Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grina to diabeł wcielony, osobiście wolałam jak się bała, oczywiście żartuję, mamy 5 wybiegów, tak aby wszystkie psiaki mogły równocześnie być na wybiegu, nie były pozamykane, byłoby wszystko fajnie jakby one się lubiły i mogły biegać razem nie zawsze się to udaje, z stąd 5 wybiegów. Niby fajnie ale... Grina przełazi przez płot, jeżeli jest sama to ok ale jak już z Moto to nie ma na nich mocnych i afera gotowa. Grina bardzo fajnie zachowuje się przez płot jazgota, cieszy się natomiast bez płotu troszkę nieufna jednak gdy pójdę gdzieś bez niej to drze japę za mną. Gdy jestem łazi za mną krok w krok czasem mam wrażenie, że mam fajny cień. Motto ją ożywił rozbawił, od poniedziałku zaczniemy trenować ze smyczą Motto będzie modelem ona będzie patrzeć, kto wie co będzie dalej...

Posted

Wow, na zdjęcia tyle czekaliśmy kiedyś a tu taki bonus i filmiki:lol:
Grinka odważna się widzę zrobiła, tylko ciekawe czy ogólnie nie lubi być aktorką czy jakiś obcy kominiarz lub listonosz kamerkę trzymał;)
Ciotki dzięki, Grinka jest śliczniunia:loveu:

Posted

Przypominam cioteczką o deklaracji za czerwiec:loveu: Bede przypominała jeszcze na PW w okolicach 15tego;)

Wpłacili za CZERWIEC:
Alma2 - 10zl
Bjuta - 22zł
bico - 10zł
certusowa - 30zł
Gonia66 - 10zł
Mari_23 - 15zł
Obraczus87 - 10zł
Sonikowa - 5zł
Ubocze - 10zł
Koziczka85 - 18zł

Razem: [B]140zł[/B]

Posted

Ja i tak wpłacam lenie13, ale data wpłaty mi się przesunęła i z powodu kredytu będę wpłacać 19 bądź 20 każdego miesiąca.Wyadoptujcie już tę pięknotę, tyle starszych i brzydszych czeka...;):evil_lol: Filmiki super się ogląda, dzięki lena13 :loveu:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Syla masz szczescie ciebie nie ścigam:evil_lol::evil_lol:
marta dzięki dam znać jak dojda:loveu:[/QUOTE]

Wcale się Ciebie Asiu nie boję ;):evil_lol: Śliczna dziewczyna jesteś i masz serce na dłoni :loveu:
Bardzo sobie cenię tę znajomość i szanuję :lol: