Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za ten wpis ale ten pies na prawdę potrzebuje pomocy... Za niedlugo nie bedzie umial podniesc się z miejsca...chociaz zajrzyjcie
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/77664-SATYR-starszy-onkowaty-ogromny-pieszczoch[/URL]...

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisałam u Moto zdjęcia ma Lena(tylko trzeba dać trochę czasu żeby je przesłała ma ciężko, właściwie nieuleczalnie chorą bokserkę u siebie ale obiecała przesłać bo w końcu po ok.4miesiacach ma internet!;)). Przede wszystkim muszę zacząć od tego, że Grina poczyniła wielkie postępy. Pozwoliła mi pogłaskać się po nosku, nieufnie ale podchodziła w moją stronę. Poza tym trochę mnie obszczekała i najzwyczajniej w świecie była zbulwersowana że śmiem jej przeszkadzać w zabawie ze swoim chłopakiem! Uwielbia, ba najbardziej na świecie kocha Moto- to nie ulega wątpliwości. Niesamowicie otwarła się i zaczęła normalnie żyć m.in. dzięki niemu. Jak nie ma Moto Grina strasznie ujada, nawet zniszczyła drzwi swojego pokoju z chęci pobiegania z Moto:diabloti: Bawią się niesamowicie. Biegają godzinami, gonią się, ,,gryzą, duszą". Do Leny i Adama Grina podchodzi na każde zawołanie, jest grzeczna i w ogóle się nie boi. Do mnie różnie raz podchodziła, pozwalała się pogłaskać a raz obszczekała i biegła bawić się z Motusiem i Opera np. w zabawę przez ogrodzenie pt.,,zabijemy wszystkie boksery i goldena":razz: Z pewnością Grina musi iść do domu z ogrodem, w którym będzie inny pies. Bardzo bym chciała żeby był to Moto. Ona jest z nim niesamowicie zżyta, to dzięki niemu zapomina o wszystkim złym czego doznała, to dzięki niemu biega z ogonem w górze i to dzięki niemu nie czuje się już obco, dla niej jest to najlepszy dom na świecie:roll: Jak pojadę tam na dłużej to i ja postaram się o jakieś fajne fotki, bo teraz fizycznie nie było kiedy biegać za nimi z aparatem- był ogromny młyn, albo pogoda płatała figle,a zamiast straszyć je dziwnym urządzeniem pobyłam z nimi trochę czasu, pobawiłam się z Motusiem. Najważniejsze jest to, że Grina się otwiera i zrobiła ogromne postępy.

Posted

zapraszamy na bazarek ksiązkowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186067-Bazarek-dla-staruszka-i-niepozornej-czarnej-suni-do-30-maja-godzina-21/page5?p=14748084#post14748084[/url]

Posted

Cioteczki pilnie potrzebna gąbka garamycynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł)

Posted

[quote name='Cantadorra']Przeczytajcie str.34
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc"]www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc[/URL][/QUOTE]

To jakaś masakra:crazyeye: Jak pomyslę że jeden piesio od nas tam prawie pojechał:-o