mtf zalesie Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gdybyscie mialy jakies telefony to prosze napiszcie do radomianek lith bo tam jest 6 szczeniat i 0 telefonow Quote
halbina Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ale fajna kołderka biała... i już zadeptana... Quote
xmartix Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Gosiara już piszę, więc Pani bardzo zaangażowana w posiadanie szczeniaka, bardzo się przejmuje, szpera po necie, zdobywa informacje jak wychowywać szczeniaka, była bardzo zainteresowana tym jak mówiłam o wychowywaniu szczeniaczka, uczeniu czystości, zostawania w domu, relacji dzieci-pies, bardzo dobrze wyszła na tej wizycie, to szczera osoba i na pewno suczce nie będzie u nich źle, będzie wręcz bardzo dobrze, mieszkają 2 przystanki koło mnie, także pani zaprasza na wizyty, będzie słała zdjęcia, a nawet jest zainetresowana wpisaniem się na wątek, ta Pani to taka psiara jak my, no podobnie :) Quote
Gosiara Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Karmelka już w ds:)Marysia się pochorowała na dobre i śpi w Wrocławiu w hotelu chyba z tego co się dowiedziałam...Głos straszny kobitka tak się zaangażowała w pomoc szczeniakom że zapomniała o sobie:*Al skąd ja to znam... Quote
Gosiara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dziś przed 8 spacerek i pierwsze siku na śniegu:D Quote
xmartix Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 jak to śpi po hotelach? jejku jakbym nie była ciężarna to bym ją przenocowała ;( Quote
Gosiara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Teraz ja chora:(rozchorowałam sie przed samymi świetami:( Ale za to mały dziś się obudził o 7 a nie po 4:)jak się obudziłam leżał mi na klacie przytulony pod moją brodą:D Quote
wiga138 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kochani ! Wszystkie szceniaczki mają domki stałe ! Ostatni domek - we Wrocławiu ale warto było jechać !!!!!!!!!!!!!! Wspaniali ludzie !!!!!!!!!!!!! Mama dzieciaków złapana w sobote i wczoraj wysterylizowana. Pomogła mi w jej złapaniu - DOGOMANIACZKA...przecudowna osoba ! ( chyba w poprzednim życiu była psem...) ! Psina po prostu się jej poddała. Sunia będzie miała DT. Szukam więc stałego !!. Wszystko się pięknie układa. Trochę podupadłam na zdrowiu ale co tam ... Usiądę przy wigilijnym stole z zapchanym nosem ale uśmiechnięta - z poczuciem spełnienia obowiązku i że dla takich chwil naprawdę warto żyć ! Wszystkim Wam życzę bardzo Pięknych Radosnych Rodzinnych Świąt i ucałowania dla Waszych wszystkich czworonogów. Marysia Quote
Gosiara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja też zasiądę ze spuchniętym noskiem...:/ Marysiu pamiętaj że Kapsel mój mąż Go pzrechrzcił(dawniej Ruffi)jest u mnie na tymczasie;) Szukamy domku stałego dla prześlicznej suni! Quote
sonikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wspaniale, że tak się wszystko dobrze poukładało! Zdrowia i wesołych świąt! Quote
Gosiara Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Chciałam tylko napisać że Ruffi nie jest do adopcji już:diabloti: Quote
Gosiara Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Tak się złożyło:loveu:że podbił serca całej rodziny łącznie z moim mężem,córą,rodzicami,teściową,szwagrem i szwagierką i bratanicą:oops:Nie wspomnę juz o moich kotach które się z Nim bawią na ogrodzie,One Go po prostu pokochały,ja nigdy nie myslałam że moje rozpieszczone koty tak zaprzyjaznią się z psem:multi:Już ustalone kto ewentualnie by został z nim w razie naszego wyjazdu itp... Quote
wiga138 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a ja dziękuję Wam Wszystkim za......wszystko, a przede wszystki za Wasze serducha !!!! Żeby Wam sie spełniło w Nowym Roku WSZYSTKO co tylko zapragniecie ! Mam wieści od suni. Jest u mojej koleżanki - dogomaniaczki - jest niezwykle spokojna i przymilna.....a nie chciała podejść blisko człowieka ! Jak będę miała jej aktualne zdjęcia to zamieszczę i będę prosiła w jej imieniu o domek stały, kochany, czuły. Gosiu, jestem szczęśliwa, że Ruffi zostaje u Ciebie ! Bardzo szczęśliwa !!! Quote
Gosiara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A my go kochamy nad zycie mój mąż jest w nim zakochany chodz tego nie okazuje...ale widzę jak idzie do pracy bierze na ręce i całuje mówi"idziesz zemną"Myszku:*aż łezka się w oku kręci a tak niby psów nie lubił... Quote
Gosiara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Fela kumpela z podwórka:)Tak tak to kocica co stawiała się na psy i wbijała im pazury w grzbiet... To Ona i Felix(moje wieczne tymczasy) wprowadziły Go w świat naszego ogródka,dzięki Nim zna każdy zakamarek:) Z takimi przewodnikami to można sie bawić...Czasem trudno zrobić im zdjęcia,poruszają się w trójkę z zawrotna predkością:P [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images37.fotosik.pl/237/b8687c3c0bf708b9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosiara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziś byliśmy na pierwszym spacerze na smyczy gnojek mały chodzi jak dorosły pies zachowuje się wzorowo Quote
Recommended Posts