Gosiara Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Napisałam Ci meila ale ze względu na mój wzrok-20 dioptri nie mogę ciągle siedzieć przy kompie i czytać meile:/mogłabyś do mnie zadzwonić o 17?podałam numer w meilu Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Gosiara napisał(a):Napisałam Ci meila ale ze względu na mój wzrok-20 dioptri nie mogę ciągle siedzieć przy kompie i czytać meile:/mogłabyś do mnie zadzwonić o 17?podałam numer w meilu będę dzwonić Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 piaki-dzieciaki są ODROBACZONE , pozbawione pcheł , a w sobote zostaną zaszczepione przeciwko parwo i nosówce. Będą też miały założone książeczki Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kochani ! W przyszłą sobotę jadę z pieskiem i jedną suczką do Zabrza !!! Znalazłam tam CUDOWNĄ osobę o WIELKIM serduchu.. zgadnijcie kto to....? szukam napewno jeszcze jednego domku , a nie wykluczone, że dwóch ponieważ domek do którego miała iść jedna suczka...rozpadł się Quote
sonikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Napiszcie do BajkaB - to jest ta straszna historia zamorzonej suki, szxzeniaki przezyly, bardzo duzo ludzi o nie dzwoni i chyba jest nadmiar domków. Może jakiś skapnie dla tych maleństw: Tu wątek suni i szczeniaków. http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-juA-nie-zyje-ratujmy-resztAE?p=13620789#post13620789 Quote
Gosiara Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiga138 napisał(a):Kochani ! W przyszłą sobotę jadę z pieskiem i jedną suczką do Zabrza !!! Znalazłam tam CUDOWNĄ osobę o WIELKIM serduchu.. zgadnijcie kto to....? szukam napewno jeszcze jednego domku , a nie wykluczone, że dwóch ponieważ domek do którego miała iść jedna suczka...rozpadł się Marysiu nie w przyszła sobotę tylko następną:D Quote
wiga138 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='sonikowa']Napiszcie do BajkaB - to jest ta straszna historia zamorzonej suki, szxzeniaki przezyly, bardzo duzo ludzi o nie dzwoni i chyba jest nadmiar domków. Może jakiś skapnie dla tych maleństw: Tu wątek suni i szczeniaków. http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-juA-nie-zyje-ratujmy-resztAE?p=13620789#post13620789 Dzięki, podrzuciłam tam linka. Ale jestem w szoku po zapoznaniu się z tamta historią......chciałabym dostać adres tej paniusi..... Quote
Gosiara Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 W sumie jestem teraz w kontakcie telefonicznym z Wiga123:)Ale dziś dostałam zdjęcia szczeniorków które do mnie przyjadą:) Sunia jaśniejsza,piesek ciemniejszy:) Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 .....moje słodziutkie robaczki...! W dalszym ciągu na 100% szukam domku dla jednej dziewczynki ! Poza tym szukam pomocy w wyłapaniu ich mamy , którą TRZEBA wysterylizować. Czy ktoś ma doświadczenie w łapaniu psiaków ?????? Anno-33 - 12go jadę do Gosi ( Zabrze ) podobno trzeba z tych terenów zabrać coś dla rodziny !? Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No ! mój pan mąż mnie przywiezie ! ale nie będziemy zbyt długo ponieważ obiecałam podopiecznym z miau z Krakowa , że ich odwiedzę ! Poza tym Anna-33 ma tez dla mnie jakieś zadanie w okolicach Zabrza.... Quote
halbina Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiga138 napisał(a):.....moje słodziutkie robaczki...! W dalszym ciągu na 100% szukam domku dla jednej dziewczynki ! Poza tym szukam pomocy w wyłapaniu ich mamy , którą TRZEBA wysterylizować. Czy ktoś ma doświadczenie w łapaniu psiaków ?????? Anno-33 - 12go jadę do Gosi ( Zabrze ) podobno trzeba z tych terenów zabrać coś dla rodziny !? co zbierać dla tej rodziny? Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kochani, mam b.dużo telefonów w sprawie pomocy dla piesków i ich mamy. Mam nadzieję , że wszystko sie dobże skończy. Nawet dzwonili do mnie z telewizji ( ????) chcąc pokazać pieski w programie "Kawa czy Herbata " . Będę na bieżąco Was informować o sytuacji. W dalszym ciągu szukam domku dla jednej dziewczynki. Tu jest też rozpaczliwa sytuacja szczeniaków ! Boże co się na tym świecie dzieje..... http://www.dogomania.pl/threads/174912-SZCZENIAKI-majAE-parAE-godzin-DRAMAT-KIELCE?p=13628966#post13628966 Quote
Gosiara Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiga138 napisał(a):No ! mój pan mąż mnie przywiezie ! ale nie będziemy zbyt długo ponieważ obiecałam podopiecznym z miau z Krakowa , że ich odwiedzę ! Poza tym Anna-33 ma tez dla mnie jakieś zadanie w okolicach Zabrza.... Juz ja Was tak szybko nie puszczę:) Quote
Gosiara Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Gosiara']W sumie jestem teraz w kontakcie telefonicznym z Wiga123:)Ale dziś dostałam zdjęcia szczeniorków które do mnie przyjadą:) Sunia jaśniejsza,piesek ciemniejszy:) Już za tydzień:D Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 halbina napisał(a):co zbierać dla tej rodziny? Anna _33 ma chyba aktualne zapotrzebowanie. Ale z tego co ja wiem WSZYSTKO. Spalił się dom rodzinie ( ojciec , 4 dzieci dwa psy i koty ) Zbieramy dla nich rzeczy - juz chyba od ponad miesiaca. Cudowna , normalna rodzina. Anno możesz podesłać link ? Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Gosiara napisał(a):Juz ja Was tak szybko nie puszczę:) nie wim gdzie są tu uśmieszki do wklejania , ale usmiecham sie do Ciebie ! Zamawiam TYLKO : kawę z dużą ilościa mleka , mąż czarną !!! Quote
Gosiara Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wydoję byki w stajni i mleko będzie:P Jeszcze mi powiedz o której mniej więcej mogę się Was spodziewać? Quote
wiga138 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gosiara napisał(a):Wydoję byki w stajni i mleko będzie:P Jeszcze mi powiedz o której mniej więcej mogę się Was spodziewać? Zadzwonię do Ciebie w poniedziałek i dokładnie powiem. Mam bardzo duzo do załatwinia jeszcze w Krakowiei muszę to sobie jakoś poukładać. Powiedz mi tylko czy w piątek też by Ci pasowało ??? Zaszczepiliśmy się dzisiaj na nosówkę i parwo. Wszystkie pieseczki maja książeczki ! Czujemy sie dobrze i bardzo rozrabiamy. Wreszcie są radosne i bardzo , bardzo zazdrosne o siebie... Quote
Gosiara Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Kochana ja juz na Was czekam ale wiem że trzeba odczekać po szczepieniu,więc piątek jak najbardziej:)Tylko musisz mi godzinę podać:) No i pamiętaj pieseczek(koniecznie)może urobię męża:P i sunieczka jadą do mnie na DT:) Quote
Gosiara Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dziś kupiłam obróżki:)Niebieską dla pieska,czerwoną dla suni:) Quote
Gosiara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wczoraj dałam ogłoszenia a dziś mam telefony:)Ale w ogłoszeniu zaznaczyłam że do adopcji po świętach! A ludzie dzwonią że chcą na prezent,ale ja się w takie coś nie "bawię!" Quote
idusiek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 bo małe są w metrze, dlatego masz pewnie multyum telefonów ;) Quote
Recommended Posts