Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Nowe brakujące deklaracje na Antosia, poratowały Łowiczanki wpłacające na Korunię :

P. Monika z Łowicza 20zł
(od marca)
P. Paulina z Łowicza 5 zł (od marca)
P. Kasia z Łowicza 10zł(od marca)

DZIĘKUJEMY BARDZO

Edited by Figafiga
Posted (edited)

Potwierdzam wpływ kwoty 310 zł, dopisuję 8 zł z reszty skarbonki Kory oraz deklarację jednorazową MałgorzatyD 20 zł

DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Figafiga
Posted

[quote name='Figafiga']mamanabank szkoda, że nie dałaś znać, dla moich burków też by się przydało.

buuuuuuuuuuu :-( nie pomyślałam, rozmawiałam tylko z hotelikami i potem z marszu zamówiłam. Trochę słabo dzisiaj myślę przez Hyźka, wiesz...

Posted

Figafiga napisał(a):
Poszedł przelew za hotel do UMilki, potwierdź UMilki jak dojdzie.

Wpłata dotarła dziękuję.
Przyszły na moje konto pieniążki od Ani1 - 15 zł.
Możemy umówić się tak, że nie będę przelewać tej kwoty na Twoje konto Figafiga tylko odliczysz to od przyszłej wpłaty?

Posted (edited)

ok, napisałam wszystkim o zmianie, napiszę Ani1 jeszcze raz, ta wpłata na jaki miesiąc??bo w tym roku nie widziałam wpłat.
Właśnie patrzyłam i Ania1 od dawna na dogo nie była. Najwyżej mogą od Ciebie przychodzić Ewa, a ja będę pomniejszać opłatę hotelikową. OK?? Nie będzie to dla Ciebie problemem??bo nie mam kontaktu z Anią1.

A i dziękujemy za deklarację marcową od ihabe!!!!!!!!

Edited by Figafiga
Posted

Figafiga napisał(a):
ok, napisałam wszystkim o zmianie, napiszę Ani1 jeszcze raz, ta wpłata na jaki miesiąc??bo w tym roku nie widziałam wpłat.
Właśnie patrzyłam i Ania1 od dawna na dogo nie była. Najwyżej mogą od Ciebie przychodzić Ewa, a ja będę pomniejszać opłatę hotelikową. OK?? Nie będzie to dla Ciebie problemem??bo nie mam kontaktu z Anią1.

Nie będzie to dla mnie problemem.
Poszukam jeszcze w swojej poczcie czy przypadkiem nie mam namiaru mailowego do Ani. Coś mi się zdaje, że prowadziłyśmy korespondencję poza dogo, na której bardzo rzadko bywa.

Posted

[quote name='mamanabank']Zamówiłam dla Antka obrożę kiltix za 46,99zł
http://allegro.pl/obroza-kiltix-48-cm-pchly-kleszcze-pies-bayer-7mcy-i2175526522.html

Poproszę o przelew na moje konto i odjęcie podanej kwoty ze skarbonki Antosia.
Zapłaciłam z góry za obroże dla wszystkich psów. Przesyłka gratis, ponieważ kupowałam środki również dla moich bureczków.

Poszedł przed chwilką przelew ze skarbonki Antka na kwotę 47 zł.