bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='puli']Argus Electra, Ja zawsze maszeruję po wpis do rodowodu i tam dają pucharki,medale,wczoraj też próbki żarełka.Nauczyłam się we Lwowie.Tam się okazało,że w sekretariacie przybijali pieczątki na kartach ocen i gdybym nie poszła to nie miałabym się jak teraz upominać o CACIBa (jeszcze nie przysłali).A Czesi i Słowacy,oprócz medali i pucharków często dają extra upominki.W Brnie były w sekretariacie zabawki a dla zw BOB darmowa piękna fotka robiona w sąsiedniej hali (do odbioru za 30 min)[/quote] Rzeczywiście, te zdjęcia w Brnie były bardzo fajne. Robili chyba trzy pozy i było się trudno zdecydować, szczególnie gdy wszystkie były OK!:lol: Quote
puli Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Słyszałam,że kiedyś było w Poznaniu,ale czy jest? Quote
Elitesse Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 kiedys na wystawach miedzynarodowych dla zwyciezcow rasy byly foty robione przez pedigree no i rozety ale od kilku lat juz tego nie widze :roll: Quote
Agatix Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='alanowak']Agatix- mnie rowniez bylo bardzo milo i dziekuje za gumowa szczotke:evil_lol:[/quote] czy chociaz się przydała??:lol: Quote
jo-jo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Elitesse']kiedys na wystawach miedzynarodowych dla zwyciezcow rasy byly foty robione przez pedigree no i rozety ale od kilku lat juz tego nie widze :roll:[/quote] w tym roku widziałam specjalnie "zrobione" miejsce do robienia sobie zdjęć w Poznaniu przy ringu od Agility bodajże (chyba że to coś innego było) ale wyglądało to tak właśnie bo i fotograf i oblekjone Pedigree i jakieś podium jeszcze więc może ;-)) a co do tej wystawy widze że zdania się podzieliły ;-)) ja np. nie wyobrażam sobie Siebie biegnącej po takiej nawierzchni z dogiem...gleba murowana... Wszystkim Gratuluje!! i coś jeszcze chciałam powiedzieć...a wiem czy stawki dogów można ? :loveu: Quote
eveandAxel Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Proszę!(mam tylo problem z określeniem klasy!:roll: ) Czarne psy młodzież Ozzy Matrix Trida vitezu/Siegerklasse Orlando Jackuv smich Panienki mezitrida/Zwischenklasse Proxima Centaury Brana severu panienki otwarta Edith Piaf Moravia Tauri Electra Carmen Moravia Tauri Błękitne Psy, młodzież Artuś Blue ecstasy Barnir Prognoma Dobrey Dog - Lome Eliot Dog - Lome Nothing else matters Balao:loveu: Mezitrida Lucky Boy od Reky Ondrejnice Panie młodzież Beryl z Basteckeho dvora panie-otwarta Lauren od Reky Ondrejnice I teraz zabij mnie ale za cholerę nie powiem ci co to są Nemecka doga skvrnita!!! ( Deutsche Dogge gefleckt) psy, mezitrida Palomino Xantus Panie młodzież Quail Brana severu panie mezitrida Extrema Claudia Bohemica panie otwarta Desire Dream Moravia Tauri I znowu ! co to - nemecka doga zihana (Deutche Dogge gestromt)? Psy Trida vitezu/Siegerklasse Sinclaire Norach panie otwarta Sarabi Norach Żółte Psy - jungstenklasse? Egon Rendog psy mezitrida Peter Pan Allav Flodur Panie mezitrida Apriloa Bisdog Bohemia panie otwarta Berika Bystricka de Oran Paulina Allav Fludor I to wszystkie!:razz: Quote
Argus Electra Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 jo-jo masz rację, ja wystawiałam buldożka i nie miałam problemu, choć w domu mam terierke rosyjską, i patrząc na tą wykładzinę zastanawiałam się , jak oni wystawiają te duże ciężkie psy, nie dziwię się, że były gleby:shake: :angryy: , natomiast dobrze , że nikomu nic sie nie stało, bo takie poślizgnięcie się i gleba dla dużego psa grozi uszkodzeniem ścięgna.:placz: Quote
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 takiej wywrotki to ja o malo co nie zalczylam w lutym w Lesznie na Championach - wykladzina sie odlepila i uciekla mi spod nog ale jakos zlapalam rownowage :roll: Quote
flashka-g Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Argus Electra']jo-jo masz rację, ja wystawiałam buldożka i nie miałam problemu, choć w domu mam terierke rosyjską, i patrząc na tą wykładzinę zastanawiałam się , jak oni wystawiają te duże ciężkie psy, nie dziwię się, że były gleby:shake: :angryy: , natomiast dobrze , że nikomu nic sie nie stało, bo takie poślizgnięcie się i gleba dla dużego psa grozi uszkodzeniem ścięgna.:placz:[/quote] dlatego ja sie starałam zeby pies mi nie wyrznał..a bynajmniej wypolerowałam ta wykladzine tyłkiem,1 która chyba wczesniej woskowali czy jak. Najlepsze bylo to ze np. na husky, z którymi sie dosc szybko biega dali jakis skrawek dywanu, a małe ray na koło piekny dywanik:roll: Quote
PSYLLA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Jakaranda']DINA z Lupcianskej doliny, O: Dax Lazky SK, M: Bliska Vatrova, CH. Ondrejka Josef, MAJ: Vanhara Bretislav[/quote] Jakaranda, bardzo dziękuje :D Quote
Recommended Posts