Awit Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja nie wysłałam nic, oprócz deklaracji, ale jak napisałam, że grosik poślę, to poślę. Och, żeby tak się udało to co myśli Ania-Tygrysiczka Quote
Awit Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wysłałam dodatkowo 20zł, bo chyba deklaracje też wysłałam? Quote
tripti Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Kinga walczy o zdrowie (mam nadzieję, że nie o życie :( ) tymczasowicza Skarbusia :( miał wylew do oczka... Quote
_Goldenek2 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ok, ale jak masz do Niej kontakt to niech się tu pokaże na chwilę... Parę postów wcześniej ktoś miał jakieś propozycje i prosił o kontakt... Wątek musi mieć szefową ;) Quote
tripti Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Ania-tygrysiczka']ja też wyślę podwójne pieniądze w październiku. zaraz robię przelew dla piesiów. Nie mogą być głodni. niech odezwie się do mnie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] załozycielka wątku, mam pewien pomysł, może uda się wyadoptować chłopaków...[/QUOTE] już wiem dokładniej, Kinga ma dodatkowo remont i chwilowo odłączony komputer, więc jak to nie jest ściśle tajne to mogę Jej przekazać czy odczytać maila w tej sprawie... nie wiem na ile to pilna sprawa. Quote
Kinia1984 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 jestem jestem i jestem czujna mimo ze na watku nie napisalam...mam urwanie glowy ostanio, dodatkowo sajgon w domu i z doskoku korzystam z neta z Ania_tygrysiczka skontaktowalam sie przez PW od razu jak tajemniczo zapowiedziala swoj pomysl. Skorzystam z jej pomyslu a jak cos wyjdzie z tego to dam na pewno znac...;) nie chce zapeszac po prostu... powiem tylko ze chodzi o ogloszenoie w pewnej gazecie ale musze ladnie poprosic pana dziennikarza zeby wogole zgodzil sie aby cos o chlopakach wspomniec na łamach...trzymajcie kciuki... Quote
Kinia1984 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 mam wpłaty od mtf, Ania_tygrysiczka, _Goldenek2 i Magda_K:) dziekuję:) Quote
Awit Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kinia a moje wpłaty też doszły? Jak nie, na pewno lada dzień. Jakby coś mojego nie przyszło kiedyś tam, mam nadzieję, kiedyś tam nie będzie, bo w końcu będą chłopaki w domku, ale jakby, to pisz mi śmiało od razu jak nie dojdzie wpłata:-) Quote
Kinia1984 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 doszla wczoraj Awit Twoja wpłata 20 zł-deklaracja :) Quote
Kinia1984 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [COLOR=DarkOrchid][B]Były sobie dwa kundelki ni duże ni małe, Zawsze razem, przyjaciele- Leszek no i Jarek. Żyli sobie gdzieś na polu bez niczyjej władzy, Aż do chwili, gdy zarządca wcielił swe zakazy. Tu nie wąchać, tam nie szczekać, tu nie podkopywać...[/B][B] Jak pies silny, zdrowy, wolny ma nie dokazywać? Żeby pozbyć sie problemu- dzwoni do schroniska, Nie ma bowiem już ochoty widzieć psiego pyska.. Były jednak miłe Panie, dały im jedzenie,[/B][B] Wtedy jeszcze nie wiedzieli, że to wybawienie... Zabrały ich w ciepłe miejsce, mieli swoją bude, Chociaż Panie za ten pobyt zapłaciły z trudem... Dziś szukają swego domu ci dwaj przyjaciele, [/B][B] Bo im czasu w ciepłym miejscu zostało niewiele. Leszek, Jarek proszą dzisiaj o kąt w Twoim domu, Obiecują czystość, grzeczność, nie wadzą nikomu... [/B][/COLOR] Quote
Awit Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 O jejku:-) Jaki fajny, taki pozytywny utworek:-) Chłopaki....Wy sobie nawet sprawy nie zdajecie w jakiej jesteście sytuacji.... Quote
mari23 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='_Goldenek2']Super wierszyk :)[/QUOTE] mnie też się spodobał ;) razem z tym wierszykiem dodałam apel o pomoc na naszą-klasę [url]http://nk.pl/profile/25521947/gallery/album/2/251[/url] Quote
Kinia1984 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 dziewczyny! dzis chłopaski sa w papierowej wersji Dziennika Polskiego na Kraków:) dostałam pierwszy telefon od Pani z berecikiem z antenką że ona by adoptowała ale jakby sie nazywali Donek i bronek heheheheh i powiedziała jak ja sie Boga nie boję:):) mam nadzieje że zadzwoni ktos madrzejszy....:) Aniu-tygrysiczko - powiem tylko dziękuję:) [url]http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1074193-czekaja-na-dom.html[/url] Quote
Yana Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Kinia1984']dziewczyny! dzis chłopaski sa w papierowej wersji Dziennika Polskiego na Kraków:) dostałam pierwszy telefon od Pani z berecikiem z antenką że ona by adoptowała ale jakby sie nazywali Donek i bronek heheheheh i powiedziała jak ja sie Boga nie boję:):) [/QUOTE] dobre :evil_lol::evil_lol: ewentualnie możnaby ich było nazwać Jacek i Placek ;-) Quote
feliksik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Kinia1984']( ...) ona by adoptowała ale jakby sie nazywali Donek i bronek heheheheh i powiedziała jak ja sie Boga nie boję:):) mam nadzieje że zadzwoni ktos madrzejszy....:) Aniu-tygrysiczko - powiem tylko dziękuję:) [/QUOTE] ale się ubawiłam haha Quote
_Goldenek2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No chyba umrę ze śmiechu ..... A to dobre..... :):):) Quote
Awit Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bliższe kontakty z berecikami zawierasz, dzięki Jarkowi i Leszkowi. Mam nadzieję, że ja na stare lata aż tak nie sfiksuję. Quote
Recommended Posts