luka1 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Bakara i Hawanka starają się rozebrać Nelkę z nowiutkiej obroży. Kupiłąm piękne obróżki dla wszystkich psików no i mają teraz zabawę. Ciekawe na jak długo starczy tych obróżek, z poprzednimi uporały sie błyskawicznie Quote
luka1 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Dziewczyny nie wychodzą prawie wcale z budy. Za to słoma aż fruwa podczas zabawy. Quote
luka1 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 szkoda dziewczyn w taki mróz - siedzą we wspólnej budzie - widocznie tak cieplej. Quote
luka1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 bez zmian http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ulll8H9h75c#! Quote
luka1 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 czy ktoś jeszcze pamięta trzy dziewczyny? Przekochane moje dziewczynki, które postanowiły nie akceptować nikogo prócz mnie - i jest fajnie :lol: Quote
luka1 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Naszła mnie chęć na wspominki. Może dlatego, że dziś jak co dzień posiedziałam z dziewczynami. One przytulone, ja zmarznięta ale było fajnie - kameralnie, że tak powiem. To już tyle lat jesteśmy razem i ciagle się cieszą gdy siedzimy na budzie i głaszę ich futerka. Nelka nadal się uśmiecha, Bakara nadal odpędza Morusa, a Hawana jak zwykle przytula sie z tyłu. Kochane wariatki. Quote
Recommended Posts