Pinesk@ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Na OwP jestem zarejestrowana ale nie pamiętam loginu i hasła. Próbowałam kilka razy tam dodac naszego tczewskiego Kacpra ale coś się nie dodał. U Thali bez zmian? Quote
sloneczko76 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 piekny psiak a na filmiku to cudo wcale nie wyglada na chorego psiaczka.....hopnij pieknoto do gory moze ktos da ci domek na swieta Quote
pinkmoon Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Byłoby cudownie, Thalia jest ciepłym, mądrym i przyjaznym psem, zasługuje na dom gdzie to docenią. Quote
Anashar Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Strona działa i się rozwija. Może nie wypełniacie wszystkich pól i dlatego się pies nie dodaje? Napiszcie mi na maila [email protected] swoje loginy to sprawdzę czy coś jest nie tak ;) Quote
Pinesk@ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Zaraz spróbuję jeszcze raz dodac na OwP 'mojego' tczewskiego Kacpra, zobaczymy czy sie uda. EDIT: nie udało się znowu, pisze na maila. Quote
Pinesk@ Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Udało się w końcu dodałam ją na OwP ;) http://owczarki.eu/psiak/293 EDIT: Kurka, teraz dopiero zauważyłam, że dodałam ją jako mieszaniec ON zamiast DON :oops: Quote
pinkmoon Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Super :) Pineska a jak tam Skoczek i Fibi? Daj jakieś newsy na ich wątku ;) Quote
pinkmoon Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Wychodziłam dzisiaj z Thalinką :( To takie smutne, ona jako chyba jedyny pies w schronisku, wypuszczona na wybieg nie rzuca się badać terenu i biegać, tylko przykleja się do moich nóg i prosi o głaskanie. A jak przykro ją potem odstawiać do boksu :( Quote
LAZY Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Piinkmoon ro ONek a one kochają ludzi, najważniejsze dla nich to być blisko czlowieka, nic innego się nie liczy... Aż łzy napływają...Mocno trzymam kciuki za domek!!! Ludzie nikt nie chce tak pięknej i oddanej dziewczynki??? Quote
pinkmoon Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 THALIA ZAREZERWOWANA !!! Zostanie gdańszczanką :loveu: Państwo podpisali już umowę adopcyjną i zabierają Thalinkę... kurczę, zapomniałam kiedy, ale na jej karcie wpisana już była data, w każdym razie w grudniu. Quote
Pinesk@ Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 :sweetCyb::cunao: CUDOWNIE! :loveu: Nalezy jej sie dobry domek :loveu: Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 pinkmoon napisał(a):THALIA ZAREZERWOWANA !!! Zostanie gdańszczanką :loveu: Państwo podpisali już umowę adopcyjną i zabierają Thalinkę... kurczę, zapomniałam kiedy, ale na jej karcie wpisana już była data, w każdym razie w grudniu. Cooooooooooooooooooooooooo???????????????????? Quote
pinkmoon Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Co się dziwisz? :D Przecież Natalia nam dzisiaj mówiła. I na jej boksie wisi wielka kartka z napisem. Kurczę. A może Ty wtedy byłaś na spacerze? Bo na pewno byłam ja, Aśka i Natalija. Ale wydawało mi się że też słyszałaś?! Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nic nie wiem :evil_lol: A to super! Ona taka spragniona człowieka :loveu: Quote
pinkmoon Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 No i wreszcie będzie miała :) Ty popatrz: Thalia pójdzie, Kacper i Kaja, Playboy też... w końcu mniej onków! Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A właśnie, pytałaś się Natalii, czy miała telefony o Silvę i Silvera? Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 pinkmoon napisał(a):zapomniałam :oops: To Anawa nas udusi :diabloti: Quote
LAZY Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Yeahhhaaaa!!!! Ależ wspaniałe wieści. Wiem, ze głupio spytam, ale czy właściciele są sprawdzeni? Wiedza, że ona jest niepełnosprawna? Tak pytam, zeby sie nie okazało, ze sunia wróci...Przepraszam za czarne myśli... Ogromnie się cieszę! Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Przyszli właściciele odwiedzali już ją w schronisku, więc wiedzą jak wygląda i jak się zachowuje :) Co prawda nie było mnie przy tym, ale mam zaufanie do osób które z nimi rozmawiały. Quote
Recommended Posts