Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAKARA I HAWANA - zbieramy na zabieg sterylizacji.

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny są super tylko nikomu nie wolno wejść na podwórko bez zapowiedzi. Suczyska bez pardonu atakują nogawki. Na szczęście reagują na moje polecenia i z małymi oporami ale pozostawiają "ofiarę" żywą.

Posted

Bardzo lubię obserwować te wariatki, zwłaszcza gdy biegają wszystkie trzy. Hawanka przez cały czas prowadza Nelkę za obrożę, ciągnie ją tam gdzie ona chce iść. Neka zachowuje się jak szczeniak, fika koziołki na trawie, baraszkuje z dziewczynami. Baka uwielbia drapanie brzuszka i co chwila przybiega by ją pogłaskać. Najgorzej wypada chodzenie na smyczy. Nelka jeszcze jako tako, ale młode :shake:. Dyscyplina - zero, choć do boksów wracają na komendę bez oporów - to jedyny sposób na uratowanie gości przed ich atakiem. Zwłaszcza Hawana nie lubi obcych na swoim terenie i nie pozwoli wejść nikomu bez pozwolenia domowników. Gdy gość jest zaakceptowany przeze mnie - Hawcia staje się słodka jak ciasteczko.:p

Posted

[quote name='luka1']Bardzo lubię obserwować te wariatki, zwłaszcza gdy biegają wszystkie trzy. Hawanka przez cały czas prowadza Nelkę za obrożę, ciągnie ją tam gdzie ona chce iść. Neka zachowuje się jak szczeniak, fika koziołki na trawie, baraszkuje z dziewczynami. Baka uwielbia drapanie brzuszka i co chwila przybiega by ją pogłaskać. Najgorzej wypada chodzenie na smyczy. Nelka jeszcze jako tako, ale młode :shake:. Dyscyplina - zero, choć do boksów wracają na komendę bez oporów - to jedyny sposób na uratowanie gości przed ich atakiem. Zwłaszcza Hawana nie lubi obcych na swoim terenie i nie pozwoli wejść nikomu bez pozwolenia domowników. Gdy gość jest zaakceptowany przeze mnie - Hawcia staje się słodka jak ciasteczko.:p
tak słodka... zwłaszcza jak chciała mnie zjeść...

Posted

Psiaki sa zmęczone upałami. Cały dzień chowają się w cieniu i kopią straszne doły. Hawanka dziś uznała że najlepiej się ochłodzi wskaujac do kotła z wodą. To takie kotły które sa ustawione w różnych miejscach podwórka, napełnia sie je woda bo ptaki bardzo chetnie z nich piją.

Posted

Są wczorajsze i wcześniejsze, sprzed dwóch dni. U Ajaksa wszystko układa sie dobrze, jest już za pan brat z dziećmi. Zarówno w mieszkaniu, jak i na zewnątrz.
Pani Ajaksa zmieniła miejsce zamieszkania na dom z ogródkiem - dzieciarnia ( w tym Ajaks) jest zachwycona.