Figafiga Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Doszła deklaracja za lipiec od Ani1 15 zł oraz deklaracja czerwcowa od Romki 50 zł Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opłaciłam hotel Antka za miesiąc lipiec 250 zł, UMilki potwierdź na wątku ok. Quote
Donata Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Zaglądam do Antosia i informuję że w sobotę przesłałam mu swoją deklaracje tym razem na 30,- zł i dodatkowo załatwiłam deklarację na 20,- zł od mojej siostry. Antek z mojego konta będzie dostawał łącznie 50, zł. Quote
Figafiga Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Donata']Zaglądam do Antosia i informuję że w sobotę przesłałam mu swoją deklaracje tym razem na 30,- zł i dodatkowo załatwiłam deklarację na 20,- zł od mojej siostry. Antek z mojego konta będzie dostawał łącznie 50, zł. bardzo bardzo dziękujemy Donato. Quote
UMilki Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 A ja dziękuję za wpłatę za lipiec. Antek został odrobaczony. Koszt - 5 zł (schudł ostatnio i nie warzy więcej niż 10 kg). Antek ma się całkiem dobrze. Jest zły, że musi chodzić na smyczy. Dlatego rekompensuję mu to zabawą na wybiegu. Tak może latać ile ma sił w łapach. A ma sporo. A w kojcu ma nową zabawę. Obszczekiwanie gołębi, które koczują na JEGO drzewie. Wkurza się i krzyczy "Spie...ać stąd. To moja miejscówa!!!!" Fajny ten Antek. I tak bardzo lubi być głaskany i przytulany. Szkoda, że nadal czeka... Quote
Figafiga Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dziękuję Ewa za potwierdzenie. Super wieści Antkowe, na kogoś trzeba w końcu wydrzeć japkę :-) Czy mam Ci teraz przesłać koszt odrobaczenia czy za hotel za sierpień?? Dziękujemy za deklaracje od Donaty na lipiec 50 zł oraz P. Monice i P. Paulinie za czerwcową deklaracje razem 25 zł. Quote
Figafiga Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) [quote name='wujek & ciocia']DS za lipiec poszła :) doszła :-) i od Ranias i od Ihabe też DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited July 10, 2012 by Figafiga Quote
Donata Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Śliczniak z tego Antosia; to prawda że Antoś nie lubi smyczy ale musi się słuchać swojej opiekunki to dla jego dobra. Quote
Figafiga Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 (edited) Dziękujemy pięknie za cudne zdjęcia!!!!!!!!!! Piękne są, a jaki Antoni piękny i radosny!!!Zabieram na pierwszą :-) Dziękujemy Finlorze za lipcową deklarację 30 zł oraz AlfaLS za m-c 07,08,09 30 zł :-) Edited July 16, 2012 by Figafiga Quote
kasia_owczarzak Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Figafiga']Dziękujemy pięknie za cudne zdjęcia!!!!!!!!!! Piękne są, a jaki Antoni piękny i radosny!!!Zabieram na pierwszą :-)[/QUOTE] polecam się :-D Choć podziękowania należą się Donacie, bo to ona zechciała mnie zabrać ze sobą do Ewy :-) Quote
UBOCZE Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Poszły ode mnie pieniążki dla Antosia za trzy miesiące.:lol: Wkrótce powinny dotrzeć.:lol: Quote
mamanabank Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Dziękujemy serdecznie. Skarbnik na pewno odnotuje, gdy tylko wróci z wakacji. Quote
Romka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Przekazałam dziś 100zł dla Antosia,deklaracje za lipiec i sierpień Quote
Figafiga Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 (edited) Wpłynęły deklaracje dla Antosia : - Ubocze - 45 zł (VII, VII, IX) - ania1 - 15 zł (VII) - P. Bożena - 20 zł (VIII) - Donata - 30 zł (VIII) - Romka - 100 zł (VII, VIII) - P. Monika - 20 zł (VI) -P. Paulina - 5 zł (VI) WSZYSTKICH BARDZO DZIĘKUJEMY W IMIENIU ANTOSIA :loveu::loveu::loveu::loveu: Opłaciłam hotelik Antosia, Ewa potwierdź na wątku. Edited July 31, 2012 by Figafiga pogrubienie Quote
UMilki Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Potwierdzam wpływ za sierpień. Figafiga zapomniałaś doliczyć odrobaczanie Antka. Proszę dopisz te 5 zł do września :) Antek pozdrawia. U nas wszystko dobrze. Tylko oczy troszkę mętnieć zaczynają...Starzeje się nam psinka. Quote
Figafiga Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 UMilki napisał(a):Potwierdzam wpływ za sierpień. Figafiga zapomniałaś doliczyć odrobaczanie Antka. Proszę dopisz te 5 zł do września :) Antek pozdrawia. U nas wszystko dobrze. Tylko oczy troszkę mętnieć zaczynają...Starzeje się nam psinka. Zapomniałam, widocznie przez Tatry :-) we wrześniu doliczę, już sobie zapisałam, dziękuję za potwierdzenie wpływu i za przypomnienie. Quote
Recommended Posts