Jump to content
Dogomania

6tygodniowe szczeniaki. Wszystkie w nowych domach :-))

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No chyba tak;) Nie wiem czasem myślę że to wynagrodzenie za śmierć Karmelka,którego tak strasznie odejście przeżyłam...On jak na 10 tygodniowego malca łapie dużo np.kupki już tylko na ogrodzie,siku czasem w domu ale tylko na podkłady,których mam tylko dwa i blisko wyjścia...

Posted

Z miłą chęcią,ale raczej na spacerek psiury Twoje nie wezmę bo ostatnio nadwyrężyłam barki przy koniach...Jeszcze dam znać bo nie wiem czy do konie nie będę musiała jechać...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Mój Capsio jutro kończy pół roku i jest bardzo inteligentnym psem...
Pięknie chodzi na smyczy,siku kupka nie w domu;)
Jeden pan z warzywniaka Go uwielbia i mamy zniżkę na biały serek:)
Mówi na Niego Dziolo;)

• 3 weeks later...
Posted

wiga138 napisał(a):
Kochani !
W przyszłą sobotę jadę z pieskiem i jedną suczką do Zabrza !!! Znalazłam tam CUDOWNĄ osobę o WIELKIM serduchu..
zgadnijcie kto to....?
szukam napewno jeszcze jednego domku , a nie wykluczone, że dwóch ponieważ domek do którego miała iść jedna suczka...rozpadł się

Wtedy jeszcze się bałam że sobie nie poradzę Kaps był na dt,a teraz cała rodzina życia sobie bez tego cwaniaka Warszawskiego z puszki nie wyobraża!

Posted

Zakochałam się w Nim jak tylko zobaczyłam zdjęcie z 1 postu:oops:,Przed mężem miał być na tymczasie,ale w sercu czułam że zostanie,zostawiałam męża często z Nim samym i Jego też Amor strzelił:evil_lol: Dziś jedziemy ściągać szwy;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Już w najbliższy weekend, 10-11 lipca, zapraszamy na spotkanie z naszymi podopiecznymi!

Nas i naszych podopiecznych będzie można poznać w CH PLATAN w Zabrzu w godzinach 14:00-19:00!

Będziemy przeprowadzać zbiórkę pieniędzy oraz karmy dla naszych podopiecznych!
ZAPRASZAMY!!!

Fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu

• 1 year later...
Posted

No leci,leci w piątek odwiedziła nas wiga138 z tż,Kaps widzi Ich raz w roku ale od razu poznaje,łasi się jest wprost nachalny:D
Normalnie to pies nieufny do ludzi nawet jak nie widzi kilka tygodni...
On pamięta i czuje kto mu życie uratował:)