Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Przyjdzie i czas na nich...tyle psiaków potrzebuje spacerków, np Kora, Tolek, te zawadiaki z tego boksu to non stop chodzą ;-) Quote
Paula03 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A Tolka też nie mogłyśmy wziąć na spacer więc z boksu tylko on nie wyszedł. Quote
Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 a to ja wiem, że nie da rady, ale jakoś trzeba go socjalizować ;-) Quote
kajkoowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Antek tez nie chciał pozować, wolał iść za całą brygada psów :) Quote
Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Paula03 napisał(a):Dzisiaj nie byłyśmy na spacerku z Antosiem, ani Zadrą, ani Tapczanikiem, a oni stali i patrzyli z taką smutną miną... Juz widzę ich minki.Trzy nieszczęścia u bram boksu.Kochane psiaki. Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Nasze psiaki to można podzielić Romka bierze Antka, ja Majkę, Mamanabank - dajmy jej spokój, bo sforę już ma! ;-) Kaja Kropkę - koleżankę by miał jej dalmat, a Paula Śnieżka (ciekawa jestem min tych dzieciorów co rzucały w niego kamieniami, jakby Paula szła z nim na smyczy!!), a Grażynka Diankę, Perdusia Lunę, a Argusiowa kocisko ;-) Quote
mamanabank Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mamanabank wzięłaby Rikę, ale jest już zarezerwowana, a także gdyby to było mozliwe Balbinę w trybie natychmiastowym oraz Diego i jeszcze jakiegoś tchórza :-) Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 a myslałam, że trzy piprztoki Ci wystarczą ;-) Quote
mamanabank Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a nie, te trzy oddałabym do schronu, rzecz jasna :evil_lol: Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 to oddaj dwa ok.ja wezmę Mopika!!!!przyda się jako żywa zabawka do TOW dla mojego pitbulla grenlandzkiego ;-) Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ja mam taki podział:kundelki małe i stare -Romka,pitbulle i inne szalone psiaki Figa,zwyczajne a jednak niezwyczajne (np:Abi)-Kaja i Paula.psiaki ,które wymagaja pracy a z których mozna wykrzesac po tej pracy to co w nich najlepsze-Mamanabank i oczywiście specjalistka od kocurków Argusiowa,pomocnicy Camisiowa i Perdusia.Poza dogo-strachulce Grazynka.Kogos pominęłam? Quote
Paula03 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie Romciu są wszyscy :) Piękne podziały :p Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 no powiedzmy, że mi się podoba...moja Negra teraz ubolewa, że się z nią nie szarpię...przynosi mi gryzak z juty i patrzy się...musze jej oponkę podpiąć to sobie dziś pobiega. Romka dodaj do tych kundelków starych i małych PODPALANE - Antek jest i Romcia i Twój starzec Pako hi hi hi Antek marsz do domku!! Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No to Antoś doigrał się!Antos został pogryziony przez Tapczanika.Psiaki sa juz rozsadzone!Antos bedzie miał wizyte pani doktor w schronisku.Zadzwonie jak bedzie w lecznicy.Oczywiscie zaczął Antoś! Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Napisałam na wątku nie pamietam którym, że Tapczana dałabym do Borysa, a spokojnego Odyna do Antka... a tak poza nawiasem, czegoś się Antek nauczył po spotkaniach z Romcią :mad: Quote
Recommended Posts