Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w 1 poście są dane.
Mam nadzieję że nic się nie zmieniło bo Pineska jeszcze przez kilka dni pisać nic nie może.
A jeśli chodzi o domek dla Filcaczka, to oprócz tego że powinien być dobry kochający i odpowiedzialny , to chyba jeszcze powinien to być domek z ogrodem, albo w bloku ale na parterze, żeby tak na wszelki wypdaek nie męczyć nóżek psiaczka. Szkoda, że dt nie ma, bo może tam by się jakoś doprowadziło do ładnego wyglądu Filcaka, i zrobiło badanie, to by było bardziej wiadomo jaka jest jego sytuacja.

Posted

"Witajcie. Dziękuję pięknie za allegro dla Filcaka/Snoopiego, był nawet już jeden mail w jego sprawie ale chyba nic z tego.
Możliwe, że uda mi się wynegocjować domowy tymczas dla niuńka ale to nie jest nic pewnego, muszę pogadać z 'górą' ;) Tylko musiałby byc warunek: tymczas domowy bezpłatny ale za zwrotem żarła i ewentualnych kosztów leczenia itd. Zobaczymy co z tego wyniknie. Tymczas sprawdzony, w domku ze świetnymi terenami spacerowymi i b. dobrą opieka. Jeszcze raz powtarzam, że to nie jest nic pewnego.
Nóżki to schorzenia wieku starczego, poprostu nasz Filcak należy do psów w typie rasy PON a ta jest narażona na częste problemy ze stawami. Tu pomogą 'wspomagacze' na stawy tj jakieś tabletki, proszki lub krople. Oczywiśce rtg można dla pewnośc zrobic ale to już w DT.
Pinesk@"

Posted

Byłoby cudnie gdyby DT " wypalił"mój bardzo wiekowy Jamol miał problemy ze sztywnością tylnych kończyn - kuracja fakt, że lek kosztował 180 zł - ale za 120 tabletek - dała spektakularny efekt.

Posted

Przepraszam Filcaczku że cie nie odwiedzam, ale wczoraj inny starszy kudłaczek Kacperek jechał do swojego domku, a dzisiaj już go nie ma :(.