basia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Aha, papiery posłałam listem poleconym. Jak teraz dowiedzieć się czy to poczta nawaliła czy Ostrava mnie z jakiegoś powodu odrzuciła?? :-( Quote
Jagoodka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ojej, ale fatalnie :( Straszne :( Sprobuj napisac jescze raz, albo zadzwonic. Ewentualnie iść z potwierdzeniem na poztę i powiedzieć,że list nie doszedł :( Ale nie wiem czy to coś da. Ja zargraniczne wysyłam priorytetem, albo listem wartościowym z pieniążkami w środku za opłatę i nigdy nie było problemu. Quote
Madzika Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Mam mala prosbe czy osoby ktore tam pojada mogly by wziasc namiary na jakies hodowle szpicow srednich niemieckich bialych w czechach albo na slowacji bo nie chce mi sie jechac tam tylko w tym celu :) A wiem ze psy sa tam dosc popularne i tansze od niemieckich:roll: Bardzo ladnie proszem :mdleje::Rose::Rose: Quote
basia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Jagoodka, ja posyłałam zawsze poleconym tylko i było dobrze. Muszę się dowiedzieć przyczyny. Czy zgłoszenie nie doszło czy nie przyjeli go z jakiegoś powodu:mad: Tak mi szkoda, to rapten z 50km ode mnie :placz: Quote
puli Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja wysyłam zawsze priorytetem.Polecone się czasem strasznie wloką. Z krajowej potw.doszło,a z klubowej jeszcze nie. Quote
eveandAxel Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Hmmm! A ja ani maila ani poczta nic nie dostałam!:angryy: Przecież to nie jest normalne żeby jechać na wystawę w ciemno albo jeszcze samemu do nich wydzwaniać czy mamy przyjechać! A wystawa już za tydzień!!!!:mad: Quote
Guest Reyes Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A wie ktoś może ile może kosztować (w koronach) wstęp osób drógich? Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Reyes- wez index mlodego prezentera jak cos i cie pewnie wpuszcza;) ja tak robie, no chyba, ze tam maja inne przepisy:P Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Juz kiedys o to pytalam, ale zapytam jesczez raz: [COLOR=red]czy ktoś miałby psa odpowiedniego na JH do pozyczenia w Ostravie w sobote???[/COLOR] Quote
Musiałek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Mój Blusik jest jeszcze młody 10 miesięcy i doświadczenia tez nie ma zbyt dużego ale jeśli chcesz zaryzykowac :) to moge ci go uzyczyc :) na kiełbase zrobi wszystko :) Quote
Musiałek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 My tez nic nie dostalismy!!! dziś dzwonię i będę pytać może się coś dowiem Quote
Guest Reyes Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alanowak startujesz w JH? JA chyba nie, jak mi po czesku powie "óremka" to co ja zrobie*? Oczkami poświece:cool3: ? --- * pewnie zrobie "L" a żeby było zabawnie Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no ba! jasne, ze startuje (po to jade tam tez w soboe);) ty tez wystartuj;) a moglabys przyjechac do bytomia w piatek albo sobote??? bo mam pomysl:P Musiałek- zawsze moge podejsc do Ciebie i zobaczyc ;) po Katowicach to tak jakos uznalam, ze szczeniak (lub ogolnie pies mlody) to nienajlepsze rozwiazanie na JH, tymbardziej, ze do Ostravy jade po punkty, ktore za granica licza sie podwojnie...;) Takze powiedz mi gdzie i kiedy to podejde;) Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Musiałek- to powiedz, ze wiele osob nie ma jesczez potwierdzen i jak juz zadzwonisz to pisz co i jak na forum;) Quote
Musiałek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 OK dodzwoniłam się i miła pani s[prawdziła po nazwisku i wszystkie osoby które zgłaszam są przyjęte i pani powiedziała że wysłali poczta potwierdzenia i ona nie wie dlaczego jeszcze nie mamy, Ale Jesteśmy i Jedziemy :multi: Quote
Musiałek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Blusik zaliczył już kilka wystaw ale jest młodym ciekawym życia psem wiec jak po punkty to nie wiem czy to dobry pomysł :) Ale jakbys chciała go zobaczyć nawet na przyszłość to zapraszm (nie wiem na który ring) w sobotę będę od rana bedę w takiej grupie 2 aussie blue merle, 1 sheltie sniady z białą kryzą i z 10 letnim chłopcem oraz z 1 welsh corgi cardigan. zapraszam:lol: Quote
Guest Reyes Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='alanowak']no ba! jasne, ze startuje (po to jade tam tez w soboe);) ty tez wystartuj;) a [U]moglabys przyjechac do bytomia w piatek albo sobote??? bo mam pomysl:P[/U][/quote] Nie zabardzo, wiesz że ja niemam żadnych możliwości transportowych...A co to za pomysł :> Bo moge spróbować pokombinować... Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Musiałek- oczywiscie, ze pies na Jh na przyszlosc sie przyda;) To przyjde;) Reyes- myslalam, ze jakbys chciala z nami jechac to moglabys przyjechac w piatek juz do nas poszlybysmy pocwiczyc ciebie , przespalabys sie u mnie, a nazajutrz bysmy pojechali do ostravy;) Quote
flashka-g Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Troche startowalam w Czechach na MP. Ósemek tam nie dają. Prste figury- trójkąt, I, L ,T, alb podwojne I. Do tego czesto nie chcieli przyjmowac jezeli nie było sie zgloszonym do katalogu. Pozatym duzo sędziow mowi po angielsku albo po niemiecku jak chcesz:) Quote
Guest Reyes Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='alanowak']Musiałek- oczywiscie, ze pies na Jh na przyszlosc sie przyda;) To przyjde;) Reyes- myslalam, ze jakbys chciala z nami jechac to moglabys przyjechac w piatek juz do nas poszlybysmy pocwiczyc ciebie , przespalabys sie u mnie, a nazajutrz bysmy pojechali do ostravy;)[/quote] Brzmi bardzo Fanie :p . Dzięki. ALe musze jeszcze rodziców naciągnąć :D. Quote
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Heh, to co mowie to ogolnie jest bardzo fajne:P:P:P Flashi- eeeee..no to lajcik;) Tylko czy aby napewno zrozumiem jak mi powiedza co mam zrobic?? a czy np. w angolu te nazwy tych figur sa takie same jak w polskim tylko, ze w angolu czy inne?? Reyes- to namawiaj ich, namawiaj:cool3: Quote
Guest Reyes Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='alanowak']Heh, to co mowie to ogolnie jest bardzo fajne:P:P:P Flashi- eeeee..no to lajcik;) Tylko czy aby napewno zrozumiem jak mi powiedza co mam zrobic?? a czy np. w angolu te nazwy tych figur sa takie same jak w polskim tylko, ze w angolu czy inne?? Reyes- to namawiaj ich, namawiaj:cool3:[/quote] Dubel na pytanie, jak się te figury nazywają :). A jaki ma być sędzia w JH? Wie ktoś? Ala, ja ich chyba nawet namówie ale co z twoimi rodzicami? Niemają nic przeciwko? Quote
puli Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alanowak,a jakbyś na miejscu cichcem podprowadziła jakiegoś czeskiego pieska to miałabyś problemy językowe rozwiązane,a po JH odprowadzisz go na miejsce.W razie czego powiesz że znalazłaś... Quote
eveandAxel Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dobra, już wtorek, to co mam zrobić jak papiery nie dojdą, (chociaż wciąż liczę na to że zostało im jeszcz kilka dni), mam stać pod wejściem i prosić czecha? to trochę bezsensu, tłumaczyć mu że papiery nie doszły.!:roll: :angryy: Quote
jo-jo Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 o widze Eve że Axelka na zew. ringi zabierasz :lol: [B]Bardotko-Dorotko[/B] mam co liczyć na staweczki i jakieś wyniki ??;-)) no bo przecież fotkami to ja Cie nie będę zadręczać 8) Powodzenia :kciuki: Quote
Recommended Posts