Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermanka']My tez wreszcie dostałyśmy potwierdzenie :lol: na którym wyraźnie jest napisane,że pies musi mieć świadectwo zdrowia nie starsze niż 3 dni przed wystawą....więc nie będę ryzykować,że nas nie wpuszczą z powodu jakiejś pieczątki...:mad:[/quote]
Tak to chodzi o ta pieczake w paszporcie w "badaniach klinicznych".
My jeszcze potwierdzenia nie mamy, ale cczekamy :)

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorotal']Ja mieszkam dalej a juz dostalam potwierdzenie. Ale dzisiaj otrzymalam list z Anglii, na ktorej byla pieczatka z Australii. :cool3:[/quote]
Dobre,dobre :) Usmialam sie do lez hihihi :lol:
A ja mieszkam najblizej z Was - na Sląsku i tez potwierdzenia nie mamy grrr :angryy:

Posted

Noelani,ja bym nie ryzykowała jazdy bez pieczątki w paszporcie.Mnie w Brnie sprawdzali,a jak się trafi legalista na granicy to was nawet do Czech nie wpuszczą.Ja zapisałam psy na obie wystawy i z krajowej potwierdzenie już mam a z klubowej jeszcze nie.A w ogóle,to powinnaś dostać tego CACa zaocznie bo psina jest super.Do zobaczenia w Ostravie.

Posted

[quote name='Jagoodka']Dobre,dobre :) Usmialam sie do lez hihihi :lol:
A ja mieszkam najblizej z Was - na Sląsku i tez potwierdzenia nie mamy grrr :angryy:[/quote]

To ja cię przebiję! Mieszkam najbliżej z was i też jeszcze nie dostałam!:eviltong:

Posted

[QUOTE]To ja cię przebiję! Mieszkam najbliżej z was i też jeszcze nie dostałam[/QUOTE]
Ha! Ja mieszkam przy samej granicy a potwierdzenia też ni widu, ni słychu :shake: Jakby piechotą szło to powinno już być... :-o

Posted

[quote name='basia']Ha! Ja mieszkam przy samej granicy a potwierdzenia też ni widu, ni słychu :shake: Jakby piechotą szło to powinno już być... :-o[/quote]

Basia a ty co zgłosilas??

Posted

[QUOTE]Basia a ty co zgłosilas??[/QUOTE]
Owczarka ;)

[QUOTE]We wcześniejszych postach dogomaniacy pisali,że sprawdzali,czy Ich pies został przyjęty...skontaktuj sie z tymi osobami,to napewno podpowiedzą jak to zrobić...[/QUOTE]
...ale ja napisałam maila do Ostravy i nie dostałam odpowiedzi. Napisałam nawet w dwóch językach (polskim i angielskim):roll:

Posted

[quote name='dorotal']Wysylalam tydzien temu mailem. A wczoraj dzwonilam czy przyjete. Pani mi odpowiedziala ze mailem nie przyjmuja. To wyslalam faxem a pozniej zadzwonilam czy doszlo. Odpowiedzieli ze zgloszenie zostalo przyjete[/quote]
Wystarczy poszukać...

Posted

ja wyslalam meila i potwierdzili mi go:) a jesli chcesz to mozesz zadzwonic, ja dzwonilam i spokojnei po polsku sie dogadalalm z tym, ze pan, ktory odebral nie rozumial mnie az tak dobrze,a le dal mi pania, ktora wszystko zajarzyla;) Gw- czyli nie bede mgl apozyczyc Spike`a na JH???:-(

Posted

No to z tego co czytam to widzę że też jeszcze nie macie!:angryy: Za nie całe dwa tygodnie wystawa a tu nic!!:mad: Oj nieładnie! nieładnie!:mad: Ja też maile pisałam z prośbą o potweirdzenie ale nic nie dostałam, więc zadzwoniłam i pani potwiedziła ale żeby jeszcze niedoszło?!:shake: Koleżanka niedaleko już dawno dostała razem z kwitkiem do zapłacenia!

Posted

[quote name='eveandAxel']No to z tego co czytam to widzę że też jeszcze nie macie!:angryy: Za nie całe dwa tygodnie wystawa a tu nic!!:mad: Oj nieładnie! nieładnie!:mad: Ja też maile pisałam z prośbą o potweirdzenie ale nic nie dostałam, więc zadzwoniłam i pani potwiedziła ale żeby jeszcze niedoszło?!:shake: Koleżanka niedaleko już dawno dostała razem z kwitkiem do zapłacenia![/quote]

Ja też dalej nie mam potwierdzenia :((

Posted

pisałam do hodowczyni mojej suni, żeby do nich zadzwoniła. Odpisała mi, że "Do sekretariatu wystawy ja dzwonila, oni juź przeslali."
Nie wiem czemu jeszcze nic nie mam... . Pewne jest jednak, że chyba nas przyjeli. A co do @, to tego w którym mi potwierdzili przyjęcie psa usunęłam już dawno :-(