Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula03 napisał(a):
Dzisiaj nie byłyśmy na spacerku z Antosiem, ani Zadrą, ani Tapczanikiem, a oni stali i patrzyli z taką smutną miną...

Juz widzę ich minki.Trzy nieszczęścia u bram boksu.Kochane psiaki.

Posted

Nasze psiaki to można podzielić Romka bierze Antka, ja Majkę, Mamanabank - dajmy jej spokój, bo sforę już ma! ;-) Kaja Kropkę - koleżankę by miał jej dalmat, a Paula Śnieżka (ciekawa jestem min tych dzieciorów co rzucały w niego kamieniami, jakby Paula szła z nim na smyczy!!), a Grażynka Diankę, Perdusia Lunę, a Argusiowa kocisko ;-)

Posted

A ja mam taki podział:kundelki małe i stare -Romka,pitbulle i inne szalone psiaki Figa,zwyczajne a jednak niezwyczajne (np:Abi)-Kaja i Paula.psiaki ,które wymagaja pracy a z których mozna wykrzesac po tej pracy to co w nich najlepsze-Mamanabank i oczywiście specjalistka od kocurków Argusiowa,pomocnicy Camisiowa i Perdusia.Poza dogo-strachulce Grazynka.Kogos pominęłam?

Posted

no powiedzmy, że mi się podoba...moja Negra teraz ubolewa, że się z nią nie szarpię...przynosi mi gryzak z juty i patrzy się...musze jej oponkę podpiąć to sobie dziś pobiega.
Romka dodaj do tych kundelków starych i małych PODPALANE - Antek jest i Romcia i Twój starzec Pako hi hi hi

Antek marsz do domku!!

Posted

No to Antoś doigrał się!Antos został pogryziony przez Tapczanika.Psiaki sa juz rozsadzone!Antos bedzie miał wizyte pani doktor w schronisku.Zadzwonie jak bedzie w lecznicy.Oczywiscie zaczął Antoś!

Posted

Napisałam na wątku nie pamietam którym, że Tapczana dałabym do Borysa, a spokojnego Odyna do Antka...
a tak poza nawiasem, czegoś się Antek nauczył po spotkaniach z Romcią :mad: