Asia_Klero Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Skontaktowałam się z darunia-pumą ma problemy zdrowotne i jest w szpitalu. Narazie nie da rady wysyłać deklaracji. Dlatego po konsultacji z Lena13 uzgodniłam(jesli się zgodzicie), że będę wysyłać 272zł(bez deklaracji daruni pumy),lena dostaje 20zł od syli czyli razem 292zł, a powinnismy płacić 300zł wiec do powrotu daruni-pumy będę dopłacała 8zł z pieniedzy dodatkowych. Czyli będę wysyłała 280zł. Czy wszystkim to pasuje? Quote
lena13 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Doszła wplata od Syli Grinka mocno dziękuje. Quote
ALMA2 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 :pAsia - napewno wszystkim będzie pasowało, przecież to pieniążki Griny:p Quote
mari23 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='lena13']Bardzo łatwo jest zgnębić człowieka, oczernić, zdeptać o wiele trudniej psa, pies nawet do kata macha ogonem, wybacza. Naprawdę warto otworzyć serce na zwierzęta uczą nas wiele. Są fora gdzie naprawdę można czuć się jak w domu, pomagać i być szanowanym ja osobiście nigdy nie umiałam odnaleźć się tutaj. Przyzwyczajona byłam do for fundacyjnych i tam bywają konflikty ale tak jakby na poziomie. Jednocześnie dogomania jest wyjątkowa bo nie liczy się pomoc psu danej rasy ale tym najbardziej potrzebującym tu nie ma barier rasowych tu są ludzie o wielkich sercach bez których psiaki nie miały by szans, to jest piękne a konflikty jak w życiu są wszędzie. Ja bardzo wiele w życiu przeszłam nigdy życie mnie nie rozpieszczało a teraz jakaś taka wyciszona jestem, choć rani mnie nie jedna sytuacja ale nie zabija i nie jest w stanie mnie zmienić. Asiu nie rezygnuj, odpocznij odreaguj, pamiętasz co mówiłam gdy rzuciłaś wszystko i przyjechałaś do mnie by być ze mną gdy zostawiła mnie Dżina. Jesteś wyjątkową osobą o wielkim sercu.[/QUOTE] i ja się pod tym podpisuję obiema rękami... oczywiście dołączam 24 psie i 3 kocie łapki moich domowników ! "nowa" tu raczej jestem i czasem przykro mi, kiedy czytam niektóre posty, choć mnie bezpośrednio nie dotyczą... ale zwierzaki potrzebują naszej pomocy, nas wszystkich !!! (i tak nas za mało na ten ogrom nieszczęścia...) Quote
obraczus87 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witaj Grineczko!!!! :) Darunia-puma - wracaj do zdrowia :) Quote
lena13 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Drunia wróci do na nas Asia wróci bo nie ma innego wyjścia A sami się otworzy to moje motto na dziś, piękna pogoda dała mi nowa siłe jak ja bardzo potrzebuję tej siły i optymizmu, gdy tak cieszyłam się to wiosną, która do nas zawitała choćby na chwilę ale jednak, załapałam doła bo tą wiosnę miałam spędzić i z nimi poszłam więc do nich i zapaliłam im światełko a sąsiedzi niech gadają. Grinka dziś zuch dziewczyna podchodzi patrzy sobie czy aby parówkami nie dzielę też w dzień, pomaga w odśnieżaniu topniejącego już śniegu zainteresowana tym wszystkim pilnuje dogląda czuje się dziewczyna odpowiedzialna za to podwórko a jak jej się znudziły te prace zażądała powrotu do domu bo łapki się zmoczyły a ona czyścioszka jest. Quote
ALMA2 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jak Grina pomaga w odśnieżaniu to może jej jakąś łopatkę sprezentować? Zuch dziewczynka.:p Quote
Asia_Klero Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Agata51 pieniądze doszły:) 280zł wysłane lenie:) Prosimy Basię o zapłacenie zaległej deklaracji. Quote
sonikowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Chyba pora na moje kolejne deklaracje. Czy ktoś może mi podrzucić nr konta? Bardzo rzadko jestem na dogo, za co przepraszam. Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Bjutko dalej nie ma wpłaty Basi ani za luty ani za marzec. za MARZEC zapłacili: Alma2 - 10zł Bjuta - 22zł Gonia13 - 10zł mari23 - 15zł Obraczus87 - 10zł Sonikowa - 5zł Ubocze - 10zł Gonia66 - 10zł Razem: 92zł Quote
maarit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asia Klero moje pieniądze to ze skarpetki Puko na stałe nie mogę się zobowiązać:oops: Quote
Asia_Klero Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 No to szkoda...znowu brakuje nam deklaracji:( muszę porozsyłać wątek żeby zdobyć chociaż jakies 20zł dekalaracji bo się pogrążymy zupełnie.. Quote
Asia_Klero Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 doszła wpłata basi 30zł za luty marzec i kwiecień Quote
marta0731 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A jak Grina się czuje i zachowuje? Ktoś będzie robił więcej ogłoszeń oprócz allegro? Są tu na wątku jakieś "ogłoszeniowe ciotki"? ;) Quote
Asia_Klero Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Przydałyby się ogłoszonka.. Jutro jadę do Griny!:) zobaczymy jak na mnie zareaguje;) Quote
Mysia_ Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='marta0731']A jak Grina się czuje i zachowuje? Ktoś będzie robił więcej ogłoszeń oprócz allegro? Są tu na wątku jakieś "ogłoszeniowe ciotki"? ;)[/QUOTE] ogłoszenia są bardzo potrzebne, jesli masz chwilkę, albo znasz kogoś kto nam pomoże było by super :) [quote name='Asia_Klero']Przydałyby się ogłoszonka.. Jutro jadę do Griny!:) zobaczymy jak na mnie zareaguje;)[/QUOTE] no to czekamy na relacje :) Quote
Mysia_ Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='marta0731']A jak Grina się czuje i zachowuje? Ktoś będzie robił więcej ogłoszeń oprócz allegro? Są tu na wątku jakieś "ogłoszeniowe ciotki"? ;)[/QUOTE] ogłoszenia są bardzo potrzebne, jesli masz chwilkę, albo znasz kogoś kto nam pomoże było by super :) [quote name='Asia_Klero']Przydałyby się ogłoszonka.. Jutro jadę do Griny!:) zobaczymy jak na mnie zareaguje;)[/QUOTE] no to czekamy na relacje :) Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 przepraszam za offa ale to nagla sytuacja... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181336-MOTO-za-kilka-dni-wrA-ci-do-schroniska-chyba-A-e-pomoA-esz-bardzo-prosimy?p=14251802#post14251802[/URL] Quote
Bjuta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='marta0731']A jak Grina się czuje i zachowuje? Ktoś będzie robił więcej ogłoszeń oprócz allegro? Są tu na wątku jakieś "ogłoszeniowe ciotki"? ;)[/QUOTE] Ja już nie wznawiam allegra - więc Grina jest na 0 jeśli chodzi o ogłoszenia. Wiecie, żeby allegro było skuteczne - muszą być dobre zdjęcia w różnych sytuacjach. A Grina ma jedno dobre zdjęcie. Quote
maarit Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Asia_Klero']No to szkoda...znowu brakuje nam deklaracji:( muszę porozsyłać wątek żeby zdobyć chociaż jakies 20zł dekalaracji bo się pogrążymy zupełnie..[/QUOTE] Asia Klero nie prześledziłam całego watku i jesli deklarowałam a nie pamiętam to przepraszam. Doszłam do momentu jak Bjuta wpisała że jest deklaracji na 372 zł i mnie tam nie ma a na 1 stronie jestem wpisana w deklaracjach. Czyli wychodzi że nie brakuje (chyba) bo ja wpłacałam a nie wiedziałam ze Puko ma dom( problemy z internetem i Dogo) i szło to na Grinę może stad to zamieszanie. Ale nie pisz że "znowu brakuje deklaracji" bo robisz ze mnie osobę, która się wycofała. Obiecałam "coś wpłacić" kilka stron temu ale skoro Puko już od jakiegoś czasu ma dom to te pieniązki powinny wystarczyć. Nie dostałam też żadnego PW (o których pisałaś że wysyłasz) z zapytaniem czy będę dalej pieniądze przesyłać . Jak się mylę to napisz - ja dotrzymuję słowa i jeśli mnie skleroza dopadła to będę wpłacać - jeśli tak napisałam - nie jestem w stanie przeglądnąć watku bo zwyczajnie mi się zawiesza komputer. Quote
Asia_Klero Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Wydawało mi się, że skoro jestes wypisana na 1stronie i płacisz co miesiąc(możliwe, że zasugerowałam się tym, że płaciłas co miesiac.)to tak ma być.. Zawsze mieliśmy więcej deklaracji dlatego z miesiąca grudzien zostało 12zł dodatkowych pieniędzy i jeśli ciotka darunia-puma nie może wpłacać to dokładaliśmy, żeby wysłać Grinusi 300zł. Czyli z grudnia było o 12zł więcej pieniędzy(płacili wszyscy), w styczniu brakowało wpłaty daruni-pumy 20zł czyli było razem 292zł więc z tych 12 odjelismy 8zł zeby było 300(o dodatkowej kasie nie ma co mowic), w lutym sytuacja się powtarza więc odjelismy 8zł, dlatego dodatkowej kasy nie ma a od siebie dorzuciła 4zł, żeby deklaracja 300zł się zgadzała. jeśli jednak twojej kasy nie będzie to będzie mniej o 30zł więc na koncie u Asiowego_Kubuta będzie(łacznie z kasa Syli)282zł i tym sposobem własnie brakuje deklaracji ZNOWU czyli W KOLEJNYM MIESIACU. Poruszałam już kiedyś na wątku kwestie tego, że pieniedzy jest więcej, a darunia-puma nie moze płacić .Więc Goniu13 nie masz co łapać mnie za słowa i się denerowac i znowu ukazywac złych stron dogomanii ktorej i tak serdecznie mam dość wystarczy poczytać, porozmawiac albo po prostu napisac jaka jest sytuacja.. Deklaracji nie brakuje dużo, mam nadzieje, że cioteczka darunia-puma do nas wróci.. coś się wymyśli;) na pierwszej stronie rzeczywiscie bylo o 10zł źle policzone juz zmienilam;) Quote
Recommended Posts