Jagoodka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='cockermanka']My tez wreszcie dostałyśmy potwierdzenie :lol: na którym wyraźnie jest napisane,że pies musi mieć świadectwo zdrowia nie starsze niż 3 dni przed wystawą....więc nie będę ryzykować,że nas nie wpuszczą z powodu jakiejś pieczątki...:mad:[/quote] Tak to chodzi o ta pieczake w paszporcie w "badaniach klinicznych". My jeszcze potwierdzenia nie mamy, ale cczekamy :) Quote
sh_maniak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja nadal nie mam potwierdzenia :roll: i paszportu dla jednego z psów :eviltong: Quote
dorotal Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja mieszkam dalej a juz dostalam potwierdzenie. Ale dzisiaj otrzymalam list z Anglii, na ktorej byla pieczatka z Australii. :cool3: Quote
Jagoodka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='dorotal']Ja mieszkam dalej a juz dostalam potwierdzenie. Ale dzisiaj otrzymalam list z Anglii, na ktorej byla pieczatka z Australii. :cool3:[/quote] Dobre,dobre :) Usmialam sie do lez hihihi :lol: A ja mieszkam najblizej z Was - na Sląsku i tez potwierdzenia nie mamy grrr :angryy: Quote
puli Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Noelani,ja bym nie ryzykowała jazdy bez pieczątki w paszporcie.Mnie w Brnie sprawdzali,a jak się trafi legalista na granicy to was nawet do Czech nie wpuszczą.Ja zapisałam psy na obie wystawy i z krajowej potwierdzenie już mam a z klubowej jeszcze nie.A w ogóle,to powinnaś dostać tego CACa zaocznie bo psina jest super.Do zobaczenia w Ostravie. Quote
Pearl Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Mi tez jeszcze potwierdzenie nie doszlo:roll: Quote
eveandAxel Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Jagoodka']Dobre,dobre :) Usmialam sie do lez hihihi :lol: A ja mieszkam najblizej z Was - na Sląsku i tez potwierdzenia nie mamy grrr :angryy:[/quote] To ja cię przebiję! Mieszkam najbliżej z was i też jeszcze nie dostałam!:eviltong: Quote
Nitencja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 mysmy dostali zgloszenia w zeszlym tygodniu :) Quote
basia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [QUOTE]To ja cię przebiję! Mieszkam najbliżej z was i też jeszcze nie dostałam[/QUOTE] Ha! Ja mieszkam przy samej granicy a potwierdzenia też ni widu, ni słychu :shake: Jakby piechotą szło to powinno już być... :-o Quote
cockermanka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A czy Wasze zgłoszenia napewno zostały przyjęte? Quote
Musiałek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja po ilości psów w klasie jestem pewna na 100 % :)) ale potwierdzenia nie mam :)) a można to gdzies psrawdzić ?? oni podają stawki ?? Quote
Jakaranda Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A my do Ostravy nie jedziemy - Bori dostała cieczkę:-(. Wszystkim, którzy jadą życzę sukcesów:thumbs: Quote
flashka-g Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='basia']Ha! Ja mieszkam przy samej granicy a potwierdzenia też ni widu, ni słychu :shake: Jakby piechotą szło to powinno już być... :-o[/quote] Basia a ty co zgłosilas?? Quote
cockermanka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 We wcześniejszych postach dogomaniacy pisali,że sprawdzali,czy Ich pies został przyjęty...skontaktuj sie z tymi osobami,to napewno podpowiedzą jak to zrobić... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja dostałam tydzień temu potwierdzenie, ale chyba nasz wyjazd nie wypali... :roll: Quote
basia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [QUOTE]Basia a ty co zgłosilas??[/QUOTE] Owczarka ;) [QUOTE]We wcześniejszych postach dogomaniacy pisali,że sprawdzali,czy Ich pies został przyjęty...skontaktuj sie z tymi osobami,to napewno podpowiedzą jak to zrobić...[/QUOTE] ...ale ja napisałam maila do Ostravy i nie dostałam odpowiedzi. Napisałam nawet w dwóch językach (polskim i angielskim):roll: Quote
cockermanka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='dorotal']Wysylalam tydzien temu mailem. A wczoraj dzwonilam czy przyjete. Pani mi odpowiedziala ze mailem nie przyjmuja. To wyslalam faxem a pozniej zadzwonilam czy doszlo. Odpowiedzieli ze zgloszenie zostalo przyjete[/quote] Wystarczy poszukać... Quote
AlaNowak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ja wyslalam meila i potwierdzili mi go:) a jesli chcesz to mozesz zadzwonic, ja dzwonilam i spokojnei po polsku sie dogadalalm z tym, ze pan, ktory odebral nie rozumial mnie az tak dobrze,a le dal mi pania, ktora wszystko zajarzyla;) Gw- czyli nie bede mgl apozyczyc Spike`a na JH???:-( Quote
AlaNowak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 aha...jesli ktos bybly ze slaska i chcialby sie zabrac z nami do Ostravy w sobote to sa 2 wolne miejsca;) Ew.mozemy zabrac po drodze;) Quote
eveandAxel Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No to z tego co czytam to widzę że też jeszcze nie macie!:angryy: Za nie całe dwa tygodnie wystawa a tu nic!!:mad: Oj nieładnie! nieładnie!:mad: Ja też maile pisałam z prośbą o potweirdzenie ale nic nie dostałam, więc zadzwoniłam i pani potwiedziła ale żeby jeszcze niedoszło?!:shake: Koleżanka niedaleko już dawno dostała razem z kwitkiem do zapłacenia! Quote
Jagoodka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='eveandAxel']No to z tego co czytam to widzę że też jeszcze nie macie!:angryy: Za nie całe dwa tygodnie wystawa a tu nic!!:mad: Oj nieładnie! nieładnie!:mad: Ja też maile pisałam z prośbą o potweirdzenie ale nic nie dostałam, więc zadzwoniłam i pani potwiedziła ale żeby jeszcze niedoszło?!:shake: Koleżanka niedaleko już dawno dostała razem z kwitkiem do zapłacenia![/quote] Ja też dalej nie mam potwierdzenia :(( Quote
Agatix Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 pisałam do hodowczyni mojej suni, żeby do nich zadzwoniła. Odpisała mi, że "Do sekretariatu wystawy ja dzwonila, oni juź przeslali." Nie wiem czemu jeszcze nic nie mam... . Pewne jest jednak, że chyba nas przyjeli. A co do @, to tego w którym mi potwierdzili przyjęcie psa usunęłam już dawno :-( Quote
Recommended Posts