Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAKARA I HAWANA - zbieramy na zabieg sterylizacji.

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to nie koniec

Nelka i jej dzieciaki

a to Ajaks Waleczny - mój ulubiony - niesamowity, piekny i strasznie kochany

Ajaks tłumaczy coś Olkowi

Ajaks i druga córka Nelki. Ta jest mniejsza i bardzo lubi być głaskana. Ogólnie to one wszystkie rywalizują o przytulanie, dlatego zawsze jestem umazana błotem

Posted

zdjęcia są a ciotek niema. Soper. Nelunia całe dnie spędza ze zgrają poza boksem. Bardzo ją to ośmieliło, już nie ukrywa się w budzie przy byle zamieszaniu na podwórku. Bardzo lubi siedziećprzy mnie, ale musi być cały czas głaskana. Kiedy przerywam mizianie, trąca mnie nochalem i włazi na kolana.
Można ją już sterylizować. Po zabiegu zamieszka w "gabinecie" będzie można sprawdzićjak zachowuje się w warunkach "domowych", czy bedzie umiała zachować czystość.
Chciałabym by znalazła dobry dom, jest wspaniałą psiną,

Posted

Zabieram się za ogłoszenia Ajaxa...
A czy da radę zrobić jakieś oddzielne fotki pozostałym szczeniakom i Neli ? Żeby nie były razem na zdjęciach ?

Posted

Ajak zaczyna być zbyt "mój". Siedzi ze mna gdy siadam, łazi gdy łaże. Odpędza pozostałe psiaki. Jest strasznie kochany i umie podawać łapki. Nie wiem, chyba go nie oddam. Jest taki piekny.

• 2 weeks later...
Posted

Cała banda Nelki to cudownepsiaki. Kazde z nich aż piszczy by je przytulać. Nelka w tym góruje. Może całą godzinę być głaskana i drapana po brzuszku. Obok zawsze czeka na pieszczoty Ajaks. Sam nauczył się podawać łapki. Bakara jest najbardziej lękliwa i gadatliwa. Ale jak się dostanie pod rękę , zamyka ślepka i rozpływa się ze szczęścia. A potem umyka do budy i wystawia tylko pyszczek. Hawana to odbicie Nelki, jest taka przymilna i kochana.
Uwielbiam je.

Posted

tralala troche uczty wzrokowej.

to jest Bakara

a to Hawana

a to mój uluciony Ajaks zwany też Ajkiem

Czy nie są śliczne? No i inteligencja ponad przeciętna.

Posted

Bacardi siedzi w klateczce i wyśpiewuje tęskne serenady.

Boi się nas, ale jak do niej wychodzę i mówię, to przestaje płakać.
Ale biedula przeżyła te przenosiny. Zwymiotowała w aucie i w ogóle tak się zapluła ze szok. Biedny dzieciak.

Posted

ciągle czekam na piekne foteczki całej bandeczki. Przecież Nelka i Hawana i Bakara (ja ja tak nazywam bo łatwiej) wcale nie sa gorsze od Ajaksa.

Posted

Bacardi to Bakara, a Hawana jest jeszczu u mnie. Dostała Ci sie najdziksza - Bacardi - ale jak nie bedzie z pozostałą bandą szybko udowodni że jest mądrym psem

Posted

Aha, na razie posmyrałam ją trochę w zadek. Zaniosłam kolejną miskę wody, bo poprzednią wypiła i czekam. Bakarka pozbawiona jest agresji i jest bardzo ładną suczynką. Po dzisiejszych stresach pewnie nas nie lubi, ale postaram się jej pokazać, że nie jest źle.

Posted

My chodzimy do niej, co jakieś pół godziny.

Gadamy, staramy się przypodobać. Tyle dla niej nowego. Jutro ma malutka dzień w domu. Mam nadzieję, że będzie ok.

Zaraz do niej zmykam, posiedzę i jej ponudzę:)