Jump to content
Dogomania

6tygodniowe szczeniaki. Wszystkie w nowych domach :-))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiara'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/237/a32bfba32c89acccmed.jpg[/IMG][/URL]
Zmiana planów dwoje dzieci jedzie do mnie,to skandal baba w Łodzi nie zadzwoniła ani nic,Marysia przyjeżdza z psiakiem do niej a ona wymyśla że chodzi od wczoraj po lekarzach,że idzie do szpitala...
Naraziła Marysię i Jej tż na koszta,stratę czasu,nie wliczając stresu szczeniaka... itd...Jak coś mogę podać numer na pw tej pani żeby żaden pies do Niej nie trafił![/QUOTE]
Dlatego...
Marysia ma chętnych w Wawie na Nią,jakby ta babka zadzwoniła wcześniej że rezygnuje to nie trzeba by było psiaka wozić tak daleko......:angryy:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wanilka nie ma szczęścia. Już trzeci dom z niej rezygnuje...ryczeć mi się chciało !!! Moj mąż powiediał, że nie będziemy już szukać dla niej domku bo już go ma. Zostaje u nas i będzie miała najlepszy domek na świecie !!!!
Jutro i po jotrze zawozimy dwie dziewczyny do nowych domków. Trzymajcie paluchy , żeby to były te właściwe.....

Posted

Twój Witek ma złote serce tak jak Ty Marysiu!:*
Bardzo rzadko spotyka się takich ludzi jak Wy:*:*
I trzymam kciuki za resztę,tylko najpierw sprawdzcie domki,żeby się nie powtórzyło jak z "babą" z Ł.
A mój Ruffi śpi mi jak zwykle teraz za plecami jak siedzę przy kompie:)
Głodzę od rana suchego nie tknie:cool3:

Posted

Gosiara napisał(a):
Pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna w Wrocławiu dla suni z Warszawy:)
Bardzo proszę kogoś z Wrocławia:):*
W sprawie adresu kontaktować się z wiga138

podaję swój adres mailowy [email protected] i nr tel 604 240 666 Sprawa naprawdę PILNA !!!!!!!!!!