Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
O kurcze :o podziel się cioteczko wrażeniami :)

Wrażenia świetne :) tylko teraz siedze w robocie... a jeszcze Wigilia firmowa dzisiaj tak wiec.... padam. Ale jestem szczesliwa :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wrażenia świetne :) tylko teraz siedze w robocie... a jeszcze Wigilia firmowa dzisiaj tak wiec.... padam. Ale jestem szczesliwa :)

Najwazniejsze ze jestes szczesliwa ! :) :) :)

Posted

Przepraszam za nieobecnosc, ale z moim zdrowiem nie jest najlepiej.

Tekst na plakacie powinien byc chyba taki - on bardziej trafia do ludzi:

Cześć, jestem Lenka, zobacz jaka ze mnie kruszynka – taka jestem niepozorna, malutka, ważę tylko 8kg i mam ok.2 lat. Ale ile mądrości jest w tym moim małym ciałku, jestem bardzo grzeczna i karna, znam już takie komendy jak: Zostaw, Wyjdź, Zostań, Siad, a już na słowo "piłeczka" potrafię dostać „szału” i pięknie ją aportuję. Jednak potrzebuje troszkę czasu, by się do człowieka przekonać, bo przy dopiero co poznanej osobie bywam trochę wycofana
i nieufna. Lubię wszystkie psy i nawet umiem zaprzyjaźnić się z kotami.
Ale najbardziej chciałabym już być CZYJAŚ – toleruje zarówno panie, jak i panów- nie wybrzydzam. Umiem bardzo ładnie chodzić na smyczy, nie szarpię, nie ciągnę.
Zobacz jaka jestem wspaniała! Pokochaj mnie, bo jeśli nie Ty, to co ze mną będzie???

Szukamy dla Lenki domu, który zdaje sobie sprawę z obowiązku posiadania psa; domu który psa traktuje jako członka rodziny; domu cierpliwego i odpowiedzialnego.

Adoptując Lenkę zyskujesz przyjaciela do końca życia ! ! !

W sprawie adopcji proszę o kontakt:
Tel. 0663-805-384(połączenia z numerów zastrzeżonych będą odrzucane. Gdy nie odbieram w ciągu dnia, proszę o kontakt po godz.19)
e-mail: [email protected]

Posted

[quote name='obraczus87']Przepraszam za nieobecnosc, ale z moim zdrowiem nie jest najlepiej.

Tekst na plakacie powinien byc chyba taki - on bardziej trafia do ludzi:

Cześć, jestem Lenka, zobacz jaka ze mnie kruszynka – taka jestem niepozorna, malutka, ważę tylko 8kg i mam ok.2 lat. Ale ile mądrości jest w tym moim małym ciałku, jestem bardzo grzeczna i karna, znam już takie komendy jak: Zostaw, Wyjdź, Zostań, Siad, a już na słowo "piłeczka" potrafię dostać „szału” i pięknie ją aportuję. Jednak potrzebuje troszkę czasu, by się do człowieka przekonać, bo przy dopiero co poznanej osobie bywam trochę wycofana
i nieufna. Lubię wszystkie psy i nawet umiem zaprzyjaźnić się z kotami.
Ale najbardziej chciałabym już być CZYJAŚ – toleruje zarówno panie, jak i panów- nie wybrzydzam. Umiem bardzo ładnie chodzić na smyczy, nie szarpię, nie ciągnę.
Zobacz jaka jestem wspaniała! Pokochaj mnie, bo jeśli nie Ty, to co ze mną będzie???

Szukamy dla Lenki domu, który zdaje sobie sprawę z obowiązku posiadania psa; domu który psa traktuje jako członka rodziny; domu cierpliwego i odpowiedzialnego.

Adoptując Lenkę zyskujesz przyjaciela do końca życia ! ! !

W sprawie adopcji proszę o kontakt:
Tel. 0663-805-384(połączenia z numerów zastrzeżonych będą odrzucane. Gdy nie odbieram w ciągu dnia, proszę o kontakt po godz.19)
e-mail: [email protected]

Spytam sie Ciotek czy taki tekst uzyly.

Ewanko szukam ciotki pliny, ktora na watku Twojego dt. oferowala darmowe ogloszenia .........

Posted

Lenusia mówi dzień dobry :)

... i zaprasza Ciocie do wspólnego odśnieżania :D

... bardzo dzielnie sekunduje panu w śniegowym szuflowaniu, pomaga ;) ... jest bardzo dzielna, a przy tym rozkoszna :p