luka1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Na dogo cicho ale nie można tego powiedzieć o podwórku. Dziewczyny kochaja bieganie i szczekanie. Można poszczekac nawet na jaszczurki co tam, aby pogadać. Quote
mika_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Luka, czy mogę dziś was odwiedzić? Chcę poznać psiaki i może wreszcie porozmawiamy o współpracy ;)? Quote
luka1 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 elmira napisał(a):Ale Wam fajnie. Zazdrościsz - przyjedź Quote
asinek5 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ok, muszę pomyśleć nad tekstem trzech dziewczyn, daj mi chwilkę, muszę je lepiej poznać, tzn. przejrzeć ich wątek od początku. To 29 stron! Ale mówisz i masz-będziesz miała za niedługo Quote
elmira Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 luka1 napisał(a):Zazdrościsz - przyjedź Przyjadę:watpliwy:przyjadę! Pewnie dopiero we wrześniu. Quote
łolkiee Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 elmira napisał(a):Przyjadę:watpliwy:przyjadę! Pewnie dopiero we wrześniu. Dawaj wsiadaj do swojego samochodzika i przyjeżdżaj... Quote
asinek5 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Do oddania w jak najlepsze ręce dwie 8-9miesięczne suczki średniej wielkości, HAWANA i BAKARA-czarne, podpalane, z jasnymi akcentami na pysku i piersiach. Obie bardzo żywiołowe i spontaniczne, czujne i świetnie stróżujące. Z książeczkami zdrowia, odrobaczone i zaszczepione, niedługo będą również sterylizowane. Do obcych suczki podchodzą początkowo z dystansem, ale kawałek kiełbasy czy jakiś psi przysmak przełamuje nieufność i czyni cuda. HAWANA z odrobinę ciemniejszymi znaczeniami, mniej przebojowa od swojej siostry i grająca "drugie skrzypce". BAKARA jaśniejsza i zawsze pierwsza. Suńki są zdrowe i śliczne, do oddania razem lub osobno. Jednocześnie pilnie poszukujemy domku dla ich matki, 3-4 letniej suczki NELI o zupełnie odmiennym charakterze. Stonowana i spokojna, lgnąca do człowieka, prawdopodobnie miała kiedyś dom, bo potrafi ładnie chodzić na smyczy. Zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana po odchowaniu gromadki szczeniąt. Wszystkie mają już domki oprócz niej samej oraz dwóch ostatnich suczek. NELA jest przekochaną przylepą wielkości do kolana, o ciemnym umaszczeniu. Poznała bezdomność i dlatego ogromnie przywiązuje się do każdego, kto okazuje jej odrobinę czułości i dobrego serca. Jest bardzo oddana swojemu człowiekowi i będzie wspaniałą psią towarzyszką życia. Wszystkie trzy dziewczyny do oddania po podpisaniu umów adopcyjnych z przyszłymi właścicielami. Wszystkie są super! Quote
łolkiee Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzięki jak znajde chwile czasu to sie porobi trochę ogłoszeń Quote
asinek5 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ale daj im jakieś fajne fotki do ogłoszeń, były takie robione z bliska. Piękne pyski Hawany i Bakary, można się z miejsca zakochać! :placz::multi: Quote
luka1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 a i zapomniałam napisać że na allegro wpłynęła oferta "kupna" Hawanki. Zobaczymy co z tego będzie - albo nie będzie. Quote
łolkiee Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='luka1']O, a ty nie w szkole !!!! :mad:[/QUOTE] w szkole informatyke mam:eviltong::eviltong: Quote
luka1 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Allegrowicz milczy, czyli znowu jakiś figiel. Quote
luka1 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 sunie, cała trójka ciągle u mnie Quote
asinek5 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A nowe ogłoszenia psiej trójki poszły gdzieś? Quote
luka1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dziewczyny szykują sie na sterylizację. Quote
łolkiee Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [video=youtube;2uGUJV6K-sA]http://www.youtube.com/watch?v=2uGUJV6K-sA[/video] Quote
Recommended Posts