natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tak nam się Lenka rozkręciła, że rządzi towarzystwem ;);) Pani Alinko, a kiedy byłąby możliwość sunię zaszczepić? Quote
natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Super! W takim razie proszę o informację jaki to będzie koszt i zaraz w poniedziałek wyślę przelew :) Quote
natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dziewczyny kochane, jako że dziś się dokształciłam i wiem już jak się wstawia banerki do sygnatury, chciałabym wstawić sobie też banerek Lenki. Czy banerek "jestem trudna" to jedyny jaki mamy? Bo wydaje mi się, że to troche już nieaktualne, bo Lenka jakoś magicznie przestała być trudnym psiakiem :) Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Otóz to, jaka ona tam trudna???? jestem za ........ Kochana Lenka!!!!! Quote
Momo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Niesamowita historia. Lenko nie bój się już, nie musisz jesteście wszystkie wielkie anioły Quote
Momo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Niesamowita historia. Lenko nie bój się już, nie musisz jesteście wszystkie wielkie anioły Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 CIOTECZKI ,POTRZEBA JESZCZE 4 OSOBY Z DEKLARACJA 20 ZŁ ,ALBO 8 OSÓB Z DEKLARACJA 10 ZŁ. Moze coś wyskrobiecie??? Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 CIOTECZKI ,POTRZEBA JESZCZE 4 OSOBY Z DEKLARACJA 20 ZŁ ,ALBO 8 OSÓB Z DEKLARACJA 10 ZŁ. Moze coś wyskrobiecie , dla kochanej Lenki???? Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja myslałam,ze tylko mój internet tak bzikuje ......WYSYŁA PODWÓJNIE.Dla pewnosci...hi,hi Quote
natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Z moim netem też dziś dzieje się coś okropnego, co doprowadza mnie do szewskiej pasji!! A najpewniej to dogo dzisiaj wariuje, bo przecież niemożliwe, żeby internet, skoro mamy pewnie różnych operatorów. To co, zgłasza się ktoś na ochotnika do zrobienia nowego banerka? ;) (zanim zapomnę jak się go wstawia;) ) Quote
milcia17 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie tylko ty Szarotka :p Podnosze Lenka w gore ! :D a co do banerku to hmm... moze by kupic w bazarku? Quote
milcia17 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie tylko ty Szarotka :p Podnosze Lenka w gore ! :D a co do banerku to hmm... moze by kupic w bazarku? Quote
natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A gdzie się takowy bazarek znajduje? Hmm, codziennie uczę się nowych rzeczy - nie wiedziałam, że można banerek KUPIĆ ;) Quote
milcia17 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Można, tylko nie wiem, czy tylko dla 1 osoby an dogo czy bez ograniczen? :) Quote
Szarotka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 natalijo napisał(a):A gdzie się takowy bazarek znajduje? Hmm, codziennie uczę się nowych rzeczy - nie wiedziałam, że można banerek KUPIĆ ;) Na bazarku mozna kupic wszystko :):) Szkoda, ze nie mozna kupic psich wlasicili :):) Quote
natalijo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Szarotka napisał(a):Na bazarku mozna kupic wszystko :):) Szkoda, ze nie mozna kupic psich wlasicili :):) Hihih, to by nam znacznie ułatwiło sprawę :) Kto wie, moze jeszcze kiedyś taki bazarek powstanie :) Tylko tak w sumie, to za nasze psiaki, to właściciele powinni płacić, nie my za nich ;) Więc może kiedyś pobazarkujemy psiakami ;);) Quote
natalijo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cioteczki/Wujkowie Lenka prosi o 5 zł!! Quote
AlinaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 natalijo napisał(a):Super! W takim razie proszę o informację jaki to będzie koszt i zaraz w poniedziałek wyślę przelew :) Wścieklizna + ogólne = 70 zł , A co z książeczką czy założyć nową? Quote
natalijo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AlinaS napisał(a):Wścieklizna + ogólne = 70 zł , A co z książeczką czy założyć nową? Niech Pani nową założy. Zaraz zrobię przelew. Quote
natalijo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Lenko kochana skacz do góry! 80 zł to nie majątek, więc na pewno uzbieramy. Bo uzbieramy, nie? Quote
Recommended Posts