote
Gosiara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 wiga138 napisał(a):Kochani ! W przyszłą sobotę jadę z pieskiem i jedną suczką do Zabrza !!! Znalazłam tam CUDOWNĄ osobę o WIELKIM serduchu.. zgadnijcie kto to....? szukam napewno jeszcze jednego domku , a nie wykluczone, że dwóch ponieważ domek do którego miała iść jedna suczka...rozpadł się Wtedy jeszcze się bałam że sobie nie poradzę Kaps był na dt,a teraz cała rodzina życia sobie bez tego cwaniaka Warszawskiego z puszki nie wyobraża! Quote
Anna_33 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Piekny chlopczyk :-) i jak wspaniale trafil :-) Quote
Gosiara Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zakochałam się w Nim jak tylko zobaczyłam zdjęcie z 1 postu:oops:,Przed mężem miał być na tymczasie,ale w sercu czułam że zostanie,zostawiałam męża często z Nim samym i Jego też Amor strzelił:evil_lol: Dziś jedziemy ściągać szwy;) Quote
Gosiara Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dziękuję;*Tylko złodziej!Teściowa trzymała szczękę tam gdzie nie ma i ukradł biegał po ogrodzie,trzeba było naprawiać...:evil_lol: Quote
Gosiara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Już w najbliższy weekend, 10-11 lipca, zapraszamy na spotkanie z naszymi podopiecznymi! Nas i naszych podopiecznych będzie można poznać w CH PLATAN w Zabrzu w godzinach 14:00-19:00! Będziemy przeprowadzać zbiórkę pieniędzy oraz karmy dla naszych podopiecznych! ZAPRASZAMY!!! Fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu Quote
Gosiara Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Psiaki 17 pazdziernika skończyły 2 lata:) Gama i Late:) Kaps:) Quote
Gosiara Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No leci,leci w piątek odwiedziła nas wiga138 z tż,Kaps widzi Ich raz w roku ale od razu poznaje,łasi się jest wprost nachalny:D Normalnie to pies nieufny do ludzi nawet jak nie widzi kilka tygodni... On pamięta i czuje kto mu życie uratował:) Quote
Recommended Posts