Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszła deklaracja za lipiec od Ani1 15 zł oraz deklaracja czerwcowa od Romki 50 zł

Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opłaciłam hotel Antka za miesiąc lipiec 250 zł, UMilki potwierdź na wątku ok.

Posted

Zaglądam do Antosia i informuję że w sobotę przesłałam mu swoją deklaracje tym razem na 30,- zł i dodatkowo załatwiłam deklarację na 20,- zł od mojej siostry.
Antek z mojego konta będzie dostawał łącznie 50, zł.

Posted

[quote name='Donata']Zaglądam do Antosia i informuję że w sobotę przesłałam mu swoją deklaracje tym razem na 30,- zł i dodatkowo załatwiłam deklarację na 20,- zł od mojej siostry.
Antek z mojego konta będzie dostawał łącznie 50, zł.

bardzo bardzo dziękujemy Donato.

Posted

A ja dziękuję za wpłatę za lipiec.
Antek został odrobaczony. Koszt - 5 zł (schudł ostatnio i nie warzy więcej niż 10 kg).

Antek ma się całkiem dobrze. Jest zły, że musi chodzić na smyczy. Dlatego rekompensuję mu to zabawą na wybiegu. Tak może latać ile ma sił w łapach. A ma sporo.
A w kojcu ma nową zabawę. Obszczekiwanie gołębi, które koczują na JEGO drzewie. Wkurza się i krzyczy "Spie...ać stąd. To moja miejscówa!!!!" Fajny ten Antek. I tak bardzo lubi być głaskany i przytulany. Szkoda, że nadal czeka...

Posted

Dziękuję Ewa za potwierdzenie. Super wieści Antkowe, na kogoś trzeba w końcu wydrzeć japkę :-)
Czy mam Ci teraz przesłać koszt odrobaczenia czy za hotel za sierpień??

Dziękujemy za deklaracje od Donaty na lipiec 50 zł oraz P. Monice i P. Paulinie za czerwcową deklaracje razem 25 zł.

Posted (edited)

[quote name='wujek & ciocia']DS za lipiec poszła :)

doszła :-) i od Ranias i od Ihabe też DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Figafiga
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Dziękujemy pięknie za cudne zdjęcia!!!!!!!!!!
Piękne są, a jaki Antoni piękny i radosny!!!Zabieram na pierwszą :-)

Dziękujemy Finlorze za lipcową deklarację 30 zł oraz AlfaLS za m-c 07,08,09 30 zł :-)

Edited by Figafiga
Posted

[quote name='Figafiga']Dziękujemy pięknie za cudne zdjęcia!!!!!!!!!!
Piękne są, a jaki Antoni piękny i radosny!!!Zabieram na pierwszą :-)[/QUOTE]

polecam się :-D Choć podziękowania należą się Donacie, bo to ona zechciała mnie zabrać ze sobą do Ewy :-)

Posted (edited)

Wpłynęły deklaracje dla Antosia :
- Ubocze - 45 zł (VII, VII, IX)
- ania1 - 15 zł (VII)
- P. Bożena - 20 zł (VIII)
- Donata - 30 zł (VIII)
- Romka - 100 zł (VII, VIII)
- P. Monika - 20 zł (VI)
-P. Paulina - 5 zł (VI)

WSZYSTKICH BARDZO DZIĘKUJEMY W IMIENIU ANTOSIA :loveu::loveu::loveu::loveu:

Opłaciłam hotelik Antosia, Ewa potwierdź na wątku.

Edited by Figafiga
pogrubienie
Posted

Potwierdzam wpływ za sierpień.

Figafiga zapomniałaś doliczyć odrobaczanie Antka. Proszę dopisz te 5 zł do września :)

Antek pozdrawia. U nas wszystko dobrze. Tylko oczy troszkę mętnieć zaczynają...Starzeje się nam psinka.

Posted

UMilki napisał(a):
Potwierdzam wpływ za sierpień.

Figafiga zapomniałaś doliczyć odrobaczanie Antka. Proszę dopisz te 5 zł do września :)

Antek pozdrawia. U nas wszystko dobrze. Tylko oczy troszkę mętnieć zaczynają...Starzeje się nam psinka.

Zapomniałam, widocznie przez Tatry :-) we wrześniu doliczę, już sobie zapisałam, dziękuję za potwierdzenie wpływu i za przypomnienie.