Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo martwię się o Antosia. Boję się bardzo, że poleci jego psychika. Wcześniej, choć nie miał domu, miał pozycję jedynego faceta w swoim boksie i to go mogło trzymać. A teraz w krótkim czasie najpierw zadarł z Tapczanikiem, co przypłacił poturbowaniem, potem zdominowały go po kolei Rudollf i Rambo. A on już swój wiek ma...
Nie wiem, jak chłopakowi pomóc. Są ogłoszenia, zamieściłem go też przecież na n-k...

A może warto dać tytuł bardziej dramatyczny, bo jego sytuacja staje się naprawdę bardzo smutna...:-(

Posted

Paula03 napisał(a):
Przed chwilą gadałam z Kają i tak właśnie mówię, że Antoś mógłby z Kamą być w boskie i co słyszę, że jest z nią! :p

Tak Paula, czyli dobrze dobieramy psiaki!

Posted

Antos jest bardzo smutny!Przytula sie i jak weszłam do Toffi(oddzielna zamykana część schroniska )to stanął przy kratach i prosił,zeby go jeszcze przytulic i podrapać za uszkiem.Tylko ja chce byc przez ciebie głaskany!Nie zapomnij mnie!Jest takim smiesznym kochanym kundelkiem!Zadziora ale i bezradny!