Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Antek jest nadal trochę spuchnięty na pysku i widać, że go to trochę boli. Ale je normalnie, pije, wita się, na spacerze załatwia wszystkie swoje potrzeby i grabi. Nawrzeszczał na przechodzącą sąsiadkę. Więc jest nieźle. Ja bym powiedziała wręcz świetnie.
To jest niezwykle silny i dzielny psiak. Nasz miejscowy TERMINATOR ;)

Posted (edited)

UMilki napisał(a):
Antek jest nadal trochę spuchnięty na pysku i widać, że go to trochę boli. Ale je normalnie, pije, wita się, na spacerze załatwia wszystkie swoje potrzeby i grabi. Nawrzeszczał na przechodzącą sąsiadkę. Więc jest nieźle. Ja bym powiedziała wręcz świetnie.
To jest niezwykle silny i dzielny psiak. Nasz miejscowy TERMINATOR ;)

Antoś to faktycznie terminator,nie widać po nim choroby,cieszył się,szalał i biegał z ogonkiem do góry:

Edited by Romka
Posted

Na moje konto trafiły pieniążki od Ranias w wysokości 10 zł za maj i czerwiec.

A Antek ma się dobrze. Już po nim nie widać, że coś mu się stało. Jest dzielniakiem jak mawia moja córa.

Posted

UMilki napisał(a):
Na moje konto trafiły pieniążki od Ranias w wysokości 10 zł za maj i czerwiec.

A Antek ma się dobrze. Już po nim nie widać, że coś mu się stało. Jest dzielniakiem jak mawia moja córa.

odeślesz UMilki czy mam odjąć za czerwiec??

Posted

[quote name='mamanabank']Rachunek Antolka z lecznicy za wizyty kwietniowe: leki, karma RC + leki, kolejne leki:

23+109+19= 151zł[/QUOTE]

dziś poszedł przelew.

Posted (edited)

W nocy po północy zaglądam!

Doszły deklaracje od :

- ihabe za maj 5 zł
- Finlory za maj 30 zł
- ranias za maj i czerwiec 10 zł (na koncie UMilki do odjęcia za hotel w czerwcu)

Edited by Figafiga