elmira Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 http://img199.imageshack.us/img199/924/zzzzvr.jpg Co jej opowiadałaś, że tak się śmiała? Quote
łolkiee Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A no właśnie nic tylko włosy rozpuściłam więc chyba zemnie...:) Quote
luka1 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='elmira']http://img199.imageshack.us/img199/924/zzzzvr.jpg Co jej opowiadałaś, że tak się śmiała? Ona odkryła że drapanie brzucha to bardzo przyjemna rzecz. Teraz ciągle domaga się głaskania i drapania. Dziś cała banda fikała po trawie. Gdzie indziej powodzie a u mnie wreszcie trochę trawy porosło no to psice tarlają się w zieloności. Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 U nas była wczoraj burza i urwanie chmury. Lało bite 4 godziny. Potem w nocy to samo. Teraz mamy spokój-nie pada, ale pochmurno i paskudnie. Quote
luka1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 dziewczyny są super tylko nikomu nie wolno wejść na podwórko bez zapowiedzi. Suczyska bez pardonu atakują nogawki. Na szczęście reagują na moje polecenia i z małymi oporami ale pozostawiają "ofiarę" żywą. Quote
luka1 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 ktoś może ma apetycik na szalone dziewczyny? Quote
luka1 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Bardzo lubię obserwować te wariatki, zwłaszcza gdy biegają wszystkie trzy. Hawanka przez cały czas prowadza Nelkę za obrożę, ciągnie ją tam gdzie ona chce iść. Neka zachowuje się jak szczeniak, fika koziołki na trawie, baraszkuje z dziewczynami. Baka uwielbia drapanie brzuszka i co chwila przybiega by ją pogłaskać. Najgorzej wypada chodzenie na smyczy. Nelka jeszcze jako tako, ale młode :shake:. Dyscyplina - zero, choć do boksów wracają na komendę bez oporów - to jedyny sposób na uratowanie gości przed ich atakiem. Zwłaszcza Hawana nie lubi obcych na swoim terenie i nie pozwoli wejść nikomu bez pozwolenia domowników. Gdy gość jest zaakceptowany przeze mnie - Hawcia staje się słodka jak ciasteczko.:p Quote
łolkiee Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='luka1']Bardzo lubię obserwować te wariatki, zwłaszcza gdy biegają wszystkie trzy. Hawanka przez cały czas prowadza Nelkę za obrożę, ciągnie ją tam gdzie ona chce iść. Neka zachowuje się jak szczeniak, fika koziołki na trawie, baraszkuje z dziewczynami. Baka uwielbia drapanie brzuszka i co chwila przybiega by ją pogłaskać. Najgorzej wypada chodzenie na smyczy. Nelka jeszcze jako tako, ale młode :shake:. Dyscyplina - zero, choć do boksów wracają na komendę bez oporów - to jedyny sposób na uratowanie gości przed ich atakiem. Zwłaszcza Hawana nie lubi obcych na swoim terenie i nie pozwoli wejść nikomu bez pozwolenia domowników. Gdy gość jest zaakceptowany przeze mnie - Hawcia staje się słodka jak ciasteczko.:p tak słodka... zwłaszcza jak chciała mnie zjeść... Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 łolkiee dziękuję za banerki. Banda jest przekochana i trzevba je pokazywać Quote
luka1 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Każdemu psu należy się dom, Hawa, Baka i Nelcia też chcą mieć swojego ludzia Quote
luka1 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Psiaki sa zmęczone upałami. Cały dzień chowają się w cieniu i kopią straszne doły. Hawanka dziś uznała że najlepiej się ochłodzi wskaujac do kotła z wodą. To takie kotły które sa ustawione w różnych miejscach podwórka, napełnia sie je woda bo ptaki bardzo chetnie z nich piją. Quote
luka1 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 najfajniejsze jest to że psy są zawsze gotowe okazać swoje przywiązanie, ........................................ Quote
malibo57 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Są wczorajsze i wcześniejsze, sprzed dwóch dni. U Ajaksa wszystko układa sie dobrze, jest już za pan brat z dziećmi. Zarówno w mieszkaniu, jak i na zewnątrz. Pani Ajaksa zmieniła miejsce zamieszkania na dom z ogródkiem - dzieciarnia ( w tym Ajaks) jest zachwycona. Quote
luka1 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nelcia, Hawanka, Bakusia - jeszcze szukają domów, - do góry Quote
Recommended Posts