Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczerze to nie uzupełniałam nic dawno w 1poscie jesli chodzi o ogloszenia:( musialabys przejrzec strony od ostatnich zdjec/filmików czy jakies ciotki gdzies pisały o ogłoszeniach. Na pewno ma allegro..

Posted

Może przydałoby się wykupić jakiś pakiecik dla Grinki...
Ktoś może ma linka do jakiegoś aktualnego bazarku ogłoszeniowego?
Bo nam się Grina tak zadomowi u Leny, ze nie będzie chciala wyjechać........... ;)

Posted

Moto-ciotki się na pewno zgodzą:) też im bedzie zależało żeby Moto ze swoją psiapsiółką do domu poszedł:)
W razie czego im coś dorzucimy, ale takie ogłoszenia z 10zł kosztują...

Zresztą w ogłoszeniach mozna zaznaczyć, że do adopcji również osobno, ale najwięcej szczęścia dadzą jak będą razem........:loveu:

Posted

Stworzyłam taki tekścik może się przyda
[FONT=&quot]GRINA i MOTO to młode psy, których połączyła bezdomność, bezsilność, zło, którego doświadczyły ze strony ludzi, a przede wszystkim wielka, niesamowita psia przyjaźń. Oboje trafili do schroniska dla zwierząt, a teraz wspólnie mieszkają w domowym hotelu dla zwierząt. GRINA trafiła do schroniska z opuszczonego domu gdzie wiernie pilnowała zwłok swojego ,,brata” rottweilera. Była bardzo nieufna wobec ludzi i nie radziła sobie w schronisku, dlatego dostała szanse na dom tymczasowy, w którym mogła dojść do siebie fizycznie i psychicznie. MOTO to młodziutki psiak, który trafił do domu na wieś do bardzo nieodpowiedzialnych ludzi, którzy postanowili oddać go z powrotem lub pozbyć w inny sposób. Dzięki temu Moto trafił do miejsca, w którym mieszkała Grina. Moto okazał się nie tylko młodym, wesołym i bardzo przyjaznym psiakiem ale także lekiem na lęki swojej psiej przyjaciółki. Dzięki niemu Grina uczyła się żyć na nowo, zaczęła przekonywać się do ludzi, a także w końcu zaczęła chodzić z ogonem uniesionym ku górze. Te dwa niesamowite, śliczne i wierne psiaki połączyła przyjaźń, której nie chcę zniszczyć. Byłoby wspaniale, gdyby znalazł się dom, w którym oba psiaki mogłyby mieszkać razem. Grinusia dopiero uczy się chodzić na smyczy, więc jedynym wyjściem jest dla niej dom z ogrodem. Jest wysterylizowana więc bez problemu mogłaby zamieszkać w jednym domu z Motusiem. Jestem w stanie dowieźć oba psiaki w dowolne miejsce w Polsce, ponieważ bardzo zależy mi na tym, by jak najszybciej i bez problemu trafiły do prawdziwego, kochającego domu. Tak niewiele im potrzeba- dwie miski, ogród, mały kąt do spania i duża dawka miłości. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] lub tel.794775327, 691718038.[/FONT]

Posted

PRZYKŁADOWY tekst i wybrane zdjatka-moze sie przydadza:
,,Razem czy osobno-chcą być kochani"
[FONT=&quot]GRINA i MOTO to młode psy, których połączyła bezdomność, bezsilność, zło, którego doświadczyły ze strony ludzi, a przede wszystkim wielka, niesamowita psia przyjaźń. Oboje trafili do schroniska dla zwierząt, a teraz wspólnie mieszkają w domowym hotelu dla zwierząt. GRINA trafiła do schroniska z opuszczonego domu gdzie wiernie pilnowała zwłok swojego ,,brata” rottweilera. Była bardzo nieufna wobec ludzi i nie radziła sobie w schronisku, dlatego dostała szanse na dom tymczasowy, w którym mogła dojść do siebie fizycznie i psychicznie. MOTO to młodziutki psiak, który trafił do domu na wieś do bardzo nieodpowiedzialnych ludzi, którzy postanowili oddać go z powrotem lub pozbyć w inny sposób. Dzięki temu Moto trafił do miejsca, w którym mieszkała Grina. Moto okazał się nie tylko młodym, wesołym i bardzo przyjaznym psiakiem ale także lekiem na lęki swojej psiej przyjaciółki. Dzięki niemu Grina uczyła się żyć na nowo, zaczęła przekonywać się do ludzi, a także w końcu zaczęła chodzić z ogonem uniesionym ku górze. Te dwa niesamowite, śliczne i wierne psiaki połączyła przyjaźń, której nie chcę zniszczyć. Byłoby wspaniale, gdyby znalazł się dom, w którym oba psiaki mogłyby mieszkać razem. Z faktu, iż trudno znaleźć dom dla obu psów szukamy im domów również osobno. Grinusia dopiero uczy się chodzić na smyczy, więc jedynym wyjściem jest dla niej dom z ogrodem. Jest wysterylizowana więc bez problemu mogłaby zamieszkać w jednym domu z Motusiem lub innym psem. Jestem w stanie dowieźć oba psiaki w dowolne miejsce w Polsce, ponieważ bardzo zależy mi na tym, by jak najszybciej i bez problemu trafiły do prawdziwego, kochającego domu. Tak niewiele im potrzeba- dwie miski, ogród, mały kąt do spania i duża dawka miłości. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] lub tel.794775327, 691718038.[/FONT]

Posted

[IMG]http://i38.tinypic.com/35c1vk4.jpg[/IMG

No szkoda,;) że tego ozroka:eviltong: większego nie pokazał, uwielbiam psiórki które pokozują ludziom języczki.:p

Posted

Wpadam na wątek Griny... i tak widzę,że przydadzą się Grinie i Moto ogłoszenia,a ja mam czas więc w miarę możliwości postaram się zrobić około 30 ogłoszeń na stronach :) Jak już skończę to podeślę stronki. ;)