Asia_Klero Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Przepraszam za ten wpis ale ten pies na prawdę potrzebuje pomocy... Za niedlugo nie bedzie umial podniesc się z miejsca...chociaz zajrzyjcie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/77664-SATYR-starszy-onkowaty-ogromny-pieszczoch[/URL]... Quote
Asia_Klero Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Tak jak pisałam u Moto zdjęcia ma Lena(tylko trzeba dać trochę czasu żeby je przesłała ma ciężko, właściwie nieuleczalnie chorą bokserkę u siebie ale obiecała przesłać bo w końcu po ok.4miesiacach ma internet!;)). Przede wszystkim muszę zacząć od tego, że Grina poczyniła wielkie postępy. Pozwoliła mi pogłaskać się po nosku, nieufnie ale podchodziła w moją stronę. Poza tym trochę mnie obszczekała i najzwyczajniej w świecie była zbulwersowana że śmiem jej przeszkadzać w zabawie ze swoim chłopakiem! Uwielbia, ba najbardziej na świecie kocha Moto- to nie ulega wątpliwości. Niesamowicie otwarła się i zaczęła normalnie żyć m.in. dzięki niemu. Jak nie ma Moto Grina strasznie ujada, nawet zniszczyła drzwi swojego pokoju z chęci pobiegania z Moto:diabloti: Bawią się niesamowicie. Biegają godzinami, gonią się, ,,gryzą, duszą". Do Leny i Adama Grina podchodzi na każde zawołanie, jest grzeczna i w ogóle się nie boi. Do mnie różnie raz podchodziła, pozwalała się pogłaskać a raz obszczekała i biegła bawić się z Motusiem i Opera np. w zabawę przez ogrodzenie pt.,,zabijemy wszystkie boksery i goldena":razz: Z pewnością Grina musi iść do domu z ogrodem, w którym będzie inny pies. Bardzo bym chciała żeby był to Moto. Ona jest z nim niesamowicie zżyta, to dzięki niemu zapomina o wszystkim złym czego doznała, to dzięki niemu biega z ogonem w górze i to dzięki niemu nie czuje się już obco, dla niej jest to najlepszy dom na świecie:roll: Jak pojadę tam na dłużej to i ja postaram się o jakieś fajne fotki, bo teraz fizycznie nie było kiedy biegać za nimi z aparatem- był ogromny młyn, albo pogoda płatała figle,a zamiast straszyć je dziwnym urządzeniem pobyłam z nimi trochę czasu, pobawiłam się z Motusiem. Najważniejsze jest to, że Grina się otwiera i zrobiła ogromne postępy. Quote
Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Bardzo się cieszę, że dziewczyna takie postępy zrobiła!!! Quote
Asia_Klero Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Wysłałam pieniążki za maj-czekamy tylko na wpłatę agatki:) Quote
ALMA2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dobrze że dziewczynka biega , bawi sie i ma kolegę - dobre wieści. Quote
Cantadorra Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To duza ulga, ze idzie to wszystko w dobrym kierunku. Byloby bajkowo, gdyby Grina i Moto poszli do jednego domku. Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zapraszamy na bazarek ksiązkowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/186067-Bazarek-dla-staruszka-i-niepozornej-czarnej-suni-do-30-maja-godzina-21/page5?p=14748084#post14748084[/url] Quote
Mysia_ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 cudowne wieści :) Wspaniale, że Grina się otwiera :) Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cioteczki pilnie potrzebna gąbka garamycynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł) Quote
Cantadorra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przeczytajcie str.34 [url]www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc[/url] Quote
marta0731 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Miło jak się kilka dni nie zagląda, a tu nagle takie rewelacje:loveu: A Grina ogłoszenia już jakieś ma czy jeszcze czekacie? Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 a tego co wiem alegratka i allegro(chyba ze cos pomieszałam?);) Czekamy jeszcze na foty od leny ale narazie ma okropny młyn więc jeszcze parę dni myślę;) Quote
marta0731 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Cantadorra']Przeczytajcie str.34 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc"]www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc[/URL][/QUOTE] To jakaś masakra:crazyeye: Jak pomyslę że jeden piesio od nas tam prawie pojechał:-o Quote
agata51 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Asia_Klero']Wysłałam pieniążki za maj-czekamy tylko na wpłatę agatki:)[/QUOTE] O mnie chodzi? Przelana 27.05. Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ten wpis był z 25;) Pieniążki oczywiście już są :) Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Wpłacili za CZERWIEC: Alma2 - 10zl Obraczus87 - 10zł Sonikowa - 5zł Ubocze - 10zł Koziczka85 - 18zł Razem: [B]53zł[/B] Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Grina też mogłabyś już powoli tyłek do domku zabierać ;) Quote
Sabina02 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Asia_Klero']a tego co wiem alegratka i allegro(chyba ze cos pomieszałam?);)[/QUOTE] U mnie ma Allegro... :lol: Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Taki krótki filmik na szybko-gonitwa Grina, Moto i Opera;) [url]http://www.youtube.com/watch?v=5EO-0ItoZPs[/url] Quote
Recommended Posts