UMilki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Na koniec zdjęcia profilowe zawodnika Antka Rakiety. Quote
UMilki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Figafiga napisał(a):KUBA?? UMilki wspaniała relacja :-) torpeda nie z tej ziemi, w małym ciele wielki duch :-) Aż miło patrzeć. Antoś jest najszybszy z całej bandy, chociaż dziś dał fory młodemu. Krótkie nóżki o niczym nie świadczą ;) Więcej zdjęć można obejrzeć w galerii: https://picasaweb.google.com/103827287949372773021/AntosSzukaDomu# Quote
Figafiga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 (edited) U mnie krótkie nóżki Bąbla nie nadążają za wyższymi Negry, stąd moje przekonanie :-) rzecz jasna, że profil Antosia śliczny ;-) Edited April 1, 2012 by Figafiga Quote
mamanabank Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Świetna wyścigowa relacja, w dodatku na zdjęciach z wyścigu takie ładne wiosenne słońce i Antek szczęśliwy; optymistycznie! Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ehh poznikały posty!!!!idę deklaracje uaktualnić. Finlory i ihabe kwietniowe oczywiście. Robie kopię w wordzie na wypadek takich rzeczy :-) Quote
UMilki Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Antoni trochę mnie martwi. A nawet bardziej niż trochę. Je wszystko, pije w normie, jeszcze przyjmuje antybiotyk, a jednak coopa całkiem luźna i znów pojawia się krew. Na szczęście humor mu dopisuje. Quote
Romka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Wczoraj na spacerku dostał takiego przyśpieszenia,że z radości robił kółeczka,ósemki z taką szybkością ,że aż fruwał w powietrzu...:lol: Quote
mamanabank Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 UMilki napisał(a):Antoni trochę mnie martwi. A nawet bardziej niż trochę. Je wszystko, pije w normie, jeszcze przyjmuje antybiotyk, a jednak coopa całkiem luźna i znów pojawia się krew. Na szczęście humor mu dopisuje. Porozmawiam dzisiaj znów z lekarzem, badania wykluczyły jakieś zmiany, nie mam pojęcia co się dzieje... może trzeba będzie przez jakiś czas podawać specjalistyczną karmę. Zapytam. Quote
mamanabank Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Zalecenia dla Antosia: głodówka na dziś :-( i leki na dziś i jutro (DiaDog - 32zł) oraz od jutra (na próbę 3kg - 77zł) wyłącznie karma RC Gastro Intestinal 200g dziennie, no i antybiotyk do końca. Dzisiaj wszystko przywiozę. Płatność w lecznicy jak zwykle na koniec m-ca. Quote
Figafiga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Antosiu trzymaj się...mój Antoś też dziś niewyraźny i rozpłakany.... Quote
UMilki Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 A... to pogoda. Moje maluchy tez dziś owładnięcia dostały. Dziękuję za info. Musi być dobrze, będzie dobrze. Antek miał krzywą minę jak go posiłek ominął. Generalnie dziś jest wszystko do bani. Mega szybkie spacery, wydawanie posiłków w biegu. Szkoda, że nie można zainstalować sobie wycieraczek na twarzy. Słońca!!!! Quote
_Goldenek2 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Dla Antoniego zdrówka, a dla Was dziewczyny - pięknej pogody :) Quote
Figafiga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Dziękujemy p. Kasi z Łowicza za deklaracje za kwiecień i maj 20 zł. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Oj antek, antek...biedactwo :( zdrówka!!! Quote
mamanabank Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Antek leki wciąga bez marudzenia :-) A UMilki bez marudzenia spacerowała wczoraj z psami w strugach deszczu. Grunt to się nie poddawać! A słońce dzisiaj wyjrzało, jak dobrze! Quote
UMilki Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Antoś leki pił bez kręcenia nosem. Karmę wcina aż mu się uszy trzęsą. Jak na razie efektów brak. Quote
mamanabank Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Antek dostanie nowe lekarstwa, postaram się dzisiaj odebrać z lecznicy. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 mamanabank napisał(a):Antek dostanie nowe lekarstwa, postaram się dzisiaj odebrać z lecznicy. Oby pomogły. Quote
Recommended Posts