Figafiga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Antek wiosna pełną buzią, pewnie szalejesz po łąkach :-) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 pewnie tak :) , też bym tak chciał :( Quote
Figafiga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 UMilki świetne ujęcia, a miny Antka niesamowite!!Dziękujemy Zabieram na pierwszą! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Figafiga napisał(a):Bierz Nikę i szalej!!:-) Chciałbym ale niestety, praca, praca i jeszcze raz praca :( Dopiero w niedzielę będziemy mogli poszaleć :) Quote
mamanabank Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ale mnie ucieszyły te zdjęcia! Dzięki!!! :loveu: Widzę, że smycz nadal obowiązkowa dla szalonego Antoniego. Quote
UMilki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 mamanabank napisał(a):Ale mnie ucieszyły te zdjęcia! Dzięki!!! :loveu: Widzę, że smycz nadal obowiązkowa dla szalonego Antoniego. Antoś poczuł wiosnę i ciągnie go na zwiedzanie, a jak już zwęszy zwierzynę to się głuchy kompletnie robi. Gdyby nie łapał samochodów za opony i wściekał się na widok psów sąsiada to latałby swobodnie, ale musiałam wprowadzić środki bezpieczeństwa ;) Quote
mamanabank Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ja również witam :-) UMilki napisał(a):Antoś poczuł wiosnę i ciągnie go na zwiedzanie, a jak już zwęszy zwierzynę to się głuchy kompletnie robi. Gdyby nie łapał samochodów za opony i wściekał się na widok psów sąsiada to latałby swobodnie, ale musiałam wprowadzić środki bezpieczeństwa ;) O rety... są tacy, co nigdy nie odpuszczają :-D Gacek też taki jest, tylko zakres już ma mniejszy, bo jest starszy. No tak, na głuchotę nie ma innego wyjścia, tylko smycz... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 UMilki napisał(a):Antoś poczuł wiosnę i ciągnie go na zwiedzanie, a jak już zwęszy zwierzynę to się głuchy kompletnie robi. Gdyby nie łapał samochodów za opony i wściekał się na widok psów sąsiada to latałby swobodnie, ale musiałam wprowadzić środki bezpieczeństwa ;) Hehe, to gałgan :D :D Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 I my się witamy, a Antka na pierwszą zapraszamy :D Quote
mamanabank Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 wysoko, wysoko! Rozliczenie z lecznicy: Antek- 24 (krople) +188 (badania, leki) = 212zł Figa, czy masz lecznicowy nr konta? I przypomnę, że od kwietnia za hotelik płacimy 250zł. Quote
UMilki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To ja jeszcze dodam, że wpłynęła do mnie wpłata od Ani1 - 15 zł. Quote
Figafiga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 (edited) Wpłynęły deklaracje od: - ani1 IV 15 zł (przesłane do UMilki, kwota pomniejszona za opłatę hotelu z 250 zł na 235 zł) - Donaty IV 25 zł DZIĘKUJEMY !!! Wydatki - 235 zł - hotel UMilki - 212 zł - krople, badania Antka w lecznicy Edited April 1, 2012 by Figafiga Quote
UMilki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Antek RAKIETA. Dziś brał udział w zawodach - kto pierwszy. Rundka dookoła stawu. Przeciwnik - Kuba. Na początku krótka rozgrzewka... Tu widać, że przy turbodoładowaniu Antek odrywa się od ziemi Quote
UMilki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Start!!! Gdzieś w połowie drogi Antek prowadzi, ale... na ostatnim zakręcie wziął zbyt duży zapas Quote
Figafiga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 KUBA?? UMilki wspaniała relacja :-) torpeda nie z tej ziemi, w małym ciele wielki duch :-) Aż miło patrzeć. Quote
Recommended Posts